Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Nový Grover
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
dlasa
Nový Člen

Karma uživatele dlasa - 81% PěstitelskáKarma uživatele dlasa - 81% Pěstitelská

Nový Grover Příspěvek č. 1

Ahoj,
zde jsem úplně nový .Venku pěstuji tak + - 10r. . In se snažím rozjet poprvé proto vstřebávám info ,hltám vydařené kola od úspěšných growerů .
Jednou se snad připojím mezi Vás .
Tak na začátek asi vše .

Zdar a moho úspěchů Všem!!!!!

Old Post 14-12-2009 v 13:55 PM
dlasa je offline   Profil uživatele dlasa   Find more posts by dlasa   Foto galerie člena dlasa   Click here to Send dlasa a Private Message   Add dlasa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Tak tě tu vítám .

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 14-12-2009 v 15:05 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LIEROS
Stálý Člen

Karma uživatele LIEROS - 94% PěstitelskáKarma uživatele LIEROS - 94% PěstitelskáKarma uživatele LIEROS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

taky te vitam ackoliv tu nejsem dlouho ale je dobre nekoho sledovat od zacatku

cus

https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=47058

Old Post 23-12-2009 v 22:42 PM
LIEROS je offline   Profil uživatele LIEROS   Find more posts by LIEROS   Foto galerie člena LIEROS   Click here to Send LIEROS a Private Message   Add LIEROS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
macko puff
Nový Člen

Karma uživatele macko puff - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

cavtesa tak ja som uplne novy.dufam ze tu naberem vela skusenosti.pestujem audor us asi tak 5rokov no tento rok mi to vsetko ukradli...tak vas zdravim

Old Post 20-09-2010 v 17:52 PM
macko puff je offline   Profil uživatele macko puff   Find more posts by macko puff   Foto galerie člena macko puff   Click here to Send macko puff a Private Message   Add macko puff to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ital.2
Nový Člen

Karma uživatele ital.2 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

zdravím všechny pěstitele, zkouším své zahradnické schopnosti pouze chvíli a vyskytly se nějaké problémy, tak doufám, že mi zde pomůžete. předem Vám Všem moc děkuji

Old Post 20-09-2010 v 19:56 PM
ital.2 je offline   Profil uživatele ital.2   Find more posts by ital.2   Foto galerie člena ital.2   Click here to Send ital.2 a Private Message   Add ital.2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.oggy
Nový Člen

Karma uživatele Dr.oggy - 0% Pěstitelská

noý člen Příspěvek č. 6

ahojte .. som tu nový a nemám skoro žiadne skusenosti s pestovanim. chcem pestovat IN, a tak by osm bol rád keby ste ma k niečomu priučili, snád si budeme rozumiet a naučim sa od Vás ničo nové

Old Post 07-01-2011 v 16:46 PM
Dr.oggy je offline   Profil uživatele Dr.oggy   Find more posts by Dr.oggy   Foto galerie člena Dr.oggy   Click here to Send Dr.oggy a Private Message   Add Dr.oggy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bebe
Nový Člen

Karma uživatele Bebe - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Jak vidím, skoro každý tady aspoň jednou pěstoval venku a nějaké zkušenosti má, kdežto já se rozhodl začít úplně od píky a rovnou indoor Tak mi držte palce, ať se premiérové kolo povede :P

A samozřejmě - užívejte si nový rok a život obecně!! což myslím lidi tady na Groweru dovedou víc než dobře

Old Post 07-01-2011 v 18:09 PM
Bebe je offline   Profil uživatele Bebe   Find more posts by Bebe   Foto galerie člena Bebe   Click here to Send Bebe a Private Message   Add Bebe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 8

to ti pujde samo když máš zkušenosti a poznáš na kytce co potřebuje...
pokud máš dobře pořešenej hardware k indooru tak to pujde raz dva. imho je pěstování outdoor v různejch podmínkách o něco těžší a hlavně jiný než indoor

Old Post 07-01-2011 v 18:42 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manchus23
Nový Člen

Karma uživatele Manchus23 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Čest bando!
Jsem tu novy s pěstováním outdoor mam celkem dost skušeností asi 12 let ale už mě nebaví lítat po divočině a nakonec bud to něco sežere nebo ukrade!!! Tak jsem se zaregistroval sem abych získal výce skušeností s in.. doma valim feminizovany rostliny za oknem asi 3r ted jsem si porešil 600kilo tak až se trochu ochladí tak blik.

Jinak přeji všem hodně uspěchu v produkci kvalitní weed

Manyak 23

Naposledy upravil Manchus23 21-08-2013 v 16:19 PM

Old Post 21-07-2013 v 02:31 AM
Manchus23 je offline   Profil uživatele Manchus23   Find more posts by Manchus23   Foto galerie člena Manchus23   Click here to Send Manchus23 a Private Message   Add Manchus23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skaff
Stálý Člen

Karma uživatele Skaff - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Myslím si že by stačilo pročíst fag že? Ale jinak jo. Fim ti zvětší výnos.

Old Post 13-08-2013 v 18:13 PM
Skaff je offline   Profil uživatele Skaff   Find more posts by Skaff   Foto galerie člena Skaff   Click here to Send Skaff a Private Message   Add Skaff to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manchus23
Nový Člen

Karma uživatele Manchus23 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Jj kdo nečte ví hovno! Jsem to rychle přejel a zmatek ted už se celkem orientuji takže cajk!

Manyak 23

Old Post 21-08-2013 v 22:04 PM
Manchus23 je offline   Profil uživatele Manchus23   Find more posts by Manchus23   Foto galerie člena Manchus23   Click here to Send Manchus23 a Private Message   Add Manchus23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
štír
Nový Člen

Karma uživatele štír - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Zdravím všechny, potřeboval bych sehnat nějaké miminka, můžete mi poradit na koho se obrátit díky

Old Post 17-09-2013 v 09:22 AM
štír je offline   Profil uživatele štír   Find more posts by štír   Foto galerie člena štír   Click here to Send štír a Private Message   Add štír to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

citace:
Původní příspěvek od štír
Zdravím všechny, potřeboval bych sehnat nějaké miminka, můžete mi poradit na koho se obrátit díky

Klony seženeš v bazaru https://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=13 Občas lidi prodávaj i semena.

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Old Post 17-09-2013 v 11:43 AM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
štír
Nový Člen

Karma uživatele štír - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Díííky moc koles

Old Post 18-09-2013 v 06:07 AM
štír je offline   Profil uživatele štír   Find more posts by štír   Foto galerie člena štír   Click here to Send štír a Private Message   Add štír to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mathesak
Nový Člen

Karma uživatele Mathesak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Zdravim vsechny Pestitele.. Jsem tu novy, letos jedu poprve indoor i outdoor.. S outdoorem se to ma tak, ze je v rezii kamarada co s tim ma skusenosti.. Takze mam cas se venovat indooru.. Pridil jsem Growbox DR2 60x60x160, osvitil jsem to 250W HPS v cooltube.. jako odtah pres uhikovy filtr 160-240m3h jsem pouzil motor tt125 ktery tlaci vzduch do cooltube a nasledne ven stropem ze stanu.. dale na ofuk maly ventilator asi 18cm, dale jsem poridil teplo-vlhkomer s dalkovym senzorem, takze muzu sledovat teplotu na dvou mistech.. jako intake jsem pouzil 2 PC ventilarory 12cm.. Teplota ve stanu se pohybuje okolo 27 stupnu se zapnutym svetlem.. Premyslim o 400W HPS ale vaham jestli to uchladim.. Medium jsem pouzil Canna terra profesional.. A hnojit budu az na kvet hnojivem stejne znacky tedy Canna tera flores.. Do 4 7l kvetinacu jsem zasadil AF Blueberry od Fair Seeds.. O 4 dny pozdeji coz bylo Pondeli se poprve ukazaly listecky, kytky rostou jak z vody jsou jim 4 tydny vsechny uz zacaly kvest.. Maji 50 cm, vcera jsem poprve prihnojil, nedriv my prislo ze se jim to nelibi vypadaly povadle, ale rano kdyz jsem sel do prace byly uplne v pohode ba naopak.. zalil jsem je 5ti litry zalivky.. proste sem pekne prolil kvetinace.. Tak co si o tom myslite?

Old Post 25-09-2013 v 16:00 PM
Mathesak je offline   Profil uživatele Mathesak   Find more posts by Mathesak   Foto galerie člena Mathesak   Click here to Send Mathesak a Private Message   Add Mathesak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mathesak
Nový Člen

Karma uživatele Mathesak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Cose tyce PH a EC zatim nemerim, na koupi prstroju se zatim chystam, nejsou love.. spis tam driv poridim to 400W HPS.. jo a denne rano, odpoledne a vecer to chladim postrikem z rozprasovace.. abych nezapomnel

Old Post 25-09-2013 v 16:17 PM
Mathesak je offline   Profil uživatele Mathesak   Find more posts by Mathesak   Foto galerie člena Mathesak   Click here to Send Mathesak a Private Message   Add Mathesak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:24 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás