Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » pozdrav
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Kikiryss
Stálý Člen

Karma uživatele Kikiryss - 54% Pěstitelská

pozdrav Příspěvek č. 1

Ahoj všichni.Rád bych pozdravil všechny huliče a huličky co pěstují pro radost.Já pěstuji pár let out,ale rozhodl jsem se že to zkusím i in.Jsem rád že jsem tu,protože jsem zde našel spoustu užitečných rad pro muj pěst.Kytí si už užívají slunce a později snad přihodím i nějaké to foto.

Old Post 02-05-2011 v 22:21 PM
Kikiryss je offline   Profil uživatele Kikiryss   Find more posts by Kikiryss   Foto galerie člena Kikiryss   Click here to Send Kikiryss a Private Message   Add Kikiryss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Vítej, a hoď sem ty fotky co nejdříve.

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 03-05-2011 v 13:37 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kikiryss
Stálý Člen

Karma uživatele Kikiryss - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Budu se snažit.

Old Post 03-05-2011 v 15:11 PM
Kikiryss je offline   Profil uživatele Kikiryss   Find more posts by Kikiryss   Foto galerie člena Kikiryss   Click here to Send Kikiryss a Private Message   Add Kikiryss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Weruneta
Nový Člen

Karma uživatele Weruneta - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Zdrawim groweři

Old Post 13-05-2011 v 13:09 PM
Weruneta je offline   Profil uživatele Weruneta   Find more posts by Weruneta   Foto galerie člena Weruneta   Click here to Send Weruneta a Private Message   Add Weruneta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mammutiq
Nový Člen

Karma uživatele Mammutiq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Zdar, veľa šťastia s indoorom

Old Post 14-05-2011 v 17:47 PM
Mammutiq je offline   Profil uživatele Mammutiq   Find more posts by Mammutiq   Foto galerie člena Mammutiq   Click here to Send Mammutiq a Private Message   Add Mammutiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:33 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás