Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čaute, chtěl bych se zeptat, zda je možný pěstovat odlišný modely spolu v jedný skříni. Konkrétně Cheese, Cream Caramel (oba indiky), Original Amnesia (převážně sativa) Hash Plant. Měl jsem vzorky semínek, tak jsem zasadil a jsem zvědavej, jak to půjde dohromady.
A kolik myslíte, že bych měl dát rostlin do skříně 120x120x180? Popřípadě kolik indik a kolik sativ. Slyšel jsem, že by spolu měly kvést modely stejný barvy, je to pravda? Zvažuju, že bych to doplnil Blueberry.
Původní příspěvek od RaCHan A kolik myslíte, že bych měl dát rostlin do skříně 120x120x180? Popřípadě kolik indik a kolik sativ. Slyšel jsem, že by spolu měly kvést modely stejný barvy, je to pravda? Zvažuju, že bych to doplnil Blueberry.
Myslím že většina bude zelených tak by to mělo být v pohodě