Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar groweri, tento mesic budu kupovat box 80x80x160 a chtel jsem se vas zeptat jake modely by jste mi doporucili. byl bych rad aby se doba kvetu udrzovalal okolo 60dni,a svitit budu 250W HPS. :-)
jj Nebulu jsem mel ve skleniku ale jak pak ke konci leta jak porad prselo tak mi chytla plisen ale v boxu by se to urcite nestalo jinak nebulku je radost kourit
Původní příspěvek od Freshman jj Nebulu jsem mel ve skleniku ale jak pak ke konci leta jak porad prselo tak mi chytla plisen ale v boxu by se to urcite nestalo jinak nebulku je radost kourit
Jo jo, Nebula je výborná a jestli's jí jel jenom venku tak vevnitř se z ní pokakáš
já bych ti taky doporučil tu Nebulku a taky se mi dost líbí
White Russian (pokud nepojedu ty feminizovaný semena tak si do skříně strčim asi tyhle 2 modely
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Když už jste tady nakousli tu NEBULU, tak bych se chtěl zeptat těch, kteří s ní mají zkušenost. Nejlépe co jeli ze semen protože ji pojedu taky ze semen. Tak snad se najde nějaká dobrá duše
A: jak NEBULA roste? Větví se nebo se táhne jako sativa?
B: je dobré ji zaštipovat (FIM) nebo nechat volně růst?
C: o kolik se se přibližně vytáhne po přenutí na květ?
Ja mel jenom rezy ale i tak neco napisu..
mel jsem ji ve skleniku a vetvi se opravdu pekne ale i tak urcite zastrihavat a v dobe kvetu se vytahne tak max o 50cm mozna ani to ne me se takhle vytahla kvuli tomu ze byla ve skleniku a melat ta, idelani podminky...jinak urcite doporucuju opravdu libovej model