Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus takze tady jsem s prvnim lepsim growem....tak jsem zvedavej na vase nazory
set-up:
skrin:80x40x100(šxhxv)potom to asi dam do vetsi
substrat:plagron grow-mix
kvetinace:6l
hnojky:plagron alga grow,bloom,AH enzmyes+,final solution
genetika:2x White Widow
2x Jack Herrer
2x Star light
+jedna kytka ze seminka co jsem nasel v gecku-2 mesice na rustu pod usporkou
a jeden rizek z blueberry
vlhkost:mam to ve vlhkym sklepe tak si nemyslim ze tam je zas tak mala vlhkost
teplota:den 22-24
noc 17-18
cus takze dneska to je tejden 18/6 a kyti zatim korenenili ale uz se zacinaji rozjizdetty 2 vetsi jsem hnojil v nedeli 4 ml alga grow a 1ml enzmes+.......ty maly rizky jim jsem daval jen enzymi
7.den 18/6.......ty novy rizky zatim nepovyrostli protoze jeste koreni,ale ta blueberrya ta no name jedou jako z vody pridal jsem jim 4ml/l alga grow,1ml/l enzymu....a tem malym jsem dal 1ml/enzymu tak uvidime
foto č.1-blueberry a no name
č.2-celek
č.3-WW
č.4-SL
č.5-JH
Ty a proč si pořizuješ, tak velký květníky, když už dopředu víš, že je nenaplníš a máš malej prostor?
No uvidíš sám, jestli ty holky nebudeš akorát omezovat tím rantlem a taky se obíráš o odražený světlo když jsou takle ponořený i když v příápadě toho alobalu spíš o pohlcený světlo, jak psal flatboy, sundej ho a za pár káček si pořid černobílou fólii.
Ještě si poříd klipsnu na ofuk rostlin, taky za pár korun, jinak s tou ventilací uvidíš no, bylo by dobrý zjistit odtah toho ventilátoru, aby si na tom neprovařil. Jinak good luck
Problémy s fórem, nebo potřebujete jen upravit své téma? Pošlete PM.
Čau,alobal bych nechal,ale jak máš málo hlíny,tak ti ty kytky porostou pomalu.Já mám jeden květník,tak jak máš ty a i pod světlem ty kytky rostou pomalu.Možná to je tím,že okolo mají tmavo.
JO taky jsm myslel ze je prelita ale skoro vubec nezalejvam.......nebo mozna to je podlakem ve skrini protoze jsem sundal tu alu trubku a dvirka se mi sami zavrou jak to tahne skusim udlat vic der na pasivni pritah
podla mna tie listy budu mat jediny problem ze korene sa dusia vela vody a este k tomu nemas tam do vrchu hlinu nemoze preschnut a zbytocne sa ti v kvetinaci drzi vlhko ... a este v sklepe pri zemi moze byt aj 99% vlhkost ..