Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » zdravím všechny
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
pipo22
Stálý Člen

Karma uživatele pipo22 - 59% PěstitelskáKarma uživatele pipo22 - 59% Pěstitelská

zdravím všechny Příspěvek č. 1

zdravím všechny. jsem už postarší páprda a zkušenosti zatím žádné. nedávno jsem si objednal nějaké věci v Canapino a dostali se mi do ruky noviny stejného jména a jen jsem zíral co vše jsem se dočetl. já jsem tvrdé jádro odpůrců všech drog ale co se týče konopí můj postoj se změnil o 180 stupňů. moje cesta se bude především ubírat použitím na výrobu výtažku pro zdr. účel a inhalaci. dá se říci že mám už vše nastudovaný tak už jen koupit nějaké vybavení ne domácí pěstování. ještě se rozhoduji jestli koupit semena feminizované nebo řízky. můj případ je příkladem toho že poslouchaní jen jedny strany vede do pekel. jsem rád že jsem se dostal i k materiálu z druhé strany a můj pohled se rapidně změnil. tak to je asi vše a jak říkáme my páprdové ČEST PRÁCI!

Old Post 03-01-2010 v 13:44 PM
pipo22 je offline   Profil uživatele pipo22   Find more posts by pipo22   Foto galerie člena pipo22   Click here to Send pipo22 a Private Message   Add pipo22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
danihel
Stálý Člen

Karma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Cest pane, tak nech sa dari, ved nikdy nieje neskoro

Old Post 11-01-2010 v 01:09 AM
danihel je offline   Profil uživatele danihel   Find more posts by danihel   Foto galerie člena danihel   Click here to Send danihel a Private Message   Add danihel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
baady
Nový Člen

Karma uživatele baady - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

zdar,už nějaky čas dělám starším chlapíkum mast a spokojenost veliká taky obrátili o 180 st. a letos budou pěstovat aby měli na mast

Old Post 12-02-2010 v 16:35 PM
baady je offline   Profil uživatele baady   Find more posts by baady   Foto galerie člena baady     Add baady to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
*LENIN*
Nový Člen

Karma uživatele *LENIN* - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

tak ja si budem pestovat len na masivne hulenie

Old Post 11-03-2010 v 18:28 PM
*LENIN* je offline   Profil uživatele *LENIN*   Find more posts by *LENIN*   Foto galerie člena *LENIN*   Click here to Send *LENIN* a Private Message   Add *LENIN* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás