Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
představuji Vám svou druhou sérii pěstování květin pod lampou.
Odrůdu jsem zvolil SMGOG, celkem 10 ks. Fotografie jsou z 66. dnu květu, kdy byly také seknuté. Na růstu byly celkem 30 dnů.
Celkově byl rozptyl hodnot vlhkosti a teploty dost výrazný. Během růstu minima k 5°C, s přímotopem max. 22°C. V květu min. 24°C, max. 30°C. Místnost byla dost studená, takže jsem mohl mít světlo po celou dobu květu téměř nad vrškama. Vlhkost růst-květ: 69 - 85%. Vzduch byl ale odváděn ven skrz zeď. To pomohlo ale snížit vlhkost jen o 5%. Bohudík do konce sklizně žádné náznaky plísně, svilušek či jiného sajrajtu.
Použitá zemina - Royalty Mix
Hnojiva - Terra Grow, Terra Bloom, Green sensation, Enzymes, Roots
Vše už je jinak připraveno k uskladnění. Čeká se jen na spočítání výnosu, odhaduji na 0,6g/watt, což by znamenalo něco okolo 240 g. Jestli je můj odhad přesný, to uvidíme během týdne.