Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, rád bych se zeptal který z trpaslíků od Buddha seeds je lepsi, červený nebo bílý ? White Dwarf / Red Dwarf ? Ktereho z trpaslíků mi doporučujete ?
je tu plno poznatků nestříhat AF je plno zahraničních borců co je stříhá, já udělal fim střih u lemon juice a jako můžu říct, že si nestěžuji, je na tomto foru někdo stejného nazoru? Že to těm AF kytkám, asi tolik neuškodí?
jináč muj hlavní dotaz je ohledně SCROG metody, jelikož jsem dal na AF síť mělo to víc důvodů a ted řeším co se spodkama. nechat, když je většina z vás zastánci že do AF nezasahovat? a nebo to prostě oholit pod sítí? je tu někdo kdo by měl zkušenosti s AF a scrogem a popřípadným stříhání pod sítí? děkuji za odpověď
je tu plno poznatků nestříhat AF je plno zahraničních borců co je stříhá, já udělal fim střih u lemon juice a jako můžu říct, že si nestěžuji, je na tomto foru někdo stejného nazoru? Že to těm AF kytkám, asi tolik neuškodí?
jináč muj hlavní dotaz je ohledně SCROG metody, jelikož jsem dal na AF síť mělo to víc důvodů a ted řeším co se spodkama. nechat, když je většina z vás zastánci že do AF nezasahovat? a nebo to prostě oholit pod sítí? je tu někdo kdo by měl zkušenosti s AF a scrogem a popřípadným stříhání pod sítí? děkuji za odpověď
Nedávno jsem to tu někde psal. AF se stříhat daj. Malý pálky ohol, stejně by z nich nic nebylo a v tý vlhkosti dole se ti snadno rozjede plíseň.
Superšimpanzi Vesmírných sborů, kteří v nulové gravitaci páchají nemravnosti, ztrácejí nárok na banány.
Koupil jsem jedny z nejlevnějších semínek sweet skunk F1 fast version. Hybrid F1 fast version s Early skunk a s 3. Generace samokvetoucí sweet skunk auto. Výsledek je ten že genetika která z toho dělá automat vůbec nezafungovala. Nechtěly se přepnout, tak jsem je dal pod světla a zkrátil světlo, přeply se pak jsem světlo dal zase na 18h a zase rostou. Původně jsem je bral jen tak, co bude to bude ale znáte to, když už to vyroste tak je škoda z toho něco nemít. Takhle levné semínka už nikdy
Po dlouhé době kratičký report o negativní zkušenosti s 5semen.cz. Před nedávnem jsem objevil velmi potentní automat jménem Sweet gelato auto. Jedná se o snadno pěstovatelné a velmi aromatické rostliny se slušným výnosem a značným obsahem THC. Mají hutné objemné palice a neplesnivěly ani při letošní extrémní prakticky neodstranitelné vlhkosti. Další várku semen jsem bohužel zakoupil u 5semen a přes dlouholetý obvykle zcela úspěšný postup (min 90+%) mi vzešlo jediné ze sedmi. Další dvě se alespoň otevřela, zbytek ani to. Vřele doporučuji nakupovat jinde ideálně u výrobce, nebo kdekoli, kde se o semena umějí alespoň základně postarat.
Modlitba bastlíře:
"Svatý Scurvile, patrone náš nemohoucí, dej, ať to nepraskne."
Canna terra seed mix, v květináčku na řízkování. Po vzejití a mírném prokořenění (cca 3-4 dny někdy déle) květináček opatrně rozříznu a celý obsah převedu do připraveného důlku v definitivním substrátu. Od toho okamžiku lze přidávat do zálivky root, ale zatím ředěnější.
Modlitba bastlíře:
"Svatý Scurvile, patrone náš nemohoucí, dej, ať to nepraskne."
Původní příspěvek od Jizvic Koupil jsem jedny z nejlevnějších semínek sweet skunk F1 fast version. Hybrid F1 fast version s Early skunk a s 3. Generace samokvetoucí sweet skunk auto. Výsledek je ten že genetika která z toho dělá automat vůbec nezafungovala. Nechtěly se přepnout, tak jsem je dal pod světla a zkrátil světlo, přeply se pak jsem světlo dal zase na 18h a zase rostou. Původně jsem je bral jen tak, co bude to bude ale znáte to, když už to vyroste tak je škoda z toho něco nemít. Takhle levné semínka už nikdy
to není vada semen ale tím že jsi koupil zrychlenou verzi a né automat