Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » můj první indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
bernaua
Nový Člen

Karma uživatele bernaua - 0% Pěstitelská

můj první indoor Příspěvek č. 1

muj prvni indoor snad se bude darit

Adam

Old Post 05-08-2014 v 06:53 AM
bernaua je offline   Profil uživatele bernaua   Find more posts by bernaua   Foto galerie člena bernaua   Click here to Send bernaua a Private Message   Add bernaua to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Džejmsn
Stálý Člen

Karma uživatele Džejmsn - 35% PěstitelskáKarma uživatele Džejmsn - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Hm a to je vsechno?co tam mas? V cem ? Cim svitis? Jak dlouho svitis? Cim hnojis?Trosku se rozepis,tohle je uplne na nic...

Old Post 05-08-2014 v 08:32 AM
Džejmsn je offline   Profil uživatele Džejmsn   Find more posts by Džejmsn   Foto galerie člena Džejmsn   Click here to Send Džejmsn a Private Message   Add Džejmsn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bernaua
Nový Člen

Příspěvek č. 3

Ahoj omlouvam se,naprava :-) ,svitim 400Whps po dobu 12 hod,jinak hnojivo použivam od Advanced Hydroponics,vše v rocw.kostkach tet v keramzitu.ale to je asi vše tak jak ma byt :-)

Adam

Old Post 06-08-2014 v 06:00 AM
bernaua je offline   Profil uživatele bernaua   Find more posts by bernaua   Foto galerie člena bernaua   Click here to Send bernaua a Private Message   Add bernaua to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Čus, no tak si u toho horního příspěvku dej edit/delete a napiš to rovnou do prvního příspěvku.

Jinak zajímaví pěst budu sledovat. A že ses hnedka vrhnul na hydro. Já sem se toho hodně dlouho bál. Ale dá se říct nic na tom není. Tak hodně štěstí.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 06-08-2014 v 08:51 AM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bernaua
Nový Člen

Příspěvek č. 5

Ahoj dal jsem se vubec na tohle pěstovani,syn meho kamarada mě naočkoval dal paru seminek skunka tak jsem se do toho nejak zažral.tet se mi klubou nove ak47 a big bud.

Adam

Old Post 06-08-2014 v 13:42 PM
bernaua
Nový Člen

Příspěvek č. 6

pokusim se o nahrani dalších fotografii

Adam

Old Post 06-08-2014 v 13:54 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:36 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás