Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
díky Vám všem za rady,které jsem mámil po Vás, zde jsou první krůčky.
Kytí mám ve skříni (teda v ledničce), 150x50x50, SONT T plus 70 W, (thanks to COACH). Větráky z PC, odtah větrák EURO-1 a pacháč.
Teplota se pohybuje kolem 25C.
Zemina je 30%keramzit, 40% substrát na katusy a sukulenty, 30% perlit
Kytky mají 20 (ta největší) a 14 dní (ta malinká vzadu), jsou to outdoor modely asi NO NAME,
Zatím nehnojeno
cus predem bych rekl asi toto mozna by bylo lepsi skusit nejakou indoku do skrine aale ja taky zacinal na outdooru takze pohodicka jo a ty listy tak jestli si to neprelil jinak me zatim nic nenapada jinak preju aby rostli zatim zdarec
tak takhel to vypadá po měsíci přepnutí na květ. Zbyly mi dva hemíci, zbytek byli samci , ty kytky jsou strašné, ale když už jsem tento thread rozjel tak nebudu utíkat.
Myslím si, že tento vzhled je důsledkem podcenění vysoké teploty (34) v pěstírně v ranné fázi pěstování (nebyl tam ještě ten odtah) a zároveň jsem kytky docela přeléval. O Ph půdy (jenž bylo kolem 5) se snad ani nebudu zmiňovat.
Snažil jsem se upravit výše uvedené závady, ale bylo příliš pozdě.
Toto jsou palice té jedné kytí. Jsou to oba OUTDOOR modely, docela dobře zkuřovaly takže jsem zvědav . Palice se mi docela líbí, ale mohlo jich být víc, kdybych ...........
hele člověče ale o tom to právě je!!Musíš se učit a získávat zkušenosti.Já sem taky v tom poznávacím stádiu a zjišťuju věci, o kterých sem neměl v začátcích ani páru!!!
dám ti K+ na začátek
a přeju ti pořádnej popěst!!
Ja bych se vrátil k tem zlouznoucím listům...- mam taky kyti pod70w a jedna kytka mi ted na to chcípe prelitý to neni prehnojený snad taky ne tak fakt netusim vo co go!... a jinak nezkousel si tu lednicku zapnout? to bys potom asi nemusel resit tu teplotu...hehe jednoznacne k+ sice kyti nic moc(myslim v dobrym-ja mam taky tech70w) ale snaha se ocenuje nejvíc jen tak dal
To VHK:
Na tvojom mieste by som tam dal silnejší sodík, alebo by som zlepšil odraz svetla nejakou fóliou. Rastliny na prvýkrát nič moc, ale predsa nikto učení z neba nespadol a každý musí nejako začať. Takže za snahu rozhodne K+ a prajem ti vela zdaru do dalšej úrody.
Otázka na záver, čím si to hnojil? (ak vôbec )
no takze kdyz se na to znovu divam, zkusim ti dat par rad
svetlo:
- urcite pores nejake stinitko jinak z te 70W dostanes prd (home made staci )
-chtelo by to regulovat vzdalenost mezi kytkama a sodikem tzn. budto udelat posuvne svitidlo,
nebo dat kytky vis a to hlavne kwuli tomu ze u toho sodiku je maximalni dosah uzitneho svetelneho zareni tak !!! 20cm !!!
!!!!! KYTKY DEJ O MOC BLIZ !!!!!! (podle me hlavni chyba)
chlazeni:
- mezi sodik a kytky dej 100% sklo, jedine tak muzes mit vrcholku temer u sodiku
- koupit nejake ProFi stinitko s odtahem a no problemo
vyteznost:
-urcite pores scrog!
other:
- to ze se ti kytky tolik tahnou je jednoznacne svetelem a v druhe rade taky asi modelem
Kazdý nějak začít musí.A navíc-když je to z noname?To skolo si fakt pořiď.Zasuneš ho do těch drážek co ja na mřížky po stranách.Takhle bys mohl vyřešit i ten scrog.Lednička je fakt dobré nápad,taky sem o tom už uvažoval.Tak ať se ti s těma klonama daří.
PS:jo myslím že když si použil substrát pro kaktusy a sukulenty což je skoro samej písek, tak ten keramzit je zbytečný.Možná proto ti ty kytky tak chnou.No nevim