Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem tu :-) a zdravím
Zatím jsem tu nic zveřejněného neměl :-) a zkušenosti z velké části jen in/hydro.
Samozřejmě budu rád za každou připomínku či radu, od zkušenějších pěstitelů.
Pro začátek uvedu oč se jedná. Tak jsou to 2x Trance a 2x Frisian Dew (Nebulku jsem nesehnal). :-( Po jedné jsem dnes zasadil ven a to ze semen. Pěstuji v hlíně jeden Frisan na stráni přímo v zemi, či jak bych to nazval. A jedna trencovní v szbstrátu v pytli. Co ztoho bude netuším :-))
Zatím se mějte, a nějaké foto v případě zájmu přidám
Musím říct, že už nikdy holky nevytáhnu z vody a nepřesadím do hlíny. To není úspora financí, ale krutá tiranie. Po snad 14 dnech se ještě nevzpamatovali, ale ani neumřeli :-) asi jsem je neměl po tom zásahu rovnou hodit na sluníčko :-( no chybama se člověk učí. Tak jen doufám, že je to uplně nezmučí.
Ty dvě chuděry, se mě sem vubec dávat nechtějí.
1. Všechny spolu po přesazení
2. a 3. To jsou ty, vytažene z bublaku
4. Trance
5. Frisian Dew
Tak a můžete mě ukamenovat :-)
PS: Jo a kdyby někdo věděl, jak těm dvoum pomoci, tak budu velice rád.
Ahoj, tak malá aktualizace. Kvítí roste a ty dvě snad i spokojeně. No a ty dvě po těch šocích sice žijí, ale nic pěknýho. Jinak dík za rady :-) Docela by mě zajmalo jak to dopadne a kdy tak začnou nakvítat?
Když bude zájem, tak i nějakou fotku zase přidám
Ahoj, tak jestli se ještě rozhoupu, tak ty utrápený zkusím přesadit a uvidíme. Jinak se jím daří, jen u té druhé se trochu svírají listy. Typuji to na kyselost???
8.9 jen škoda toho počasí, už mě chztil trenc nějakou sviňárnu ale kvete. A ta druha potvůrka sotva začla nakvetat. Příště, jestli teda bude tak jedině do něčeho přenosneho nebo tak