Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar groweři,
Letos se chystám jet svůj další počin na balkóně ve 12. patře a pravděpodobně 2 fleky venku a něco ve skleníku na zahradě...
Osazenstvo:
--- Klony Afghana, matka je z FEM semena a klony jsou z mé produkce.
Počet 17 kusů.
--- Klony Lemona, matka je z loňska z Lemona kterého mi něco prclo, nevypadá moc k světu, spíše takový hybrydek s tří-cípími listy a stonek je slabší...tak uvidíme co z toho bude...a ještě k tomu začala nakvétat, tak jsem zakořeňoval jemně nakvetlé klony, tak nevím jestli je ve výsledku nevyhodím...uvidíme, jinak počet 12 kusů.
--- další osadník je Shiva Skunk z regular semínek, ještě čekám do poloviny dubna a pak udělám zkoušku pohlaví. Počet je 14 kusů.
---Kytičky zatím nejsou ničím hnojeny, jsou v substrátu pro balkónové rostliny, pod periodou 18/6, teplota ve dne 25°C/noc 19°C a vlhkost: Shivy mají nahoře těch 40-50 procent a dole Afghan a Lemon něco kolem 60-70 procent.
---Přidávám jen do zálivky od AgroBio přípravek Harmonie s aktivním stříbrem na zlepšení příjmu živin a proti stresovým faktorům 1x za 14 dní...první dávku dostaly 23.3.2014
---Pěst probíhá nahoře pod 2x13W trubicemi, tam si prdí Shivy a dole 4x11W spořivky cold white, tam si prdí zase klony.
Přítahy pasivní, odtah pomocí větráku z PC trafa o průměru 12cm, ofuky PC větráčky o průměrech 8cm...
Ven a na balkón to půjde podle počasí, ale cca koncem dubna ;-)
Taky chci jet balkonek ve 4 patre +venku chci taky sazet takze se budu mit kym inspirovat budu sledovat pojedu ale zhruba jen 3 -4 kyti na balk coz je tretina asi toho co ty ktomu i 4 patro je tretina z 12 xD mam tam paraky jak swina bydlet ve 12 tak se tam asi roztecu
no já mám ve dvanáctce dost teplo, ale dá se to přežít ;-) loni byly kytky velké a dařilo se jim. slunce tam začne rvát kolem 13té hodiny a až do západu tam valí ;-) a jak jsou ty pařáky, tak musím sice zalévat i 2x děnně, ale to už mi nevadí, vždycky je někdo doma ;-)
Jo a na balkóně pojedu 6kytek, loni jsem to odzkoušel a jak se blížila sklizeň tak to bylo jak v jungli...takže víc ani prd... :-) ale venku to naženu :-D :-D
tak jsem tu po nějaké době s UPem:
Dnes aplikovaná druhá zálivka Harmonie s aktivním stříbrem na všechny Shivy a klony afghana a lemona.
Včera jsem 8ks největších klonů z Afghana přesadil do větších květináčků, byly nádherně prokořeněné .
Foto 1 a 2: kytky Shiva Skunk 14ks před depilací a po depilaci a zastřižení
Foto 3 a 4: Klony Afghana a Lemona...vypadají slušně
Foto 5: Matka Lemona, je už na okně, protože nakvétala, tak ji nechám kvést a uvidím co z ní bude, je to takový hybryd, tak jak se mi nebude zdát, tak vyhodím i její klony
Foto 6: moje kontrolované opýlení: Afghan X Purple (pyl)....napočítal jsem 8ks semen
Mám na klonech svilušky a už mě docela serou...sprchy nepomáhají, zase se pak vyserou z vajíček, poraďte mi něco účinného a odzkoušeného + odkaz pokud máte díky
ještě jsem 2 dny makal na fóliovníku, a už jsem ho dokončil a připravil na letošní sezónu...mám v plánu 3 kytky, ať se tam babce vlezou i rajčata
Zdravim, na ty svilušky zkus Mospilan, maj to všude a mělo by se to dát v pohodě stříkat na plodovou zeleninu jako brambory, rajčata, atd. tak bych se u kytek, který ještě z daleka nekvetou nebál. Svilušky se mi zatím vyhýbaj, ale mšice a třásněnky to likviduje spolehlivě.
Superšimpanzi Vesmírných sborů, kteří v nulové gravitaci páchají nemravnosti, ztrácejí nárok na banány.
Původní příspěvek od M@gic Zdravim, na ty svilušky zkus Mospilan, maj to všude a mělo by se to dát v pohodě stříkat na plodovou zeleninu jako brambory, rajčata, atd. tak bych se u kytek, který ještě z daleka nekvetou nebál. Svilušky se mi zatím vyhýbaj, ale mšice a třásněnky to likviduje spolehlivě.
Díky za tip, vyzkouším to a uvidíme jak si to s něma poradí
Pěstu zdar!
hle já jsem zkoušel vejvary z tabáku česneku a cibule, cca 40-50g tabáku, ( sem tejden vybíral vajgly z popelníků hehe ) z cibule jen slupky třebas ze 4-5 a česnek sem tam prostě nastrouhal 1-2, celý sem to hodil do většího hrnce já nevim 2-3 litry vody a nechal klidně 2 hoďky vařit ( občas to chce dolejt páč se voda vypaří ) .-No a nakonec mi zbyla hnědá srajda kerou sem míchal s vodou tak na litr vody sem tam nalil tak dvě decky toho sajrajtu . Je fakt že to zabralo vždycky na chvílu zmizej barbaři ae ty vajíčka to asi nesetnulo takže se vždycky objevili znova.. Tak sem dospěl k tomu že je musíš stříkat dokola dokud nezabiješ poslední generace kerý by mohli šoupat vajca a pak by měl bejt klid. Jen já se na to vybod a dojel sem to aj s nima takže sem hulil aj sviluchy no nic..zkus a uvidíš ať to valí padre
jo a ted jsem si vzpoměl mužeš tam kápnout třebas pár kapek jaru nebo čehosi něčeho podobnýho ( mejdla atak... )aby to líp drželo na listu a neboj sa neuškodí, je to odzkoušeno
1. Shiva Skunk už pod periodou 12/12 ukázala pohlaví, samce jsem vytřídil, 3 největší kusy jsem nechal na pyl mimo box. Dneska jim dávám světlo 24/0, zvedl jsem vlhkost na 70procent a zítra je přepnu na periodu 18/6 a nechám je cca 10-14 dní regenerovat a pak půjdou rozhodit OUT, balkón a fóliák a jaště je zaleju přípravkem proti stresu s aktivním stříbrem... foto 1,2 a 3.............Shiva Skunk celkem 9 holek
Na dalších fotkách jsou klony Afghana, většina je přesazena do větších květináčů o hraně 10cm, stále mají ještě periodu 18/6, vlhkost okolo 50procent a ven půjdou zároveň se Shivou za těch 10-14 dní.
Afghan celkem 19 holek
U Afghana stále bojuju se sviluškama, dostávají pravidelné sprchy pořádné, ale jdu koupit Nissorun 10 WP podle rady člena Macabeuse a uvidíme jak se s tím popere Snad to bude v pohodě.
Ještě mám v plánu rozjet pár automatů, ale ještě mi nedošla pošta, je to 14 dní od objednání a není to tu ještě...tak chvíli počkám jestli to nedojde a pak uvidíme.
Tak to je asi tak vše...přivítám ohlasy a rady popř. i kritiku
tak jsem dnes odstranil další dva samce shivy...tak už mám jen 7 holek a sto pro vím, že 5ks jsou holky, na ty dve jeste pockam...jinak už se vrací na periodu 18/6 na růst....
Si ty kytky nechal nakvéct?
Nebo si znich udělal řez a ten si skusil nakvéct?
Protože jestli to dobře chápu a udělal si to podle tý první varianty tak ty kytky už nebudou tak silný!