Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Dozrávání
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
kozzy
Stálý Člen

Karma uživatele kozzy - 70% PěstitelskáKarma uživatele kozzy - 70% PěstitelskáKarma uživatele kozzy - 70% PěstitelskáKarma uživatele kozzy - 70% Pěstitelská

Dozrávání Příspěvek č. 1

Mám takovej dotaz. Je možný aby po cca jednom měsící po přepnutí na květ bylo na Orange Budu 95% blizen hnědých a listy jakoby sesychaly a žloutly, nebo je to nějaká nemoc. Na druhý rostlině už jich je taky cca50 % hnědých, ale jiný modely zatím nehnědnou. Bude z toho něco? Je to pěstovaný pod sodíkem 250 W a hnojený cellmaxem prvně růst a pak květ.

Old Post 06-08-2003 v 09:05 AM
kozzy je offline   Profil uživatele kozzy   Find more posts by kozzy   Foto galerie člena kozzy   Click here to Send kozzy a Private Message   Add kozzy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
deno
grower handyman

Karma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

dost by pomohly photky. Podle popisu se to zdá jako zralý no.... Různý modely - různá dýlka zrání...

thc?

Old Post 07-08-2003 v 10:41 AM
deno je offline   Profil uživatele deno   Find more posts by deno   Foto galerie člena deno   Click here to Send deno a Private Message   Add deno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papaíto
Stálý Člen

Karma uživatele Papaíto - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Hele Kozzy ty máš stejnej problém jako já,nebude to tím,že mám mláďátka od tebe?Ale je teda pravda,že ja už mám tak 3. týden před sklizní,ale taky mi začaly dost zloutnout listy,ale od spodu,navrchu jsou krásně brčálově zelenee.
PS:Vysvětlí mi někdo co je a na co je Phytamin a jestli se dá sehnat jinde než v Growshopu.U nás na v zahradních potřebach na mě koukali jak když sem spadl z Marsu

Old Post 08-08-2003 v 17:49 PM
Papaíto je offline   Profil uživatele Papaíto   Find more posts by Papaíto   Foto galerie člena Papaíto   Click here to Send Papaíto a Private Message   Add Papaíto to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Papaíto! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papaíto
Stálý Člen

Karma uživatele Papaíto - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

to Bohour
tak se na mě nezlob noo.

Old Post 09-08-2003 v 06:44 AM
Papaíto je offline   Profil uživatele Papaíto   Find more posts by Papaíto   Foto galerie člena Papaíto   Click here to Send Papaíto a Private Message   Add Papaíto to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Papaíto! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin Silenus
Host

Re: Dozrávání Příspěvek č. 5

citace:
Původní příspěvek od kozzy
Mám takovej dotaz. Je možný aby po cca jednom měsící po přepnutí na květ bylo na Orange Budu 95% blizen hnědých a listy jakoby sesychaly a žloutly, nebo je to nějaká nemoc. Na druhý rostlině už jich je taky cca50 % hnědých, ale jiný modely zatím nehnědnou. Bude z toho něco? Je to pěstovaný pod sodíkem 250 W a hnojený cellmaxem prvně růst a pak květ.

Buď trpělivý Pestíky zasychají a nové květy vyrostou na těch starých... všiml jsem si, že rostou dá se říci ve "vlnách"... vždy, když nedojde k opylení, vyraší vlna čerstvých... Doufám, že ta informace pomůže...

Old Post 09-08-2003 v 12:59 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kralicek
Oceněný Pěstitel

Karma uživatele kralicek - 97% PěstitelskáKarma uživatele kralicek - 97% PěstitelskáKarma uživatele kralicek - 97% PěstitelskáKarma uživatele kralicek - 97% PěstitelskáKarma uživatele kralicek - 97% PěstitelskáKarma uživatele kralicek - 97% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 6

No o sklizni a vsem co k ni patri je tu clan z OG ktery prelozil do CJ Weedof ! Moc fajn poctenicko !

Ps: kdyby neco ...

Old Post 11-08-2003 v 09:06 AM
kralicek je offline   Profil uživatele kralicek   Find more posts by kralicek   Foto galerie člena kralicek   Click here to Send kralicek a Private Message   Add kralicek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Czilum
Stálý Člen

Karma uživatele Czilum - 47% Pěstitelská

No záleží na modelu Příspěvek č. 7

Já osobně mám zkušenost s OB ale tohle co popisuješ není normální,buď špatný a nekvalitní model nebo něco jiného.OB yačne hnědnout tak dva týdny před finalcutem.

Old Post 21-08-2003 v 13:20 PM
Czilum je offline   Profil uživatele Czilum   Find more posts by Czilum   Foto galerie člena Czilum   Click here to Send Czilum a Private Message   Add Czilum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:53 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás