Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » 3.tyden kvet 600w velvet super skank velvet mam jen malo zkusenosti.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
fattymorrison
Nový Člen

Karma uživatele fattymorrison - 0% Pěstitelská

Obecné 3.tyden kvet 600w velvet super skank velvet mam jen malo zkusenosti. Příspěvek č. 1

no tak jsem se v celku uspesne dostal k tomu ze uz mi to nahazuje vcelku vpoho ale mam dve euforie anak se mi nezdaj jejich listy no nevypadaj tak zdrave jak pred tydnem ostatni s.skank a velvet v pohode nechapu?

Old Post 26-02-2013 v 16:21 PM
fattymorrison je offline   Profil uživatele fattymorrison   Find more posts by fattymorrison   Foto galerie člena fattymorrison   Click here to Send fattymorrison a Private Message   Add fattymorrison to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fattymorrison
Nový Člen

Upozornění 600w Příspěvek č. 2

no a taky me dost zajmaj teploty kdyz svitim12h a12 spanek

Old Post 26-02-2013 v 16:28 PM
fattymorrison je offline   Profil uživatele fattymorrison   Find more posts by fattymorrison   Foto galerie člena fattymorrison   Click here to Send fattymorrison a Private Message   Add fattymorrison to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Connoisseur
Stálý Člen

Karma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

https://grower.cz/pestovani/navody/o...tirny/3.html#18

Old Post 26-02-2013 v 16:41 PM
Connoisseur je offline   Profil uživatele Connoisseur   Find more posts by Connoisseur   Foto galerie člena Connoisseur   Click here to Send Connoisseur a Private Message   Add Connoisseur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Seky
Zahrádkář

Karma uživatele Seky - 56% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 4

Taky nechápu, mě se trochu nezdáš ty

Teploty změříš teploměrem, ph zase ph metrem

Master SCROG System
Sekyho Outdoor
Dokumenty a drogy
Úžitkové, léčivé a exotické rostliny
Bazoš

Old Post 26-02-2013 v 16:44 PM
Seky je offline   Profil uživatele Seky   Find more posts by Seky   Foto galerie člena Seky   Click here to Send Seky a Private Message   Add Seky to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Seky! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fattymorrison
Nový Člen

600w f.m Příspěvek č. 5

no super psal jsem ze me zajmaj teploty pro porovnani a odpoved mi pomohla asi jako kdyby si tenchytrak na ten teplomer sednul jen doufam ze je nekdo normalni kdo by pokecal o 600w kvet.jen prosim dementy at nepisou viz zahrada a pod.dik f.m

Old Post 26-02-2013 v 16:57 PM
benjichaouat
Stálý Člen

Karma uživatele benjichaouat - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Dávám ti 2 dny. :-)

Zatmívačka a jiná překvapení
Sweet seeds in the open air
Jak jsem zase jednou vařil....
benjiho chilli radovánky

Old Post 26-02-2013 v 17:01 PM
benjichaouat je offline   Profil uživatele benjichaouat   Find more posts by benjichaouat   Foto galerie člena benjichaouat   Click here to Send benjichaouat a Private Message   Add benjichaouat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Seky
Zahrádkář

Karma uživatele Seky - 56% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 7

Až se budeš vyjadřovat jako normální člověk, možná se někdo kdo pokecá nande.
Co chceš aby ti někdo napsal na "nezdaj se mi jejich listy"? Si mám jen představit jak vypadaj? Hodnoty zalívky si mám vytáhnout z prdele?

Dementy nazývej třeba svoje kamarády, mě neznáš, tak si to odpusť

Master SCROG System
Sekyho Outdoor
Dokumenty a drogy
Úžitkové, léčivé a exotické rostliny
Bazoš

Old Post 26-02-2013 v 17:06 PM
Seky je offline   Profil uživatele Seky   Find more posts by Seky   Foto galerie člena Seky   Click here to Send Seky a Private Message   Add Seky to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Seky! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fattymorrison
Nový Člen

600w.f.t Příspěvek č. 8

no jak sem uz psal zacinam a kdy se nekomu neco nezda fuck me zajima kdyz vzdy zalivka u vsech stejna tak proc ty dve euforie maj listy jak napul seschle

Old Post 26-02-2013 v 17:15 PM
Host
Host

Re: 600w.f.t Příspěvek č. 9

citace:
Původní příspěvek od fattymorrison
no jak sem uz psal zacinam a kdy se nekomu neco nezda fuck me zajima kdyz vzdy zalivka u vsech stejna tak proc ty dve euforie maj listy jak napul seschle

Co to třeba vyfotit?

Old Post 26-02-2013 v 17:18 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
doxenon
Stálý Člen

Karma uživatele doxenon - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Nahoď nějakou fotku a trošku to rozepiš, čím hnojíš, jak hnojíš, teploty, ph, ec atd. atd. takhle nejde poradit když to nevidíme.

Po trávě se nešlape, po trávě se směje !!!
#1 - 8x Super Skunk (400W),
#2 - Jack Herer + Ultimate (400W),
#3 - 9x Super Silver Haze (400W),
#4 - 8x Power Skunk + 8x Super Skunk (600W),

Old Post 26-02-2013 v 17:21 PM
doxenon je offline   Profil uživatele doxenon   Find more posts by doxenon   Foto galerie člena doxenon   Click here to Send doxenon a Private Message   Add doxenon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fattymorrison
Nový Člen

600w.f.t Příspěvek č. 11

jo jo pravda hned zitra nafotim stojim o kazdou dobrou radu ale fakt nejsem zadna star to se tyce pestovani a vsech modernich tech.drive pouze venek.b. rus .velvet.hasplent.rino

Old Post 26-02-2013 v 17:28 PM
fattymorrison
Nový Člen

600w.f.t Příspěvek č. 12

diky .foto dodam co nejdriv.jinak hnojim plaqron alga bloom rust i kvet jednou tydne snazim se to neprehanet nebot jsem to na poprve podal asi po mesici jsem to spalil noale druhy pokus zatim 3.tyden rust ujde nafotim ale nejdriv musim zjistit jak akam foto umistit jak rikam zacinam a tak mam asi ted jen tu moznost az po umistneni foto.

Old Post 26-02-2013 v 17:54 PM
fattymorrison
Nový Člen

600w.f.t Příspěvek č. 13

jo foto nesmim zapomenout

Old Post 26-02-2013 v 18:05 PM
doxenon
Stálý Člen

Karma uživatele doxenon - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Založ si pěstitelskej seriálek v galerii indoor, tam můžeš vkládat fotky.

Po trávě se nešlape, po trávě se směje !!!
#1 - 8x Super Skunk (400W),
#2 - Jack Herer + Ultimate (400W),
#3 - 9x Super Silver Haze (400W),
#4 - 8x Power Skunk + 8x Super Skunk (600W),

Old Post 26-02-2013 v 18:09 PM
doxenon je offline   Profil uživatele doxenon   Find more posts by doxenon   Foto galerie člena doxenon   Click here to Send doxenon a Private Message   Add doxenon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:36 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás