Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak dlouho to trvá vám..?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
weedpolis
Stálý Člen

Karma uživatele weedpolis - 35% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 1

Jak dlouho vám trvá než se zhulíte třeba z ganži, haše nebo čarazku?
A jak dlouho vám trvají stavy?

-kdo nehulí, ať první hodí kamenem-

Old Post 10-11-2002 v 20:59 PM
weedpolis je offline   Profil uživatele weedpolis   Find more posts by weedpolis   Foto galerie člena weedpolis   Click here to Send weedpolis a Private Message   Add weedpolis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheKeptn
Námořník

Karma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

podle aktualni nalady a podle toho kdy me plice naposledy prohnal kour. Jinak nejlepsi high podle me je po hasi a plastiku...(

250W - BUSH\250W - ScroG\250W - 2xBubbler+2xHlina

\150W - LST\150W/250W - Bubbler \Balkonek 2003\ Balkonek 2004

Vyhlídky v Praze i jinde
Opylení
Výroba HOMEMADE Cooltube

Old Post 10-11-2002 v 23:09 PM
TheKeptn je offline   Profil uživatele TheKeptn   Find more posts by TheKeptn   Foto galerie člena TheKeptn   Click here to Send TheKeptn a Private Message   Add TheKeptn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

No tak u me vede mliko - po jednom vyvedenym jsem byla out regurelne 24 hodin! Jinak jsem v Australii ochutnala jeden spesl modylek, kdy jsem po dvou prdicich hucela asi sest hodin jak pilinaky a byly to fakt dobry stavy:-)

Old Post 11-11-2002 v 03:06 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BRadekRB
Nový Člen

Karma uživatele BRadekRB - 0% Pěstitelská

nonstop Příspěvek č. 4

Asi záleží na danym modelu. Ty silný ale nemusej bejt zákonitě dlouhý, je to irelevantní otázka.
Zn. hul furt a nebudou tě takový věci zahímat.

rod

Old Post 17-11-2002 v 18:58 PM
BRadekRB je offline   Profil uživatele BRadekRB   Find more posts by BRadekRB   Foto galerie člena BRadekRB   Click here to Send BRadekRB a Private Message   Add BRadekRB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

No já hulím ze skleněnky (taková malá skleněná jakoby dýmka na dva až tři prdy) a nastupuje mi to prakticky hned. Eště jsem vymyslel takový postup jak do sebe dostat co nejvíc na poprvé, takže slušný. A trvá mit to několik hodin.

nemo

Old Post 19-11-2002 v 03:28 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smoker oleg
Nový Člen

Karma uživatele smoker oleg - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Letos sem si zvyknul na dobré mordy ale nemám problém se zhulit skoro okamžitě. Když je to dobrej vzorek, tak se pořád zhulim rychle a bezpečně.

Old Post 19-11-2002 v 10:06 AM
smoker oleg je offline   Profil uživatele smoker oleg   Find more posts by smoker oleg   Foto galerie člena smoker oleg   Click here to Send smoker oleg a Private Message   Add smoker oleg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

At hulim ze skla, nebo si dam normalniho speka, tak mi to najizdi skoro hned. Myslim ze to neni zpusobeno modelem, ale jedna se spise o placebo efekt. Co vy na to?

♦ Hulení v práci ♦ Povolání kuřáků marihuany ♦ Hulení a žravka ♦ Výměna semínek ♦ Axiální ventilátory ♦ Advanced Hydroponics Aqua System ♦ Postavte si EC metr ♦ Postavte si pH metr ♦ Piosova kalkulačka spotřeby ♦ Piosův outdoor 2004 ♦

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 19-11-2002 v 11:52 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chobot
Stálý Člen

Karma uživatele chobot - 76% PěstitelskáKarma uživatele chobot - 76% Pěstitelská

huuuu Příspěvek č. 8

Prvni efekt obykle citim tak do pul minuty od prvniho praska, ale brutalnejsi stavy se obvykle dostavi az tak po 10ti minutach. Qalitne hucim tak 1-1.5 hodiny (teda za predpokladu, ze v prubehu nedam dalsi speky ), pak uz to pomalu ustupuje. Delka zmastenosti silne zavisi na tom jak dlouho sem pred tim nehulil.

chobot

Old Post 19-11-2002 v 12:23 PM
chobot je offline   Profil uživatele chobot   Find more posts by chobot   Foto galerie člena chobot   Click here to Send chobot a Private Message   Add chobot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Maj rekord je džoijnt (pěkně velká mrkev 100% čistota) f 13 lidech.... (každej tak 3 perdy :-))

Navalilo to asi za minutku a stupňovalo se to tak půl hoďky, celkem pak 5 hodin šrumec jako prase, 2 hoďky takovej normál dojezd, slušný ne???

A co plastik lidi??? (hlavně suchej drink!!!)
To je mazec!!!! Mě začal po 1 (!!!!!) prdu najíždět až po 20 minutách a najížděl tak hoďku (!!!) a stav f piči tak 4 hoďky :-)

Old Post 19-11-2002 v 13:50 PM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Na mě to najíždí taky skoro okamžitě. První mikrovlnu účínků cítim během dvou - tří vteřin. Nikdy jsem však nebyl zmaštěnej dýl jak 3 hodky. A to jsem už vyzkoušel spoustu modelů.
Teda abych byl přesnější - byl jsem teda ještě pořádně vypatlanej, ale rauš jako takovej byl už dávno pryč.

Old Post 27-11-2002 v 22:06 PM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

skunk Příspěvek č. 11

Tri prdy ze skunku a koncim. Stavy nedavajicne trvaji asi 5 hodin. Vetsinou ani do skoly nedojdu. Brutal

vriter@cz

Old Post 19-12-2002 v 09:59 AM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:07 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás