Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Osram Nav-t Super 4y 600 W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
sebulka
Nový Člen

Karma uživatele sebulka - 37% Pěstitelská

Nápad Osram Nav-t Super 4y 600 W Příspěvek č. 1

Zdravím všechny growers
Přestože jsem hledal na netu i na groweru ve vyhledávání
výbojku OSRAM NAV..... tak jsem jí nikde nenašel.V growshopech
jí maj za cca 1.700,- a v nějakým velkoobchodě /třeba ereka/
/tam, ale nemaj osram/ stojí tak o 30% levnějc.Chci se zeptat jestli nemůžete nejenom mě, ale i ostatním někdo poradit kde je v Praze velkoobchod s osvětlením osram........ respektivě aby tam měli tu výše uvedenou výbojku

dík a zdravímmmmmm

Old Post 18-02-2004 v 10:39 AM
sebulka je offline   Profil uživatele sebulka   Find more posts by sebulka   Foto galerie člena sebulka   Click here to Send sebulka a Private Message   Add sebulka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hugozlesa
Stálý Člen

Karma uživatele hugozlesa - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

tak prave dnes mi privezli OSRAM NAV-T 4y 400W + tlumivku SAPI-HSI 400 + starter ZX + OSRAM MH 400 W + objimku + kondik 400W dohromady za 2000Kc s dani ... uplne normalne - faktura/zaruka, zadny smecka nebo znamy - akorat si to musim zapojit sam, ale to neni problem.

nejakej velkoobchod OSRAMu (fakt jmeno nevim, jinak bych to rekl), kamos tam pracuje tam mi to cestou hodil domu

<- HUGO z LESA ->
muj postupny zacatek na 400W

Old Post 26-02-2004 v 21:17 PM
hugozlesa je offline   Profil uživatele hugozlesa   Find more posts by hugozlesa   Foto galerie člena hugozlesa   Click here to Send hugozlesa a Private Message   Add hugozlesa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sebulka
Nový Člen

Příspěvek č. 3

SON-T Pia Plus????S přídavkem červeného ???Jak to myslíš??
Jakou to má teplotu chromatičnosti...Co vim já tak 2200K je červený, ale neni to ono....2100K to je mercury free s přídavkem modrýho na růst takže něco jako Agro a pak jsou 2000K a to by mělo bejt už červenoučký....Neni ta Pia plus třeba 1900K?????Osram Nav-t super 4y je v growshopu nejdražší 1.700,- Ostatní červený stojí cca do 1.300,-.... Tak si myslím, že ta cena je opodstatněná... Každopádně kdyby tady byl nějaký schopný /musí jich bejt víc lidí/ ktreý by dali grafi spekter do nějakýho tématu aspon těch základních MH výbojek a Sodíkovejch výbojek , který se běžně prodávaj v Praze growshopu.... respektivě funkční WWW stránky maj growshop/y/ jenom v Praze a pak už jenom greenhome v Plzni jinak ostatní nejsou většinou k zastižení a když nejsou někdy tak to nebudu zkoušet znovu - čas je drahý..... P.s. dal jsem si špeka po ránu a zapoměl jsem jak se tam přidávaj ty smajlíky a různý obrázky.... poraďte někdo please..... Have a nice smoking.....

Old Post 27-02-2004 v 08:11 AM
sebulka je offline   Profil uživatele sebulka   Find more posts by sebulka   Foto galerie člena sebulka   Click here to Send sebulka a Private Message   Add sebulka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sebulka
Nový Člen

Příspěvek č. 4

Určitá přímka mezi nejdražší - nejlepší určitě je.... Myslím, že OSRAM se vyrábý v Evropě... nevím kde... Sylvania se vyrábý v Německu, proto asi nejsou drahý.. Philips Holandsko, Belgie.... Kelviny jsou ti + - na nic.... Většina výbojek to má stejný a stejně jí asi nebudeš vybírat podle lumenů..... I když je to taky důležitej údaj... Když chceš, ale z květu vytřískat co nejvíc tak je potřeba sledovat Kelviny...Ty nový jsou s modrým spektrem většinou...... Takže voláš do velkoobchodu a oni ti sdělí mám SPECIÁLNÍ VÝBOJKU s přídavkem modrého spektra určenou speciálně pro pěstování rostlin...... K naším účelům je, ale nevyhovující....Nevím jaký má PIA červený spektrum...Nevím kde mám sehnat na netu grafy...a nemám ani ten katalog s výbojkama kterej maj ve většině obchodem s osvětlením a kde ty grafy jsou....

Old Post 27-02-2004 v 10:42 AM
hugozlesa
Stálý Člen

Karma uživatele hugozlesa - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

oni nedelaji standardne vybojky vubec, delaji nekolik zarivkovych svetel a ty prodavaji po tisicich, tohle byla special objednavka, takze zadna sleva, ale ciste velkoobchodni cena, nesmite to srovnavat s vyderacema z growshopu

<- HUGO z LESA ->
muj postupny zacatek na 400W

Old Post 27-02-2004 v 15:04 PM
hugozlesa je offline   Profil uživatele hugozlesa   Find more posts by hugozlesa   Foto galerie člena hugozlesa   Click here to Send hugozlesa a Private Message   Add hugozlesa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deadly
Nový Člen

Karma uživatele Deadly - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Kdyz jsem schanel vybojku a vyvalil na chlapika ze chci Philips tak se mi vysmal ukazal mi rozdil mezi 250 Philips a 250 OSRAM ... rozdil tam byl asi 5k lumenu mam NAV-T SUPER ( SON-T PLUS ) .... ma myslim 33k lumenu a stala asi 550,- ... byla to normalni prodejna s osvetlenim a nejakym elektrikarskym bordelem ... co by tak od philipsu vykonem odpovidalo ( teda co jsem tady na groweru tak nasel ) byl MASTER SON-T PIA Plus............128 lm/W

Naposledy upravil Deadly 14-03-2004 v 13:07 PM

Old Post 13-03-2004 v 13:53 PM
Deadly je offline   Profil uživatele Deadly   Find more posts by Deadly   Foto galerie člena Deadly   Click here to Send Deadly a Private Message   Add Deadly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
e]osama
Stálý Člen

Karma uživatele e]osama - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

hmm nejsem si jisty ale zda se mi že osram 600w nevyrábí

Old Post 11-04-2004 v 09:00 AM
e]osama je offline   Profil uživatele e]osama   Find more posts by e]osama   Foto galerie člena e]osama   Click here to Send e]osama a Private Message   Add e]osama to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kenyh arotkiv
Nový Člen

Karma uživatele kenyh arotkiv - 0% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 8

Osram 600W se vyrábí a tady je její katalogové označení.NAV-T 600 Super4Y

Old Post 11-05-2004 v 00:23 AM
kenyh arotkiv je offline   Profil uživatele kenyh arotkiv   Find more posts by kenyh arotkiv   Foto galerie člena kenyh arotkiv     Add kenyh arotkiv to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

MASTER SON-T PIA Plus je podle mě i podle mínění lidí, kteří prodávají v G-shopech vůbec to nejlepší, co si na qět člověk může pořídit. Ale koupit se to musí ve velkoobchodech typu Eureka, nebo Emas, je to MNOHEM levnější.

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 13-05-2004 v 08:59 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ghost Dog
Nový Člen

Karma uživatele Ghost Dog - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Objevil jsem na netu obchidek s prijemnejma cenama.
WWW.OSVETLENIPLZEN.CZ
newyhoda je jen ta, ze ke koupi musite mit ziwnostak.
ZAtim G_d

Old Post 14-05-2004 v 07:58 AM
Ghost Dog je offline   Profil uživatele Ghost Dog   Find more posts by Ghost Dog   Foto galerie člena Ghost Dog   Click here to Send Ghost Dog a Private Message   Add Ghost Dog to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ghost Dog
Nový Člen

Karma uživatele Ghost Dog - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

SON-T PRO 400W-E 400 W sodíková 300,-

Old Post 14-05-2004 v 09:11 AM
Ghost Dog je offline   Profil uživatele Ghost Dog   Find more posts by Ghost Dog   Foto galerie člena Ghost Dog   Click here to Send Ghost Dog a Private Message   Add Ghost Dog to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
StoneBud
Stálý Člen

Karma uživatele StoneBud - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Dle me je Philips Son-T agro super...ale nevim kde ji prodavaj za naky solidni prachy...

Old Post 28-06-2004 v 15:35 PM
StoneBud je offline   Profil uživatele StoneBud   Find more posts by StoneBud   Foto galerie člena StoneBud   Click here to Send StoneBud a Private Message   Add StoneBud to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:45 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás