Patreees |
tak typuju takový 278 gé :) Pěkný to máááš :) |
|
|
easyrider |
Kdy bude vyhodnocení? Na Vánoce nebo 27.12. nebo na Silvestra nebo na Nový rok?:D |
|
|
Mr.MEN |
Tak všem moc díky za typy.
Sodík > 400W - 0,4kW - 55dní Květ>12x55=660 > 660x0,4=264
Zářivky > 48W - 0,048kW - 81dní Růst>18x30=540 Květ>12x51=612 540+612=1152 > 1152x0,048=55,2
264+55,2=319,2
293,3g/319,2=0,91G/W |
Co je velmi, velmi slušné :D.
A typovačku vyhráli:
1. LEM > 293g
2. Koloušek > 292g
3. H@wK > 294g
V nejbližší době udělám SmokeReport Skunk #1 a Ameriacan Dream a pár kytek z Indoor Mixu. A na konec ještě bude video :).
Díký všem za K+. :)
|
|
|
Mr.MEN |
Stav je po indice. Jsem docela dost mimo. Docela tu dumám co napsat. :D
Snad jsem už skoro všechno řekl. Jediné co mě mrzí na této kytce že je z Indoor Mixu a nevím co je zač:(.
Mr.MEN |
Stav je velmi zajímaví. Docela bych řekl po satívě. :) Takové příjemné zkouření.
Velmi zajímaví vzorek se musí nechat. Škoda že jsem jen neudělal F2 mají byt dokonce ještě lepší. :(
magic eye |
Čau,index 0.91?To je hodně slušnej výkon,gratuluju.Je vidět že se tímhle koníčkem už nějakou dobu zabýváš.Máš supr fajku,myslím tu kroucenou skleněnku,jak jsi k ní přišel? |
|
|
Mr.MEN |
citace: |
Původní příspěvek od magic eye
Čau,index 0.91?To je hodně slušnej výkon,gratuluju.Je vidět že se tímhle koníčkem už nějakou dobu zabýváš.Máš supr fajku,myslím tu kroucenou skleněnku,jak jsi k ní přišel? |
No nemam jí moc dlouho, ale normálně jsem jí koupil v jednom obchodu. :)
I s tou velkou. Obě mají stejné pouzdro. :) Ale nemůžu si jí vynachválit hulí se z ní opravdu luxusně.:) |
|
|
|
Můžeš dát smokereport sativky?Dík pak mažu |
|
|
Mr.MEN |
Tak zde ViDEO konečně s InDoor #5. :D :D To mi to tedy trvalo. |
|
|
WAMParjan |
parádní show :D palec hore . . minimalně za to videjko z jako vždycky dokonalým zvukovým doprovodem . .
karma letí . . |
|
|
Patreees |
ČAU moc povedený grow a to video nemá chybu ... fakt luxus K+ máš jistý :)
Patreees |
|
|
4fun |
zduř, budeš zase něco kuchtit ?:D |
|
|
Mr.MEN |
Je to normální medovník akorát jsou v něm konopná semínka a konopná mouka. :)
Dalo by se to samozřejmě udělat i více konopné kdybych nahradil máslo konopným ghi. :)
< Konopná mouka
< Konopná semínka loupaná
< Už hotové těsto
< Hotové medovníčky
|
|
|
L!NDA |
konopný medovníček vypadá best,určitě zkusím taky. a jen sem se tě chtěl zeptat jak si došel k tvému koeficientu g na wat...? nespletl ses ..
není to náhodou počet sklizených g (tvých necelých 300) děleno počtem watů (400w) což vychází 0,733....detail jinak samo že k+ hlavně za ten medovníček . kdyby něco klidně smažu |
|
|
Mr.MEN |
citace: |
Původní příspěvek od L!NDA
konopný medovníček vypadá best,určitě zkusím taky. a jen sem se tě chtěl zeptat jak si došel k tvému koeficientu g na wat...? nespletl ses ..
není to náhodou počet sklizených g (tvých necelých 300) děleno počtem watů (400w) což vychází 0,733....detail jinak samo že k+ hlavně za ten medovníček . kdyby něco klidně smažu |
No nespletl jsem se dělám to přesně podle návodu ve FAQu.
Vypočítávám kolik jsem utratil štávi na 1G.
A protože nepoužívám 400W na růst ale zářivky které skoro nežerou tak jsem ušetřil hodně šťávi tím pádem efektivnost mé pěstírny je vetší. :) |
|
|
Ether |
Zdravim, mas to krasny, jak holky, tak medovnik, ale jeden urypany detail..nemel by to byt gram/watt, nybrz gram/kilowatt :-) ?!..to jen k presnosti |
|
|
Funhouse |
:D nevadí jsem tady nový ještě se tady neorientuju :D |
|
|
k.o.h.o.u.t. |
paradni pest .. jinak chapu to dobre ze si to vlastne zprumeroval ty zarivky s tou 4kuli a ztoho vypocital ten vynos g/w ? bo doted sem mel za to ze se to pocita kolikatka lampa deleno kolik gramu sklizeno .....ale celkove myslim ze tento ukazatel neni uplne u nekomercnich pestitelu dulezity hlavni je kvalitka :] peace |
|
|
|