Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslel jsem 10 cm pod koncem pletiva .. potom kytky zacnou rust celkem dost a ty musis ten rust usmernit pomoci toho pletiva ... tzn: palice ke svetlu a listy prostrkat ven z válce..
Ja fakticky obdivuju tyhle g_manovi mobilni boxiky. Je to moje nejvetsi inspirace a snazim se o neco podobnyho, ale musim vyresim naky dalsi problemy s teplotou, pac to bude ve sklepe. A nevite kde by se ty maltovniky dali sehnat jinde, pac se mi nechce do bauhausu nebo kam. V jakym typu obchodu?Dik
Vyzera to velmi zaujimavo, pripomina mi to jeden profi system co stoji velke prachy (asi 5tisic dolarov). Neviem uz tie fotky najst, ale bol to akoby valec, ktory mal na stenach take hydro bunky alebo ako to nazvat, a rastliny rastli smerom dovnutra. V strede bolo svetlo.
Nechapem ale presne ako mas vyriesene to svetlo. Rastliny maju sisky smerom k stene nadoby, nie? Ako ich potom osvetlujes?
Doctors smoke it...nurses smoke it...judges smoke it...even the lawyers too...so you gotta legalize it....birds eat it...ants love it...fowls eat it...cooks love to bake with it....it's good for the flu...it's good for asthma...good for tuberculosis...even numara thrombosis
Uz to vlastne chapem, svetlo ide odrazom z boku (ziarovka je v strede ale svetlo sa odraza na vrcholky rastlin od vnutornej steny, nie?) Celkom zaujimavy napad. Neznizuje to ale vyrazne intenzitu svetla?
Doctors smoke it...nurses smoke it...judges smoke it...even the lawyers too...so you gotta legalize it....birds eat it...ants love it...fowls eat it...cooks love to bake with it....it's good for the flu...it's good for asthma...good for tuberculosis...even numara thrombosis
Tak to vyzera, ze som do zle dekodoval z tych prvych fotiek. Pozrel som si zvysok, mas pravdu, takto to dava konecne zmysel, dovnutra, tak to ma byt.
lidi ja mam trosu jinej problem > chci si konecne po milionech outdooru vypestovat nejakou brutalni kyticku indoor ale nikde nemuzu najit nejakej podrobnej a totalne zacatecnickej navod jak nejakou skrin vyrobit, co k cemu slouzi(bublery, startery), jake je ok osvetleni,jakou lampicku poridit, co vlastne vsechno potrebuju... sakra...proste...no asi vite jak to myslim > bodlo by treba schema jak takova pestitelna presne funguje atd ... predem dikz ya odkaz....