Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Kolik?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
clothinguntero
Stálý Člen

Karma uživatele clothinguntero - 17% Pěstitelská

Dotaz Kolik? Příspěvek č. 1

Chtěl bych se zeptat jaký sou vaše rekordy v dávání špeků kolik ste jich daly nejvíc za den já sem na tom tak 15-20 a to už mám docela hotovo to už skoro spim.Tak jak jste na tom?

Ubalíme čistý brko????????

Naposledy upravil clothinguntero 03-10-2003 v 18:04 PM

Old Post 03-10-2003 v 17:45 PM
clothinguntero je offline   Profil uživatele clothinguntero   Find more posts by clothinguntero   Foto galerie člena clothinguntero   Click here to Send clothinguntero a Private Message   Add clothinguntero to your buddy list     Navštiv homepage uživatele clothinguntero! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

poslední dobou se moc nevyplácí dávat si víc než dva tři (-a to maximálně, sklizeň rulezzz)

Old Post 03-10-2003 v 19:43 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clothinguntero
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

To jo ale tak třeba když někam du tak si dam s kámošema tak 2-3 pak příde zase někdo a furt to de dál a když to už hoří tak vynechávat by mě bylo asi líto.I když někdy je vynechat docela dobrý.

Old Post 04-10-2003 v 10:13 AM
clothinguntero je offline   Profil uživatele clothinguntero   Find more posts by clothinguntero   Foto galerie člena clothinguntero   Click here to Send clothinguntero a Private Message   Add clothinguntero to your buddy list     Navštiv homepage uživatele clothinguntero! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

jo jo jo :c) to je ruzny, nekdy se sejde par lidi, kazdej svuj model a "neochutnat" by skoro urazilo :c) takze nekdy jeden, nekdy dva a nekdy treba osm (jako vcera), ale to uz jsem fakt na hadry a mlada za kazdou cenu drzi tempo a v pul desaty uz je v posteli.... :c)))

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

------------------------------------------------
<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>

Old Post 04-10-2003 v 11:21 AM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

... Příspěvek č. 5

No kdyz to je dobrej model, tak bohate vystacej 2 speqy na den...
Ale jednou sme s bratrankem a sestrenkou sli na koncert na vyravu, asi 10 kilaku a to sme za cestu vyhulili asi 55 speku (ale bylo to jen listi a stipecky), to bylo na jare , takhle zmastenej sem jeste nebyl, to listi hrozne roseka vic jak paldy, ale zase je to takovi monotonni, clovek neni vubec kreativni jen totalne nasrac...

Old Post 04-10-2003 v 18:18 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SJ | Ivanhoe
Stálý Člen

Karma uživatele SJ | Ivanhoe - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

... není to o tom, kolik jich dáš ("marihuanových cigaret "), ale kolik oni dají tobě...
ale nejvíc kolem 10...

2 fak.gesho:
ty ses z HK ???

K+M+B 2004 ( Kašár, Motár & Bambár)

Herr Jürgen ownage !

Buhvico ´04

Old Post 05-10-2003 v 11:26 AM
SJ | Ivanhoe je offline   Profil uživatele SJ | Ivanhoe   Find more posts by SJ | Ivanhoe   Foto galerie člena SJ | Ivanhoe   Click here to Send SJ | Ivanhoe a Private Message   Add SJ | Ivanhoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

... Příspěvek č. 7

ja sem ze dvora kralove, spali sme u kamosu z holohlav (smiric)

Old Post 05-10-2003 v 11:56 AM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 8

Tak můj rekord je nepočítaně
Bylo jich fakt hodně, už si nějak nepamatuju, ale asi tak dvacet (to už jsem nevnímal)

Old Post 05-10-2003 v 18:33 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
deno
grower handyman

Karma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

špeky taky nepočítám, ale pamatuju si na párty, kde proběhlo asi 10 sucháčů u stolu se 4ma lidma

thc?

Old Post 06-10-2003 v 07:35 AM
deno je offline   Profil uživatele deno   Find more posts by deno   Foto galerie člena deno   Click here to Send deno a Private Message   Add deno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Jeeeee na suchace rad vzpominam....pri rekonstrukci novyho bytu jich probehlo fuckt hafoooooo

Zhulili jsme takhle asi 20 gramu...to byl mazec :c))

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>

Old Post 06-10-2003 v 14:04 PM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mephi
Nový Člen

Karma uživatele Mephi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

ja jich jednou dal asi 25 ale to byly shity
rekli sme si ze budem hulit dokud nebudem v prdeli tak sme davali jedho matros a kdyz sme dali asi tam 22jehop speku tak üz me to nabavilo a vyndal sem svuj model (shiva skunk) a potom sme meli 2x shivu
a sest na bylo na sracky
venkovky sou na hovno=o)

Old Post 27-10-2003 v 11:32 AM
Mephi je offline   Profil uživatele Mephi   Find more posts by Mephi   Foto galerie člena Mephi   Click here to Send Mephi a Private Message   Add Mephi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clothinguntero
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

a proč by měly bejt venkovky na hovno tak se podívej tady po galerce a mě se ty venkovky líbej ty si snad myslíš že sou(venkovky sou na hovno=o)

Old Post 27-10-2003 v 17:33 PM
Soundsystem
Stálý Člen

Karma uživatele Soundsystem - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Nevim, ale nejlepsi je proste to prvni brcko. Ten prechod z normalu do zhulenyho stavu. Dalsima jointama se akorat v tom stavu udrzujes a to uz neni ono. Resim to bud, ze si davam vic jointu, ale davam do neho min materialu, nebo dame velkyho a chvili pockame. Jak uz to rikal Bambulion, takovy lidi, ktery dohulej a uz se serou k nekomu jinymu na brcko, aby si jako dali vic. Pritom mi si davame dobry modely. Takovy lidi uz asi ani nevi o cem to koureni je

Old Post 04-11-2003 v 18:47 PM
Soundsystem je offline   Profil uživatele Soundsystem   Find more posts by Soundsystem   Foto galerie člena Soundsystem   Click here to Send Soundsystem a Private Message   Add Soundsystem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wimpy[vp]
Stálý Člen

Karma uživatele Wimpy[vp] - 4% PěstitelskáKarma uživatele Wimpy[vp] - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

No,já bych nedel víc jak dva „joshe“ denněTo si pak dám radši voďárka,protože když moc kouřím nebo hulím,mám pocit že můj krk se peče a že mám v krku upečeny maso.Ten voďár to hezky schladí a pak jsem mnohem víc zkouřenej než z toho špeka…Ale špek je pro mě kultovní-když ho kouřím,citím určitou „ganjovou kulturu“
A venky jsou v klídku

Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!

Kreslite si ? - Galerie

Old Post 04-11-2003 v 19:04 PM
Wimpy[vp] je offline   Profil uživatele Wimpy[vp]   Find more posts by Wimpy[vp]   Foto galerie člena Wimpy[vp]   Click here to Send Wimpy[vp] a Private Message   Add Wimpy[vp] to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wimpy[vp]
Stálý Člen

Karma uživatele Wimpy[vp] - 4% PěstitelskáKarma uživatele Wimpy[vp] - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

32=třicet dva špeku je mooooc,asi bych umřel.Mám teď pro mě významny období,po hodně dlouhé době jsem si dal pauzu s hulením,dnes je to 3=třetí den co jsem nehulil a dokonce jsem si dal každej den jenom jedno cigárko,ještě dva dny to hodlám vydržet a pak si zase dám.
2Hroťas:Jakou posloucháš musicu?
Jo a taky mě teď napadlo,že jak byl teď Invex tak jsem s kámošem zkouřili ve 2=dvou lidech dva špeky a asik 2 filmovky hodně kvalitní ganji!Ve vlaku jsem už komatili!

Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!

Kreslite si ? - Galerie

Old Post 16-11-2003 v 11:54 AM
Wimpy[vp] je offline   Profil uživatele Wimpy[vp]   Find more posts by Wimpy[vp]   Foto galerie člena Wimpy[vp]   Click here to Send Wimpy[vp] a Private Message   Add Wimpy[vp] to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dj dury
Stálý Člen

Karma uživatele dj dury - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

to ja jsem dal o v patek pet speku, ale y tretiho jsem si dal jenom prda. Ale yato jsem hulil s rastamanem Johnem!!!

OSTRAVA JEDE...

Old Post 18-11-2003 v 13:21 PM
dj dury je offline   Profil uživatele dj dury   Find more posts by dj dury   Foto galerie člena dj dury   Click here to Send dj dury a Private Message   Add dj dury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:34 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás