Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
Aladinova Blueberry pod čtyrkulí - Klikni zde pro originální téma
AladinWarrior
Zdravím přátelé.Mám tu pro vás zase pár fotek svých ženušek :)Ano,už to nejsou žádné holčičky:)Co říkáte na průběh zrání?Ta malá a střední už má sem tam kapku mléčnou až karamelovou.Začínám tedy přemýšlet kdy nasadit průplach?Krmím je Bio hnojem tak nemusím proplachovat kdoví jak dlouho.Týden by mohl stačit.Řekněme od prvního?Nebo rovnou?Tady mrkněte:
AladinWarrior
...47. den
AladinWarrior
Zdravím.Jak to roste?Tak jsem se rozhodl,že vzhledem k těm menším komplikacím co mají za sebou je ještě do Neděle budu krmit.Od pondělí všem už jen Final S. a budu pozorovat mikroskopem zrání:).Druhého je to osm týdnů a ta nejmenší je opravdu na spadnutí.Začíná se krásně vybarvovat.Brzy zase něco nafotím,bohužel mě však zlobí makro.Fotoaparát už lepší detaily asi nezvládne:-D.Mějte se,ať to roste!
blondak01
moc pěkné!!! Jsem zvědav, jeslti mi to za týden taky tak nakyne... Být tebou, tak už proplachuju, čím délé tím lépe si myslím a kokony máš už řádné!!! Já mám v plánu nasadit průplach, až budu mít pálky jako ty a pak budu jen sledovat pryskyřici a uvidíme, jestli se budou proplachovat týden nebo dva :)
AladinWarrior
citace:
Původní příspěvek od blondak01
moc pěkné!!! Jsem zvědav, jeslti mi to za týden taky tak nakyne... Být tebou, tak už proplachuju, čím délé tím lépe si myslím a kokony máš už řádné!!! Já mám v plánu nasadit průplach, až budu mít pálky jako ty a pak budu jen sledovat pryskyřici a uvidíme, jestli se budou proplachovat týden nebo dva :)

Díky.Určitě ti to taky dost nakyne,uvidíš:)Používám Bio hnojivo od BioBizz tak si myslím že týden-deset dní bude stačit,navíc s pomocí Final S. který tomu pomůže :)...taky podle zrání. :leaf:
crazyben
Parádně se to nafouklo :) Co ten bioheaven, vim že už sme to řešili, ale jak to vidíš takhle jak si na konci... vyplatil se? Pořád přemejšlim že ho ještě koupim.
AladinWarrior
citace:
Původní příspěvek od crazyben
Parádně se to nafouklo :) Co ten bioheaven, vim že už sme to řešili, ale jak to vidíš takhle jak si na konci... vyplatil se? Pořád přemejšlim že ho ještě koupim.

Díky.Ta velká se ještě nafukuje,má pořád takový bílí květy-ještě ve vývinu:)No asi to nějakej efekt má....třeba by bez něj byli slabší.Pomáhá s přenosem živin aby byli ostatní složky byli účinnější.Kytky sou takový macatý,vyžraný :-D
AladinWarrior
Zdravíčko:)Mám tu zase pár fotek svých ženušek:).Žlutá holka ve předu je dnes už zalitá Final Soloutionem,krásně dozrává i ta nižší vzadu nalevo.Největší napravo jsem ještě přihnojil,minimálně týden ji ještě hnojit budu.S nižší vzadu ještě v týdnu uvidím,nejspíš taky půjde na průplach.Teplota je stále stejná ale vlhkost se mi díky počasí podařilo snížit.Teploty venku mi dovolí více větrat:).Přes den mám vlhkost 38-40 a v noci 45 procent max.
AladinWarrior
Protože ta největší řádně papá,musel jsem objednat hnojky na další grow už teď.Poslaly mi novou dávkovací tabulku pro Biobizz se zahrnutou Activerou:)Všechny složky co jsou na této tabulce jsem použil.Holkám jsem je dávkoval přesně podle ní (až na ten výkyv s EC metrem).Další budu hnojit opět Biobizzem.
AladinWarrior
...kosa se blíží :)
AladinWarrior
...
AladinWarrior
Zdravíčko přátelé. :) Mám tu pro vás zase pár foteček.Jedna kýťa je již sklizená,dráždila mě svou karamelovou pryskyřicí tak jsem jí pokosil. :) Druhá je od včerejška také na vodě s Final S. a největší se ještě vykrmuje,dlouho to ale také nebude :) Jsem zvědav kolik tahle první dá. :)
AladinWarrior
Ta největší má také nejpevnější,nejtvrdší pálky ...a že jich tam je.Z té opravdu něco bude.
AladinWarrior
...je jim smutno po sestřičce :( ...ale dlouho nebude :-D Krásně prorostl kořenem celý květináč.
AladinWarrior
Přeji krásné ráno přátelé.Přináším vám fotografie z druhé části sklizně.První není ještě zdaleka suchá ale neodolal jsem a již jsem ochutnal. :) Rauš je opravdu dost silný,ale ne uzemňující.Takové to domácí žvíkání. :-D Chuť při dvoudenním sušení na akumulačkách ani popisovat nebudu,ale hnusná kupodivu nebyla. :-D Poslední se už taky proplachuje takže sem brzy přibude.
AladinWarrior
...a ještě pár kousků :)
AladinWarrior
Tak a máme to tady. :) Poslední holka nám visí na špagátě.Byl jsem ulepenej až na prdeli. :) Ta dřív jak za čtrnáct dní suchá nebude.Jsem zvědav kolik to celkem hodí.Ta první už dosychá,o vejkendu ji zvážím.Škoda že je to takhle postupně,alespoň to bude napínavější. :-D Za čtrnáct dní by mohla být zvážená i ta poslední.Tak kdo z vás má nejlepší odhad? :-D Kolik myslíte že to celkem dá?Můžete tipovat! :-D
Kreator1993
320 kolego
crazyben
299g moc pěknejch :)
Plagrom
255g, fakt pěkný kytky
murmur
Krásný kytičky, hádám 222g.
Doufám, že bude další kolo.
blondak01
čau ahoj, přeju 333 gigantů:)
AladinWarrior
Zdravím.Moc děkuji všem za chválu,jsem moc rád že se vám holky líbily.Jasně že bude další kolo a doufám že ještě lepší. :-D Už jsem důkladně vyluxoval,vyčistil a dekontaminoval (Vydesinfikoval hydroxidem) box.Bude i menší upgrade ventilace.Nakonec mi tam v inkubátoru klíčí 4× Mazárek.O víkendu vytvořím nový seriálek :) Tipujte dál,těším se ...ať vám to roste :)
crazyben
Zase malej počet velkejch kytek :) to se mi líbí... a závidim ti tu trpělivost, já mam větší počet jen proto že nechci svítit 18h o měsíc déle. Sem nedočkavec a na účty za energie taky musim koukat, chudák sice nejsem ale i tak to neni prdel v dnešní době.
AladinWarrior
Nojo,jsem na pořádný kýti.V budoucnu vyzkouším i jiné techniky :)Abych pravdu řekl taky se moc na účet za elektriku netěším.Asi nechám raději zdvihnout zálohy. :-D
AladinWarrior
Ahoj.Podělím se s vámi u čeho tu právě sedím.Tady malá ochutnávka. :) Objevil jsem nějaké slabší už konečně suché paldy tak jsem hned naládoval vapouše a ...je to teda lahůdka mňamózní.Snažil jsem se vám to co nejvíce přiblížit alespoň přes Makro. :-D Tak Dutch nakonec dopadl a nezhermáčoval, :) doufám že Mazar na tom bude stejně.
crazyben
Suchy to vypada jeste lip :) drzim palce... ja davam feminizovanejm DP posledni sanci (v podobe tech peti brainstormu co tam mam), ale na regulary nedam dopustit, doporucuju zkusit ;)

PS. tak trochu doufam ze brainstormy dopadnou dobre (zadnej mutant ani hermac)... chci od nich zkusit Think Fast (novinka 2016, krizenec powerplantu co se mi tak libil) a bohuzel nenabizi ho regular.
AladinWarrior
citace:
Původní příspěvek od crazyben
Suchy to vypada jeste lip :) drzim palce... ja davam feminizovanejm DP posledni sanci (v podobe tech peti brainstormu co tam mam), ale na regulary nedam dopustit, doporucuju zkusit ;)

PS. tak trochu doufam ze brainstormy dopadnou dobre (zadnej mutant ani hermac)... chci od nich zkusit Think Fast (novinka 2016, krizenec powerplantu co se mi tak libil) a bohuzel nenabizi ho regular.

Docela jsi mě inspiroval.Sativa mmm :) Asi si ji taky objednám na příště,na tu únavu....a pojedu snad konečně i ten mix genetik.Přibyl mi tu totiž od kámoše Liberty Haze a nějaký Kalashnikova.Ještě tu mám taky toho OG tak by to už chtělo. :)
crazyben
Automaty nemam rad... tahle kytka ma v sobe nejaky ruderalis geny, ovsem recesivni, takze to sou plnohodnotne fotoperiodicke rostliny. Takze to by nemuselo bejt tak spatny pro me. Jde o to ze diky tem genum by mela rust rychleji (jako autoflower kytky) a pritom ji udrzis na rustu jak dlouho chces... jen se malinko bojim ze tam bude i ta chut trosku po tech ruderalis genech.

Zatim kazdej automat co sem kouril, mel takovej podobnej "ocas" a ikdyz to treba neni spatny, nikdy to nebyla ta spravna chutovka.

http://www.dutch-passion.nl/cs/kono...uct/think-fast/
AladinWarrior
Zdravíčko kamarádi.Měl jsem odpoledne milou návštěvu.Zastavil se můj bratříček s jedním kamarádem a samozřejmě mi od pár gust pomohli. :) Ta první byla už tak akorát do sklenic tak jsem ji tedy zpracoval celou.Řádně jsem ji odstonkoval a napaličkoval ale bohužel nebyla tak hutná jak jsem očekával.Snad na tom budou sestřičky lépe. :) Ovšem i přes to,s tím co si bratr s kamarádem odpoledne odnesli jsem navážil krásných 105 gramáčů. :-D Na fotografiích je zbylých asi 60 g.Ještě je párkrát do týdne na patnáct min. nechám dýchat a ňamka je hotová.Druhá bude také každým dnem suchá.Takže první kytka stopět gé ...mám ale radost. :-D
AladinWarrior
Zdravíčko přátelé. :) Tak druhá holka je také zabalená.Ochutnávám ji abych vám k ní mohl něco říci.Chuť je opravdu dobrá,jemná ale vůně je ještě lepší.Jak můžete vidět na fotografiích pryskyřice jí opravdu nechybí a brutusně lepí.Je trochu zralejší než první.Kapičky má pod mikroskopem zlaté až hnědé.Řekl bych,že je i rauš nepatrně silnější.Zapracoval ovšem optický klam,i přes to že se zdála větší měla na váze 'jen' 96 gust.Stále můžete tipovat. :-D
AladinWarrior
Myslel jsem že to třeba navážím a uskladním když je ten výkend ale ještě to není ono.V týdnu to už ale konečně uzavřu.Jsem teď kvůli sousedům a slabým stěnám nucen co nejdříve překopat ventilaci.To bude zase práce a prachů.Pořát ale lepší než nechávat 300 za gé v lékárně. :) Tady se vám pochlubím co se mi povedlo vyfotit když jsem koštoval své bylinky.Malá ochutnávka v podobě makro snímku.
AladinWarrior
Zdravím. :) Dnes jsem s překvapením nalezl,ale bohužel rozstříhl pěkné zralé semínko.Docela mě to překvapilo.Setkali jste se s tím už někdo z vás?Bylo by z toho něco?Totožná rostlina,nebo hermouš?
AladinWarrior
Nikdo nic?No předpokládám že se mi tam projevil hermouš,konkrétně na té druhé zralejší.Naštěstí neznatelně.Semena by byli tím pádem asi k hovnu.Byli by z toho zase jen hermouši.
alpine
Podle me,pokud tam nemas sto semen,tak by to nemusel byt problem.Privezl jsem si z Californie Blue Dream,par palicek a v jedne byli dve semena. Byli z toho venku krasne kytky.
crazyben
No nemuseli by to bejt jasný hermouši... ale sklony by tam každopádně byly.
AladinWarrior
Zdravím. :) Tak a máme tu finále.Poslední větve naporcovány a naváženy.Byla to radost a patřičně jsem ochutnával v rámci své malé soukromé oslavy,na kterou jsem pozval pouze svou maličkost.Nechal jsem ji lépe usušit než ty předchozí a je to opravdu znát,to aroma je docela jiné a musím říci,že jsem si skutečně pochutnal. :) Nakonec na ní nebylo o mnoho více,jak se zdálo.Na druhou stranu byla také nejdéle v sušárně.Celkem jsem z ní navážil hezkých 117 g.Celkově tedy má sklizeň dělá 318,2 gust. :-D
Se svým tipem je nejblíže Kreator1993 (320g),který má odchylku pouze 1,8 g.Za svůj tip,jak je již zde zvykem si nepochybně zaslouží mé K.Posílám... Díky :-D
AladinWarrior
Nakonec to přeci jen zjistím. :) Co by z toho semena bylo... našel jsem totiž při porcování té poslední další semeno.Uskladnil jsem ho do chládku a na podzim ho vysadím.Nebylo by špatné ještě jedno objevit aby měla sourozence.Mám ale tušení že to dopadne. :)
koles
citace:
Původní příspěvek od AladinWarrior
Zdravím. :) Dnes jsem s překvapením nalezl,ale bohužel rozstříhl pěkné zralé semínko.Docela mě to překvapilo.Setkali jste se s tím už někdo z vás?Bylo by z toho něco?Totožná rostlina,nebo hermouš?

Našel jsi v palicích nějakej banánek? Většinou jdou vidět dost dobře, někdy se z nich po usušení ještě trochu práší.

Jestli se prcla sama, lze čekat dost podobnou rostlinu. Nejspíš se sklony k hermafroditismu (pokud by to ale bylo v takovéhle míře, jde furt o dobrý osivo). Pak je možný, že se ti tam nějak dostal cizí pyl.. buď na hadrech, průvanem. Moc pravděpodobné (oproti první možnosti) to není, ale stát se to asi může.

Pěknej pěst a report, Káčko letí ;)
Balon
Co by z toho rostlo??? Jestli se to prclo samo, jakoze blueberry ma velky sklony hermit, tak to bude Hermafrodit na 99%... Rozhodne je to osivo na hovno
koles
citace:
Původní příspěvek od Balon
Co by z toho rostlo??? Jestli se to prclo samo, jakoze blueberry ma velky sklony hermit, tak to bude Hermafrodit na 99%... Rozhodne je to osivo na hovno

Jak si můžeš bejt tak jistej? :D Dokud se to nevyzkouší, nevíš NIC. Křížení je ruleta. Sklony tam asi budou, ale pokud by to bylo jen pár banánků (optimistická varianta), máš standardní BB, navíc feminu zdarma.. s pár banánky no bóže :)
AladinWarrior
citace:
Původní příspěvek od koles

Našel jsi v palicích nějakej banánek? Většinou jdou vidět dost dobře, někdy se z nich po usušení ještě trochu práší.

Jestli se prcla sama, lze čekat dost podobnou rostlinu. Nejspíš se sklony k hermafroditismu (pokud by to ale bylo v takovéhle míře, jde furt o dobrý osivo). Pak je možný, že se ti tam nějak dostal cizí pyl.. buď na hadrech, průvanem. Moc pravděpodobné (oproti první možnosti) to není, ale stát se to asi může.

Pěknej pěst a report, Káčko letí ;)

Díky. :) Právě že jsem do teď žádnej neobjevil.Od teď to prohlížím mnohem pozorněji.Každopádně všechny semena co najdu schovám a budu o tom hledat další info.Rozhodně je hodlám vysadit.Určitě jsou sklony o nějaké to procento vyšší ale nemyslím si že to budou stoprocentní hermáči... ale jistej si nejsem. :-D
AladinWarrior
citace:
Původní příspěvek od Balon

Musím s tebou souhlasit že je to velmi pravděpodobné,ovšem ne stoprocentní.Někdo tu psal že z podobných semen byly pěkný kytky.Dočítám se že je to skutečně osivo na hovno. :-D Odkud máš informaci že BlueBerry má sklony hermit?
AladinWarrior
Tak jsem to trochu prostudoval a dozvěděl jsem se celkem zajímavé věci.Krom stresu který to může vyvolat,se nedoporučují výbojky s vyšším podílem červeného spektra.Samozřejmně jako mám já,Son-T-Pia Plus... he he.Faktory jako je teplota,vlhkost nebo intenzita světla u mě byly v pořádku.Tak tu máme další výdaj na obzoru... alespoň se to vysvětlilo. :)
AladinWarrior
Něco od stolu :) ...a později. :-D
AladinWarrior
Tak kamarádi,bohužel zásoby se tenčí a věřte tomu nebo ne,za chvilku jsem zase na suchu. :-D Co jsem nerozdal po kamarádech a známých to si odnesl můj brácha.Zbytek samozřejmě končí v mém léčebném vapolizéru a že to denně není zrovna malé množství.Musím to tu nějak zafinišovat aby to bylo úplné takže to trochu celé shrnu.

Kompletní růst po vyklíčení : 42 DNÍ

Květ i s průplachem : 59 DNÍ

CENY POUŽITÉHO HNOJIVA U BB :

Root Juice - 13,6
Bio Grow - 56,1
Acti Vera - 170,1
Bio Heaven - 760,0

Bio Bloom - 72,0
Top Max - 209,5
Alg A Mic - 152,4

Cena celkem: 1433,7 Kč

Semena + 3×kokos: 900 Kč

Celkem (bez vody a el.):2333,7 Kč

Sklizeno: 318,2g

Nebylo to nejhorší ale chyb jsem nasekal více než dost zejména ve výživě.Struktura květů nebyla tak pevná jak by měla být a chuť mohla být taky trochu lepší.Hnojil jsem déle na úkor průplachu.Teď u Mazara se těmto chybám budu snažit vyhýbat a doufám že příští sklizeň bude minimálně 400 gé :-D

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma