Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jsou na sebe hulici mirumilovni ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Soundsystem
Stálý Člen

Karma uživatele Soundsystem - 0% Pěstitelská

Dotaz Jsou na sebe hulici mirumilovni ? Příspěvek č. 1

Stala se nam s kamosema takova prihoda. Byli jsme v hospe, pekne zahrali karticky, pokecali proste pohoda. Pri ceste zpatky jsme se stavili jeste v jedny hospe na fotbalek. Vlezli jsme do ni a zjistili ze fotbalek je mimo provoz. Tak jdeme pryc a snama vyleze clovek at mu prej dame na brko ze nam za to zaplati. Rikali jsme mu, ze jsme ctyri, a ze uz mame jen na jedno maly a ze by to nemelo ani cenu to rozdelovat. On byl nepricetny furt si mlel svou at mu dame, at nejsme svine apod. Toho kuriva bylo fakt malo a my jsme jeste meli chut tak jsme se mu to snazili vysvetlit. To si vzal jako, ze ho urazime a dal pesti kamosovi do bricha. Tak jsme ho od neho odhodili a snazili jsme se to drzet v klidu ( nejsme totiz zadny svalnati borci , navic ten kluk mel jeste dva kamose v hospe, takze jsme uz vubec nemeli chut se s nikym prat.). No tak tam chvili na nas jeste rval (ten vyraz v obliceji rikal ze uz toho zacina mit dost) Tak jsme si rekli ze na nej serem a dem pryc. Pri odchodu se jeste snazil do nas kopat, ale nic velkyho. Pak na nas jeste rval, ze to vsechno bude mit dohru a ze to zacne resit (kamos od toho kluka bydli jen 3 minuty), takze ted si ani nemuzu bejt jistej, az ho nekdy potkame, jestli si nahodou nevzpomene a nepusti se do me nebo do mejch kamosu az budem sami.

Tohle prece normalni hulici nedelaj ne ? Kdyz se mu nekdo snazi vysvetlit, ze proste je toho malo, tak ho preci nejdu zbit ?
Tyhle lidi nam kazi povest. THC neberou jako kulturu, jako vec co spojuje lidi. Nemaji k tomu zadnou uctu ! Pro ne to je jen dalsi zmastovadlo...... A takovy lidi me pekne serou.

Kdo posloucha komerci ........tak at se jde zahrabat !

Old Post 24-01-2004 v 13:32 PM
Soundsystem je offline   Profil uživatele Soundsystem   Find more posts by Soundsystem   Foto galerie člena Soundsystem   Click here to Send Soundsystem a Private Message   Add Soundsystem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

mno tak to byl nejakej debil :c(
kdyz nekomu reknes, ze neni tak proste neni a tak by to melo byt a ne se s nekym dohadovat...

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

------------------------------------------------
<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>

Old Post 24-01-2004 v 13:49 PM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 3

mno, zodpovedet na otazku, zda jsou na sebe hulici mirumilovni je pomerne slozite, pac neni hulic jako hulic...
jeden je v pohode, druhy zas v prdeli, treti agresiv, atd..
proste kazdy clovek je jiny..a ze jednoho spojuje s druhym spolecna zaliba neznamena, ze se k nemu bude chovat slusne..
no, ale jinak si myslim, ze kdyz uz to neni mirumilovne chovani, je to alespon castecna tolerance...a to je fajn
zdar

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Old Post 24-01-2004 v 15:13 PM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
delph
Stálý Člen

Karma uživatele delph - 13% Pěstitelská

Zname... Příspěvek č. 4

Ja mam tez taky jednu hodne podobnou prihodu. Byly sme s kamosem na vylete autem a zastavili jsme v mensim mestecku(nebo vetsi vesnici)ze dame brk a pujdem se najist do mistni hospody kde vyborne vari(znam to tam). Zastavili jsme na parkovisti uprostred obce ja smotal a sli sme to odpalit k mistnimu kostelu(no spis takova vetsi kaplicka)Kdo me zna vi ze sem na motani ruka leva-nejak to nechtelo horet a navic, jak sme pozdeji zjistili, se na tomto miste schazi mistni omladina. Sli sme zpet do auta cca100metru ze to kamos prebali atd.
Kamos mota ja koukam k autu jdou typci tak sme vse schovali.
Oni:zdar nedali/neprodali byste na brko nebo nemohli bysme si pohulit
My:nee sorry chlapi mame malo navic vas vubec nezname fakt nee
tak nas ukecavali blabla pak zacali bejt naky zbytecne husty ze ani nenabydneme "to ste teda hulici"
pak odeseli prisel dalsi uz jen jeden, normalne sem mu vysvetloval jako ze fakt ne, ale vse slusne. Tak nam zacal nadavat ze sme zmrdi, fuckovat a ze to ste teda hulici a takovy keci. Kamos nastartoval a odjel. Ne ze bychom se bali toho zmrda bali,viditelne mu mohlo bejt tak 16 a ty dva byli daleko a stejne max.18-tilety, este ze sem takovej klidnej clovek.
Fakt me to nasralo, kurva ja nemam povinnost nekomu davat mou marihuanu.Je pravda ze sem kecal meli sme zrovna s sebou fakt dost koureni, ale mam odpor komukoliv davat kdyz ho ani neznam o prodeji ani nemluve. Vsichni vime jaky z toho muzou bejt problemy ja nekomu daruju vono to s nim sekne, najdou to u nej benga nebo fotr a von mi naprasi (neco podobnyho sem mu rekl) fuck off.

Old Post 24-01-2004 v 15:23 PM
delph je offline   Profil uživatele delph   Find more posts by delph   Foto galerie člena delph   Click here to Send delph a Private Message   Add delph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eli
Stálý Člen

Karma uživatele Eli - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

to soundsystem:Pozri na tomto svete to z raz tak chodi a nikto to nezmeni ano su to svinsky hulici ked nevedia pochopit ze je toho malo ale ved to predsa ani niesu hulici!!!!

Mam tiez jednu taku prihodu ale netika sa bitky ale placeni dluhov!!!
Poznam takych dvoch tipkov co robia z ganjou!Jeden je taky diler viacmenej a druhy sa len vezie!Ten diler je PARDOOOON Kurva clovek!
Raz som sa snimi nahodou ocitol vonku a oni nemali ziadnu ganju a spytali sa ma ci ja nieco mam!Ja debil som im povedal ze mam ale neni moja ale kamosova a ze je jej tam malo!!!Oni povedali ze to nevadi ze oni to vratia a ze dokonca vratia viac!Ze vraj plny filmak!!!!No tak ja som s tym suhlasil a dal som im!Bolo to koncom OKTOBRA a do teraz do nieje vratene a asi ani nebude!Mi s kamosom ktoreho to bola ganja co som im dal sme za nim stale chodili a on sa stale vyhovaral ze mal ale uz rozpredal!!!Povedal by som ze dost blba vyhovorka ved ked so spravny diler tak prv vraciam az potom predavam ale nie tento clovek nieje spravny diler ale spravny K...T!!!!!!!Uz sa chysta pekna odplata len msi dojst k Jarnej az Letnej casti!

Ludia s nevipocitavy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 24-01-2004 v 15:56 PM
Eli je offline   Profil uživatele Eli   Find more posts by Eli   Foto galerie člena Eli   Click here to Send Eli a Private Message   Add Eli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mellian
Stálý Člen

Karma uživatele Mellian - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

moudřejší ustoupí..........opravdu nejhorší je srážka s blbcem a vždycky se bohužel někdo takový najde

Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
Pythágoras

http://sweb.cz/graf.x/melsig.gif

Old Post 24-01-2004 v 18:24 PM
Mellian je offline   Profil uživatele Mellian   Find more posts by Mellian   Foto galerie člena Mellian   Click here to Send Mellian a Private Message   Add Mellian to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tajné
Stálý Člen

Karma uživatele Tajné - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

hYp3r: Před pár dny realist, teď ty, už další paranoia!

Old Post 24-01-2004 v 21:13 PM
Tajné je offline   Profil uživatele Tajné   Find more posts by Tajné   Foto galerie člena Tajné   Click here to Send Tajné a Private Message   Add Tajné to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

citace:
Původní příspěvek od Tajné
hYp3r: Před pár dny realist, teď ty, už další paranoia!

nejak jsem te nepochopil...jaka paranoia???
nejsem paranoidni... :c)

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>

Old Post 24-01-2004 v 21:46 PM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAWEX
Stálý Člen

Karma uživatele DAWEX - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

lidi, kteří vidí v hulení a v huličích pohodlný zdroj zábavy a i obohacení se, bych určitě nenazýval huliči. Znám pár takových typů. Jednou se mi stalo, stojím před klubem, dojde ke mě chlapík zhruba mého věku (nikdy jsme se neviděli) a hned na mě, jestli mu neprodám, že nic nemá a nebude mít co hulit celý večer. Já na něho, že neprodávám, ale že mu dám zahulit. To se mu nelíbilo, chtěl znát mého dodavatele (to je směšné - sám si pěstím) a hrozil mi zmlácením. Snažil jsem se co nejrychleji vycouvat a nakonec se i povedlo. Druhý den jsem se dozvěděl, že do klubu za ním došli jeho kámoši a zmlátili tam nějakého adoscelenta kvůli filmovce podřadné trávy. Není to jediný případ co znám, a lidí co se motají kolem trávy, užívají ji místo alkoholu a pak agresivně útočí na okolí, jsou všude.

Old Post 24-01-2004 v 23:46 PM
DAWEX je offline   Profil uživatele DAWEX   Find more posts by DAWEX   Foto galerie člena DAWEX   Click here to Send DAWEX a Private Message   Add DAWEX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAWEX
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

čau raymane. připoměls mi chlapika dělali jsme spolu v jedné práci, říkal jsem mu drobek, byl to ortodoxní nácek, 100% rasista, ale ja sem snim vycházel bezproblémů, docela sme si rozuměli, jednou jsem ho zhulil, on pak zalezl do konceláře a celej den se z ní ozívalo chichotání. Sice mi pak řekl, že už hulit nechce, že to nezvladá, ale považuju to za svůj úspěch, zhulit nácka.

Old Post 25-01-2004 v 03:55 AM
DAWEX je offline   Profil uživatele DAWEX   Find more posts by DAWEX   Foto galerie člena DAWEX   Click here to Send DAWEX a Private Message   Add DAWEX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAWEX
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

mimochodem, dělal jsem včera hash, nevím, jestli jsem použil nejlepší způsob, když jsem kutí naložil do acetonu, ale už mi to tady nádherně voní, tak čekám až se z toho to svinstvo odpaří ať můžu ochutnat. Pokud znáte někdo lepší způsob, ale jinší než aceton, éter, tak mi dejte vědět. dám vědět jak se povedl. čaute

Old Post 25-01-2004 v 04:01 AM
Tajné
Stálý Člen

Karma uživatele Tajné - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

hYp3r: no, to ze ten tvuj vobrazek zjistil moji IP, prohlížeč a OS mi teda moc nepomohlo. Ale dneska koukam že poskytovatele to ukazuje blbě

Old Post 25-01-2004 v 08:38 AM
Tajné je offline   Profil uživatele Tajné   Find more posts by Tajné   Foto galerie člena Tajné   Click here to Send Tajné a Private Message   Add Tajné to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Já osobně huliče rozděluju podle vzevření a subjektivního názoru na 3 typy
1. Správný týpci
2. Neutrální
3. Pochybní živlové
S prvníma dvěm,a nejsou žádný problémy, nědělaj ostudu "naší" kultuře, nejsou s nima žádný problémy, ... ale s poslední skupinou t je jiný, tak těm je lepší se vyhnout, neprovokovat. A právě tyhle lidi kazí jméno týhle kultury.

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 25-01-2004 v 13:28 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan_Ho
Stálý Člen

Karma uživatele Pan_Ho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Moc hulicu kretenu jsem jeste nepotkal a myslim si,ze vetsina hulicu je mirumilovna(doufam,ze mam pravdu).

Old Post 25-01-2004 v 15:57 PM
Pan_Ho je offline   Profil uživatele Pan_Ho   Find more posts by Pan_Ho   Foto galerie člena Pan_Ho   Click here to Send Pan_Ho a Private Message   Add Pan_Ho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

to že něgdo si vybral tudle drogu neznamená, že to musí bejt mírumilovnej hipík - je pravda, že víc k tomu inklinujou pohodáři a ganja neni takovej katalyzátor agrese jako chlast, ale některym debilum nepomůže ani pytel hula...
znam velký hafo vojebávačů, socek a blbců, který hulí....

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Naposledy upravil Dude 25-01-2004 v 16:29 PM

Old Post 25-01-2004 v 16:16 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hexamin
Stálý Člen

Karma uživatele hexamin - 86% PěstitelskáKarma uživatele hexamin - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

hahahaha ja mam zatial len pekne skusenosti z ludmi ktori pohuluju nastastie a aj z tymi co predavaju taky studaci
no a ja sa na trave skor prizivujem ak maju kamosi pohulime a tak sakja ich inokedy vezmem na pivo alebo budem mat travu ja sak sa pozname dlho a nebudeme sa ojebavat nie
no a fakt nemam skusenosti z tym ze odomna pital travu niekto koho nepoznam alebo aby som to urobil ja pride mi to trochu divne
=>hulici su v pohode ale ludia su vseliaky;-((

nebudem posielat prispevky vyhuleny
canna trade 2004
70w vertikal scrog

Old Post 25-01-2004 v 19:10 PM
hexamin je offline   Profil uživatele hexamin   Find more posts by hexamin   Foto galerie člena hexamin   Click here to Send hexamin a Private Message   Add hexamin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás