Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » LED grow REK 300W-3G
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
rhfucktor
Nový Člen

Karma uživatele rhfucktor - 0% Pěstitelská

LED grow REK 300W-3G Příspěvek č. 1

Servus lidi.Potřeboval bych poradit s tímhle panelem, jestli je vhodný na růst i květ a jaký zhruba prostor se s ním dá efektivně osvítit...teď kua newim estlivá sem můžu vkládat jiné odkazy ......předem díkec za jakýkoliv názor
http://eshop.rekker.cz/?action=detail&id=ID6&catg=11

Naposledy upravil rhfucktor 19-09-2012 v 13:32 PM

Old Post 19-09-2012 v 13:09 PM
rhfucktor je offline   Profil uživatele rhfucktor   Find more posts by rhfucktor   Foto galerie člena rhfucktor   Click here to Send rhfucktor a Private Message   Add rhfucktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

plocha 1m2, mozna se vykaslat na IR. Nemaji tam pomer mezi barvama, vetsinou se bila+modra pohybuje kolem 15%vykonu, coz je zbytecne moc, pokud to mas na kvet. Uhel 60°OK, mozna bych zauvazoval o 90°, aby pri stejne vysce osvitili vetsi plochu. Cau IPX

P.S. pokud jsi si ho nekouil a nemas opravdu potrebu vyzkouset neco noveho. Tak se na tohle vykasli.

Old Post 19-09-2012 v 14:45 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rhfucktor
Nový Člen

Karma uživatele rhfucktor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Zatím jsem ještě nic nekoupil, ale potřebuju nasvítit necelé 4m2 a mám těžké dilema jestli klasika nebo.....

Old Post 19-09-2012 v 15:18 PM
rhfucktor je offline   Profil uživatele rhfucktor   Find more posts by rhfucktor   Foto galerie člena rhfucktor   Click here to Send rhfucktor a Private Message   Add rhfucktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 4

...klasika

Old Post 19-09-2012 v 16:03 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alesh
Stálý Člen

Karma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Vůbec nebrat, mizerný čipy od Epistaru a Bridgeluxu, sodík ti udělá lepší práci za lepší prachy.

edit: Docela by mě zajímalo, co myslí tím "Testovány hodnoty PAR (fotosynteticky aktivní záření), přes 2200 PAR ze vzdálenosti 10cm". Opravdu by mě zajímalo, kdo si vymyslel jednotku PAR a co to znamená :-D

Old Post 19-09-2012 v 19:39 PM
alesh je offline   Profil uživatele alesh   Find more posts by alesh   Foto galerie člena alesh   Click here to Send alesh a Private Message   Add alesh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Sordo
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

citace:
Původní příspěvek od alesh
Docela by mě zajímalo, co myslí tím "Testovány hodnoty PAR (fotosynteticky aktivní záření), přes 2200 PAR ze vzdálenosti 10cm". Opravdu by mě zajímalo, kdo si vymyslel jednotku PAR a co to znamená :-D

Fotosynteticky aktivní záření/radiace -FAR
anglicky
Photosynthetically Active Radiation- PAR

Old Post 19-09-2012 v 19:57 PM
Mr.Sordo je offline   Profil uživatele Mr.Sordo   Find more posts by Mr.Sordo   Foto galerie člena Mr.Sordo   Click here to Send Mr.Sordo a Private Message   Add Mr.Sordo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alesh
Stálý Člen

Karma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

citace:
Původní příspěvek od Mr.Sordo

Fotosynteticky aktivní záření/radiace -FAR
anglicky
Photosynthetically Active Radiation- PAR

Vím co znamenají ty zkratky, ale to je název veličiny, ne jednotka.
Je to jako kdyby si řekl, že vážíš 80 hmotností, co mi to řekne?

Běžně se tahle veličina udává ve wattech nebo mikroEinsteinech. Toto očividně není ten případ.

Old Post 20-09-2012 v 08:22 AM
alesh je offline   Profil uživatele alesh   Find more posts by alesh   Foto galerie člena alesh   Click here to Send alesh a Private Message   Add alesh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Sordo
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

citace:
Původní příspěvek od alesh

Vím co znamenají ty zkratky, ale to je název veličiny, ne jednotka.
Je to jako kdyby si řekl, že vážíš 80 hmotností, co mi to řekne?

Běžně se tahle veličina udává ve wattech nebo mikroEinsteinech. Toto očividně není ten případ.

Máš pravdu,já jsem vycházel z mylných informaci tady dole:
https://grower.cz/home/article.php?articleid=3

Old Post 20-09-2012 v 16:15 PM
Mr.Sordo je offline   Profil uživatele Mr.Sordo   Find more posts by Mr.Sordo   Foto galerie člena Mr.Sordo   Click here to Send Mr.Sordo a Private Message   Add Mr.Sordo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alesh
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

No když se nad tím tak zamyslím, úplně pravdu nemám. Pravděpodobně tím mají na mysli uE/m^2. Ale jsem si skoro jistý, že se ty hodnoty nezakládají na pravdě. Mají různě velký panely ze stejných diod a i když by měly mít všechny panely stejný poměr uE/m2/W, není tomu tak. To ve mě vyvolává nedůvěru a myslím, že si ty čísla někdo prostě vycucal z prstu.

Old Post 20-09-2012 v 23:18 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:13 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás