Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caute vsetci, tak som obetoval nejaky ten kredit a registroval som sa Mam 18 rokov a moja skusenost v pestovani spociva v pokusoch a vyklicenie semien a vyrastenie jednej rastlinky do vysky cca 7cm s dvomi klicnymi listkami DD tak dakujem za vsetky rady
Na zaciatok by som sa potreboval poradit ake semienka a odkial by som si mal objednat, nemusi to byt "white widow" staci nieco na zaciatok co obsahuje thc a cena je prijatelna
Dalej chcel by som zacat pestovat co najskor, teda pravdepodobne asi vnutri v izbe kedze uz ide zima. Predstavoval som si to v kvetinaci normalne v izbe, izbu mam dobre osvetlenu, vetranie nieje problem. Ake dalsie info treba?
Dik za pomoc
Čítali som že fajčenie Marihuany škodí, tak som prestal čítať!
ak som postrehol tak je to slovak tak z ceskeho G shopu asi objednávať nebude.
A pre teba ak chceš nejake lacne semena http://www.konopnesemena.sk/konopne...kunk-1-5-ks-Fem myslim ze cena je dost prijateľna a fakt by si si mal precitat FAQ a ak myslis že si rastliky usvietiš žiarovkov z izby tak si na dosť veľkom omyle