Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny growers. Tak jsem nedávno dojel svoje 4-tý kolo se světlem 600w (http://www.bioplants.cz/cz/Detail/1...-Spectre-Deluxe). Včera jsem byl za klukama v growshopu nakoupit nějaký maličkosti na příští kolo a dozvěděl jsem se že je dobrý vždycky tak po 4-tým kolem vyměnit světlo za nový, protože svítivost se časem snižuje. Co si o tom myslíte? Nechce se mi zase zbytečně vyhazovat litr za nový, když jsem s tím starým úspěšně dojel 4-tý kolo.. Díky moc za rady
Ideální si lampu čas od času proměřit luxmetrem
Jinak rok, rok a půl si myslím je optimální...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Koukal jsem se na obal svojí sody..Osram plantastar 250 a nikde jsem tam nenašel kolik zivotnost v hodinách...ale na 125ce zářivce od Plug and grow je že nejvíce dávat je schopná 6000hodin...
Původní příspěvek od TopsyKreets Koukal jsem se na obal svojí sody..Osram plantastar 250 a nikde jsem tam nenašel kolik zivotnost v hodinách...ale na 125ce zářivce od Plug and grow je že nejvíce dávat je schopná 6000hodin...
vyrobnim potazmo reklamnim kecum bych neveril ani za mak