Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Pozdrav od balkónáře :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Alistar
Nový Člen

Karma uživatele Alistar - 0% Pěstitelská

Pozdrav od balkónáře :) Příspěvek č. 1

Zdravím, lidičky.

Mamka mně mile překvapila a po dojezdu z koleje jsem v květináči na balkoně objevil tři malý kytičky. Bohužel podmínky který momentálně mají (v jednom květináči, hrozná zemina) jsou nepřijatelný, a tak převezmu "velení" a po čtyřech letech se vracím k pěstění

Zkoušel sem gúgl, různý amícký fóra, ale nakonec jsem si řek - starej dobrej grower, kdysi jsem byl taky členem, tak se vrátím - tady je všecko napsaný hezky česky, přehledně, spousta pohodovejch lidiček...

Jsem rád že jsem zase zpět, bohužel můj mozek má tendenci reznout rychlostí větší než světla takže se budu potřebovat prohrabat zas mnoho informacema ohledně hnojení, zaštipování a těchle všech věciček ohledně našich zelenejch miláčků

Mějte se všichni suprově, zatím zdar

~Ali.

The regular recital of rhymes remains one of the many mechanisms to exercise the brain.

Old Post 02-07-2009 v 14:29 PM
Alistar je offline   Profil uživatele Alistar   Find more posts by Alistar   Foto galerie člena Alistar   Click here to Send Alistar a Private Message   Add Alistar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vietcong-player
Stálý Člen

Karma uživatele Vietcong-player - 79% PěstitelskáKarma uživatele Vietcong-player - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

zdarec,
jen více takových členu...
ať je ti mezi námi blaze

Budete-li se snažit porozumět celému vesmíru, nepochopíte vůbec nic. Jestliže se pokusíte porozumět sobě, pochopíte celý vesmír...

a jsem uchylnej na tři tečky...

Old Post 02-07-2009 v 15:48 PM
Vietcong-player je offline   Profil uživatele Vietcong-player   Find more posts by Vietcong-player   Foto galerie člena Vietcong-player   Click here to Send Vietcong-player a Private Message   Add Vietcong-player to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:49 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás