Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od zahradníček Tak je tu druhé kolo, setup se od minule moc nezměnil, akorát jsem přidal stykač, protože občas musim na delší dobu odjet a nerad bych se vracel na spáleniště ))
model protentokrát opět přes growbazar chronic s rodokmenem od serious seeds- http://seriousseeds.com/finished_eng/index_eng.html
matkář v poho, bylo na něm vidět, že ví co dělá už pár let, tak uvidíme jak to dopadne ))
dostali na začátek kostky namočený do ph 5,5 ec 1 a zatim se jim to líbí )
zatím jim svítím šestistovkou hps ztlumenou na 250w, aby si postupně zvykli na světlo...
cau prosimte cim zeslabujes tu lampu? mas na to preradnik nebo jen reostat do zasuvky? nebo neco podobnyho? diky
jj to znam jen jsem si rikal jestli nahodou nema levnejsi reseni me totiz napadlo ze by to mohlo jit klasickym stmivacem do zasuvky?? ale furt si rikam ze kdyby to bylo tak jednoduchy proc by to nikdo nemel?? jsem doufal ze sem potkal 1st. ale asi ne no.... nebo??
tak proc tolik lidi pouziva ruzny vybojky (wataz) a nemeni to radsi takto?? nez menit vybojky a preradniky, nebylo by jednodusi za 2 stovky tocit koleckem?
panove, triakovy regulator a regulovatelny elektronicky predradnik jsou dve odlisne veci!
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
ja ze to zalozil?? o tom teda vubec nevim jak se to tady vzalo?? no to je jedno... takze stmivacem to zregulovat nejde, zejo?? ani tim spesl na vetraky... chapu to dobre??
Néé, rači to nezkoušej... jedině speciální digitální, elektronické předřadníky můžou "stmívat" výbojku.. Jako např. lumatek, quantum a nebo teď nově gavita s 400V výbojkou..
jestli je to pravda tak to nikdo prosim potvrdte pridejte nejakej odkaz kde to koupit a uzavrete tema. prispevek pak smazu (kdyz to pude) kdyz uz jsem prej ten zakladatel tak to povazuji za vyresene a prosim o uzavreni dekuji