Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » vybojky ciste zlute vs vyb.s pridanym modrym spektrem
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
OPTIMUS PRIME
Stálý Člen

Karma uživatele OPTIMUS PRIME - 30% Pěstitelská

vybojky ciste zlute vs vyb.s pridanym modrym spektrem Příspěvek č. 1

ahoj chtel bych se zeptat jestli ma nekdo odskousenej nejakej test na stejnym modela a stenym setupu ,spousta growshopu udava chybne informace o vybojkach respektive o teplote chromaticnosti K ,na strankach vyrobcu sem si to overoval,zajimalo by me jetsli je pak nejakej markantni rozdil pri pouziti vybojky s pridanym modrym spektrem a vyb bez pridaneho modreho spektra. diky za kazdou odpoved

At se daří!!!!!!

Old Post 21-01-2015 v 00:36 AM
OPTIMUS PRIME je offline   Profil uživatele OPTIMUS PRIME   Find more posts by OPTIMUS PRIME   Foto galerie člena OPTIMUS PRIME   Click here to Send OPTIMUS PRIME a Private Message   Add OPTIMUS PRIME to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
breakbeat
Stálý Člen

Karma uživatele breakbeat - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

delaj jednoduse bud modry - rustovky, nebo zluto-cerveny - kvetovky a nebo to davaj dohromady... tomu rikaj dual spectre, je to aby jsi ji mohl pouzit i na rustu a zaroven i na kvetu...

Old Post 21-01-2015 v 11:26 AM
breakbeat je offline   Profil uživatele breakbeat   Find more posts by breakbeat   Foto galerie člena breakbeat   Click here to Send breakbeat a Private Message   Add breakbeat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OPTIMUS PRIME
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

tak to vsechno vim , nejsem ani zacatecnik,ale spis se ptam jestli je nejaky znatelny rozdil mezi pouzitim dualni nebo ciste zlute lampy v kvetu ,jinak u mh vybojek 400w sem zjistil ze osram HQI-t ma o 9000 lumenu vetsi vykon nez ostatni mh 400w,ja ji pouzuvam a uz na jejim svit.telesu ci bance je videt ze je vetsi a lampa ma i kvuli ni spec.tvar

At se daří!!!!!!

Old Post 21-01-2015 v 15:51 PM
OPTIMUS PRIME je offline   Profil uživatele OPTIMUS PRIME   Find more posts by OPTIMUS PRIME   Foto galerie člena OPTIMUS PRIME   Click here to Send OPTIMUS PRIME a Private Message   Add OPTIMUS PRIME to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Já bych to viděl, tak, že realně v tom bude rozdíl minimální. Myslím si to proto, že :
1) např. moje Silvania Grolux směsová 250w výbojka má stejně nebo víc lumenu jako jiné výbojky čistě květového spektra
2) modré složky tam zas tak moc nebude
3) kytky ti kvetou i pod modrým svvětlem ( sám jsem pěstil af kytku pod růstovou usporkou 125w v kelimku od jogurt o objemu nějakých 25Oml a byl na tom jeden gram kvalitního materiálu , nemyslím si, že kdyby tam byla květovka, že by byl výnos nějak lepší

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 21-01-2015 v 16:12 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
breakbeat
Stálý Člen

Karma uživatele breakbeat - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

jo sorry spatne jsem pochopil otazku... no hele z vlastni zkusenosti kdy jsem mel jak rustovou, tak kvetovou vybojku muzu rict ze s rustovou vybojkou jsem prepinal o par dni driv, ovsem pak jsem ji omylem odpalil a uz jsem ji pak nikdy neporizoval... ted jedu s kvetovou vybojkou uz od rustu a rozdil je podle me minimalni max 10%, coz je stejne zanedbatelny... podle me jsou rustovy vybojky zbytecny dalsi porizovaci naklady

Old Post 21-01-2015 v 17:16 PM
breakbeat je offline   Profil uživatele breakbeat   Find more posts by breakbeat   Foto galerie člena breakbeat   Click here to Send breakbeat a Private Message   Add breakbeat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Přijde mi, že tazatel myslel ještě něco jiného:

" spis se ptam jestli je nejaky znatelny rozdil mezi pouzitim dualni nebo ciste zlute lampy v kvetu "

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 21-01-2015 v 17:58 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OPTIMUS PRIME
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

presne tak jak rika pan tuffgong 1 ,tak zni ma otazka :-). bilou osramku HQI-t sem chtel jen doporucit kvuli vetsimu vykonu

At se daří!!!!!!

Old Post 21-01-2015 v 22:36 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:14 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás