Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Když uřízneš 1. pár nohou stejně a ten další taky, jen o 2cm kratší, stabilní to bude.
Jen bude horní deska zešikma, tak jak chceš.
Hlavně v tom páru nohou nesmí být délkový rozdíl, pak by to bylo nestabilní.
FREE PARTY, FREE PEOPLE, FREE FUTURE SpiralTribe 23 You might stop the party, but you can't stop the future.
Free, prosťe free, moe voe nebo co vlastně jsi zač.
Volný jako pele ptáka, který letí vzduchem.
Jakou si přeješ odpověď ? Záleží jen na tobě....
Jde o to, že tady na gr najdeš info o tom, že se to nedoporučuje a že se z toho něco uvolnuje a na stranu druhou tu najdeš i větu o tom, jak se z toho nic neuvolnuje a , že nemá cenu kupovat něco jiného než kalfas za pár korun. Takže je opravdu jen na tobě čemu chceš věřit. Vždy se tady najde někdo kdo bude tvrdit to a někdo kdo bude tvrdit ono.
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
No jasně, že ze začátku i smrdí, tak ho nech vyvětrat na balkónu cca. týden a je po smradu. Oni je čerstvé nacpou do sebe a nestačí odsmrdět. 90% plastů jsou inertní na hnojky. Jde spíš o rozpouštědla než soli, třeba benzín bych do toho asi nelil. Ono je to prostě dobrý v tom cena/výkon. Sehnat vanu - nádobu co udrží 100l vody není jen tak a kalfas je IMHO ideální řešení, byť né moc objemné.
No a jestli máš takový strach. Tak si kup třeba Pandoru 265l jen pro tebe cca. 1200,- a je fakt echt, doporučuji i díky své velikosti, což je na druhou stranu taky mínus při manipulaci https://www.google.cz/search?q=pand...=active&ssui=on nebo Sorteru v Ikeii za cca. 300,-, ale ta větší má jen 70l a jak si lze na těch odkázaných obrázcích všimnout, horní kryt lze upravit na hydrokošíček + kompresorek, či čerpadélko a je z toho parádní bublák či recirkulační hydroška https://www.google.cz/search?q=sort...=active&ssui=on
FREE PARTY, FREE PEOPLE, FREE FUTURE SpiralTribe 23 You might stop the party, but you can't stop the future.
Free, prosťe free, moe voe nebo co vlastně jsi zač.
Volný jako pele ptáka, který letí vzduchem.
Zdravím, mam prasklou vanu u NFT, material by udajne mel byt PS, takze nejaky tvrzeny polystyren, nevite cim to slepit, nebo jestli to jde nejako svarit? Ma stim nekdo zkusenost, diky za tipy....
Původní příspěvek od Paranormal Grow Zdravím, mam prasklou vanu u NFT, material by udajne mel byt PS, takze nejaky tvrzeny polystyren, nevite cim to slepit, nebo jestli to jde nejako svarit? Ma stim nekdo zkusenost, diky za tipy....
zdar, pokud to nezapatlat rovnou tmelem/silikonem. Bych tam přilepil kus rybníčkový folie zas nějakym tmelem/siliconem. Už jsem si takhle lepil NFT z rybníčkový F co mám v zahradě
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Původní příspěvek od nawy tady je moje homemade NFT
kalfaz je schvalne mimo stan, aby se nezahrival roztok.
čerpadlo - 700kč
ebb flow vana - 1000kč
kalfas - 150kč
folie - 60kč
dřeveny latě na konstrukci stolu - 200kč
grodan kostky - 160kč
hadice - 140kč
T spoj - 30kč
L spoj - 30kč
netkana textilie - 100kč
vzduchovadlo - 300kč
+ šroubky
CELKEM max. 3000kč
chalani dobré nápady tu máte, zvláště pak s tim rezervoárem mimo box - dobře Nawy. To mi přijde super vzhledem k tomu že se nebude ohřívat roztok a bude stabilnější. Nevím jestli se to děje i někomu dalšímu (možná to bylo dané i vstupní vodou)tak ale v dripu jsem měl rezervoár v boxu a stávalo se mi, že jak se voda ohřála, sediment se zčásti usadil, házelo to razantní rozdíly v EC i PH než po namíchání.. Takže tohle mi přijde cool vychytávka a přidávám si to na wishlist
A co se týče poruchy čerpadla, kdyby se to někomu stalo teda tak nejjednodušší provizorní řešení stačí dát rezervoár na podstavec aby byl výš než pěst. vana a nechat týct samospádem, odtok provzirovní kýbl a rychle do krámu pro nový čerpadlo!