Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A všiml jsi si, že do komory strká Hash? je to tam napsané v popisu, což logicky produkuje více kouře.
Když tam dáš Marjánu, tak z toho tolik kouře nejde.
Původní příspěvek od Martin666 A všiml jsi si, že do komory strká Hash? je to tam napsané v popisu, což logicky produkuje více kouře.
Když tam dáš Marjánu, tak z toho tolik kouře nejde.
Tak samozřejmě že jsem si všiml že tam strká hašiš . Akorát vlastním vaporizér a takhle "pára" z vaporizování nevypadá imo...
Tak funguje jak má takže jsem spokojený Kamarád má Volcano a co jsme se tak bavili, tak krom toho že Volcano má zpětný ventil na balónech a dokáže rychlej napouštět tam asi žádný velký rozdíl nebude... Teda vlastně bude... 6 tisíc...
Přidávám zkušenost s vapíkem Solo arizer http://www.arizer-shop.eu/vaporizer-arizer-solo
Protože je tělo kovové můžeš s ním bouchat a vydrží.Samazřejmě,že skleněné věci ne. Je přenosný, kouře kupodivu dává viditelně hodně, ale párkrát jsem ho dával v hospodě a fakt téměř neznatelná (spíše jen čistá) vůně v okolí. Mám ho asi rok a paráda. Jasně,že zhuluje jinak než joint,ale vřele doporučuju těm co něco takového hledají.
Pouźívam Volcano Digital avšak v poslednej dobe cítim nepríjemný hrčovitý pocit v hrdle. Prejavuje sa to najmä keď tú istú sušinu vaporizujem 2 a viac krát. Pri tom idem väčšinou na 180 stupňoch. Mám pocit ako by to bolo mandlami v krku a vaporizovaný vzduch ich dráždi. (Isto to nie je zápal, ten poznám dobre, mal som časté problémy s dýchaním ked som fajčil brká.)
Máte niekto podobnú skúsenosť s vaporoziovaným vzduchom?
Zdravim
Tak jsem si trochu prošel tenhle trend.
Trochu me zarazila Vaše teplota vaporizace někde na začátku, 150 °C se mi zdá k vaporizaci konopí dost málo na nějaké znatelnejsi účinky thc. Ale je pravda ze tech 160 je svěží a takove hodně volne nabití ale jen mirne uvolnění. Taky jsem dřív žhavil na 165 a pak 175°C ale poslední dobou mi vyhovuje teplota kolem 179 °C a když chci hustý bilí kouř neboli páru tak už dávám 182°C což je teplota kdy se odpařuje největší množství thc. Pára je dost husta už při teplotě 175°C.
Zajimalo by me
Jak je na tom volcano s množstvím páry při teplotě 175°C ?
já používal v minulosti vaporizér Vapir No2, se kterým jsem byl velice spokojený. Nejlepší a nejchutnější dým jsem měl mezi 180 - 190°C, která je doporučena, jako nejvhodnější teplota, jak jsem se někde kdysi dávno dočetl
zdravim pred 3tyzd.som si kupil vaporizer.po rokoch hulenia som prestal hned ako som skusil vaporizovat cez flovermate .nerobim reklamu. Osobne mam pocit to je teraz na uplne inej urovni.kto este huli a zvazuje vaporizer tak moja rada nech nevaha. Palit marihuanu,vlastne vypestovanu je hlupost. Ten stav mi pride dost iny ako pri fajceny ale cim dlhsie nefajcim a iba vaporizujem tak aj ten stav z toho akokeby zreje.velmi zaujimave
Mala zkusenost, dorazil mi ALD WOW, za tu cenu plna spokojenost, doprava i pres vanocni dorucovani vcelku svizna. Nemam jak srovnavat kvalitu, mel jsem jen kratce Arizer Air, ale pripada mi to hodne podobne, krome ceny :]
redfox-myslim to tak ze po skusenosti s vaporizaciou material ktory som doteraz zfajcil(nebolo ho malo :-) ) mi pripada ze som ho vlastne znehodnotil.ale kazdy ma rad svoje to berem.ja nefajcim a hulenie bol jediny dym ktory do mna siel.teraz sa citim oslobodzujuco.aj ked tvrdenie ze vaporizer netvori dech asi nebude celkom pravda. Ja ho cistim kazdy druhy den.je spinavy. Neviem co je ta spina.avsak nesmrdi ako decht.co si myslite ako to je naozaj?je to decht len ho je ovela menej?nemoze to byt usadane thc?ako vravim decht smrdi a to co cistim z vaporizera nesmrdi a ma tekutejsi charakter.co to teda je?