Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Selekce vlastní Skunk #1 generace rostlin
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Euro-tele
Stálý Člen

Karma uživatele Euro-tele - 9% Pěstitelská

Selekce vlastní Skunk #1 generace rostlin Příspěvek č. 1

Čau,

zkoušel jsem minulý rok 3 odrůdy: Master Kush a CBD Skunk Haze od Dutch Passion, a k tomu Skunk #1 od Sensi Seeds.

A jak to dopadlo? Jediný Skunk #1 snesu, ty ostatní mi svými efekty nesedí.

Před mnoha lety na střední, když někdo donesl trávu, tak pokaždé nejlepší byly "češtiny" a na tom se shodovali i kámoši. Oproti tomu Jack Herer a White Widow byly vždycky "do sraček", tedy nic pro mě a pro moje kámoše taky ne.

Btw stačí se podívat i tady na Groweru do diskuze o nejlepších modelech a uvidíte, že mezi těmi značkovými strainy píše dost lidí, že nejlepší model je prostě noname venek. Tak přesně s tím souhlasím.

Proto jsem nabyl dojmu, že je dost možná fuk, jaký strain od jaké seedbanky budu pěstovat, protože každý jeden bude tou seedbankou mít efekty vymaxované tak, aby extrémně zhulovaly. Protože jinak by nebyly komerčně úspěšné a nikdy by třeba nevyhrály cannabis cup, kde jsou huliči s vysokou tolerancí.

To je moje teorie.

Konzultoval jsem to s Chargpt a ten potvrzuje, že když:

1. Zasadím řekněme 30 rostlin Skunku
2. Vyselektuju z toho zdravé rostliny
3. Nechám to volně opýlit samci
4. A na konec ze semen udělám další generaci F2
5. Postup zopakuju a udělám i generaci F3

Tak podle Chatgpt tím vlastně zprůměruju, zakulatím, efekty jaké ta tráva bude mít. Jinými slovy řečeno, rozbije to jako domeček z karet ten "bleeding edge", který se pokoušeli tomu Skunku udělat v Seedbance. Prostě tím všechno zprůměruju.

A podle mě, tímto způsobem bych si mohl vlastně získat semena toho, čemu se říkala "čeština", tedy že je jedno jaký to je model, ale je to něco vysazeného ze semen z předešlé generace a už to není tak silné jako ta 1. generace ze Seedbanky. Bohužel teda nemám prostředky k tomu, aby to bylo Outdoor pěkně na hnoji, to se nedá nic dělat.

Co byste řekli, bude mi můj záměr fungovat?

(Tento účet jsem zakládal ještě na základce)

Old Post Dnes v 08:35 AM
Euro-tele je offline   Profil uživatele Euro-tele   Find more posts by Euro-tele   Foto galerie člena Euro-tele   Click here to Send Euro-tele a Private Message   Add Euro-tele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:36 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás