Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Passion #1, 250W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
pavsedl
Stálý Člen

Karma uživatele pavsedl - 88% Pěstitelská

Passion #1, 250W Příspěvek č. 1

Nikde jsem tu nenašel tuhle krasavici, tak ji tu chci představit. Je v 48 dnu květu, ale ještě nějakou chvíli potrvá, než pujde pod kudlu ... díkes Květáku ...

.. I po špatné sklizni je třeba zasít
...
Passion #1 250 W

Old Post 04-06-2003 v 21:59 PM
pavsedl je offline   Profil uživatele pavsedl   Find more posts by pavsedl   Foto galerie člena pavsedl   Click here to Send pavsedl a Private Message   Add pavsedl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pavsedl
Stálý Člen

Příspěvek č. 2

tak teda tady ...

...
Passion #1 250 W

Old Post 04-06-2003 v 22:02 PM
pavsedl je offline   Profil uživatele pavsedl   Find more posts by pavsedl   Foto galerie člena pavsedl   Click here to Send pavsedl a Private Message   Add pavsedl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pavsedl
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

....

...
Passion #1 250 W

Old Post 04-06-2003 v 22:03 PM
pavsedl
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

tak teda jsou u mě v Galerii ... soráč

...
Passion #1 250 W

Old Post 04-06-2003 v 22:05 PM
CannaSmoke
Stálý Člen

Karma uživatele CannaSmoke - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Pěkné. K+

Zahulíme uvidíme

Old Post 04-06-2003 v 22:22 PM
CannaSmoke je offline   Profil uživatele CannaSmoke   Find more posts by CannaSmoke   Foto galerie člena CannaSmoke   Click here to Send CannaSmoke a Private Message   Add CannaSmoke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pavsedl
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

další fotos ...

...
Passion #1 250 W

Old Post 05-06-2003 v 08:28 AM
Hajavan
Stálý Člen

Karma uživatele Hajavan - 88% PěstitelskáKarma uživatele Hajavan - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

pekny +k
ale vypadato este na hooodne dlouho nez to dozraje. ale zase budou palice jako cunik

nejsem muz nejsem zena nejsem pes ni kocka ............ jsem NIC

uz se tesim az odsut vypadnem !!!

Old Post 05-06-2003 v 08:56 AM
Hajavan je offline   Profil uživatele Hajavan   Find more posts by Hajavan   Foto galerie člena Hajavan   Click here to Send Hajavan a Private Message   Add Hajavan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Phyrius
Stálý Člen

Karma uživatele Phyrius - 88% PěstitelskáKarma uživatele Phyrius - 88% PěstitelskáKarma uživatele Phyrius - 88% Pěstitelská

To Pavsedl Příspěvek č. 8

Zdáreg, vypadá to pěkně Heleď, jenom takovej menší dotaz. Když jsem se tady před časem ptal, jak intenzivní je vůně vyprodukovaná kytima v květu, tak jsem se dověděl, že moooc intenzivní. Já mám kyti v 40.dni květu a zatim nic! Když se kouknu detailně, tak se lehce cukrujou, ale ten odér pořád nikde. Přijde mi to divný, tak jsem si řek, že se tady porozhlídnu a trochu se pozeptám, protože už mi to docela vrtá hlavou. Máš smůlu, že jsem kápnul zrovna na Tebe Takže otázka je, jestli už Ti kyti voněj? A kdyžtak, kdy začaly? Zatim czuss

Old Post 07-06-2003 v 13:06 PM
Phyrius je offline   Profil uživatele Phyrius   Find more posts by Phyrius   Foto galerie člena Phyrius   Click here to Send Phyrius a Private Message   Add Phyrius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pavsedl
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Nazdar, no s vůní je to docela paráda, protože žádnej smrad to rozhodně neni. Místo toho se kolem rozlehjá jemně nasládlá vůně, prej to má mýt citrusový nádech, no nevim .... ale rozhodně dál jak do dalšího pokoje to neucejtim .... tak zatim zduř

...
Passion #1 250 W

Old Post 07-06-2003 v 19:00 PM
pavsedl
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

Smallholder:

50x40x150cm, hlína, Kristalon Start,Květ, 250 W, 26°C ... stručně, výstižně ....

...
Passion #1 250 W

Old Post 10-06-2003 v 12:21 PM
crack
Nový Člen

Karma uživatele crack - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

jo vypada to nadejne. K+

Old Post 10-06-2003 v 16:19 PM
crack je offline   Profil uživatele crack   Find more posts by crack   Foto galerie člena crack   Click here to Send crack a Private Message   Add crack to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fasmos
Stálý Člen

Karma uživatele fasmos - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

určitě to bude dobrej modýlek K+

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

!!!!!!!!Ať to svítí a roste!!!!!!!!
---------------Hello fasmos----------------

Old Post 10-06-2003 v 17:10 PM
fasmos je offline   Profil uživatele fasmos   Find more posts by fasmos   Foto galerie člena fasmos   Click here to Send fasmos a Private Message   Add fasmos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pavsedl
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

Tak a tady je sklizeň, čerstvě .... odhadem bych to tipnul tak na 30 možná 40 gramů, no z jedný kyti je to myslim dobrý ... testnu to asi dneska večír ...

...
Passion #1 250 W

Old Post 16-06-2003 v 12:33 PM
pavsedl
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

hm .... proč to neudělalo thumbnails to fakt nevim ... no nic

...
Passion #1 250 W

Old Post 16-06-2003 v 12:35 PM
Phyrius
Stálý Člen

Karma uživatele Phyrius - 88% PěstitelskáKarma uživatele Phyrius - 88% PěstitelskáKarma uživatele Phyrius - 88% Pěstitelská

Good job;-) Příspěvek č. 15

Chválim, vypadá to moc pěkně Heleď, ještě jsem se chtěl zeptat z čeho jsi to jel, jestli ze semínek nebo z řezanů...??? A jestli by nebylo možný tenhle model zajistit. Kdyžtak se můžem nějak dohodnout, mám doma matku Jacka Herrera. Tak se mi kdyžtak ozvi do PM. Zdáreg

Old Post 16-06-2003 v 20:35 PM
Phyrius je offline   Profil uživatele Phyrius   Find more posts by Phyrius   Foto galerie člena Phyrius   Click here to Send Phyrius a Private Message   Add Phyrius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:27 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás