Kundalf
Nový Člen

|
Cau, odpoved trochu pozdeji ale prece, resil jsem to take
ADD1 k elektrickemu vedeni- u novych plynovych kotlu(Mam Baxi) je skoro zhury dano ze bys na te dane zile elektriky mel mit jen ten kotel, on sam ma pojistky a nejaka jemnejsi el zarizeni ktera by se mohla(200W cfl asi nee ale z vlastni zkusenosti asi 2 mesice jsem na te same zile mel 250W cfl.... zacinal jsem na 250W cfl a uz jsem to hodil davno dohaje a 400hps sem si na to dat netrouf) podelat narazovym proudem ktery si bere predradnik plus vybojka pri startu(V pripade ze to taky hodis dohaje ), a ztratis na ne zaruku.
ADD2 ke zvlhcovace: Muj kotel ma maximalni, myslim ze to byla 70 nebo 80 % vlhkostni hranici ve ktere by mel idealne pracovat, vyresil jsem to dost blbounsky- koupil jsem odvlhcovacku nenastal mi zadny problem ale doporucuju to taky resit driv nez nastane ty kotle sou drahy
ADD3 coz bude spis otazka , takze nejakym spusobem resis, jestli to dobre chapu i to ze by nastal unik plynu, sepla HPS a ... kde mam kurva strechu ? jestli ano podel se prosim tento aspekt jsem neresil vubec, kdyz jsi to tak nadhodil tak, by mozna bylo fajn to resit
A jedna rada na zaver, muj kotel nasava cerstvy studeny vzdych zvenku(a ze ho kotel potrebuje vic nez kyti) problem nastal v momente kdy vedlejsi mistnost nebyla vytapena a bylo tam nasavani ke kotli, zato mistost s boxem uz je dostatcne vytapena sama od sebe tudis se mi stalo ze mi to odkecalo tu ulitu co je v kotli na nasavani-vzduch cerstvej v zime dejme tomu -5C, vzduch v mistnosti s kotlem cca 25-27 =kondenzace vody, po case kotel error=vsechno pryc aby nebylo ani stopy+opravar + vymena ulity za 5000.
snad nekomu zkusenosti pomuzou
 |
I am not complete idiot....some parts are missing:-D
|