Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, říkal jsem si že by možná nebylo na škodu zveřejnit jednu ne až tak nedávnou sklizeň. Jak už název napovídá jedná se o 9 kusů odrůdy OrangeBud pěstovaných pod 600W.
Box homebox 120*120*200 Ventilace zaboxovaná ulita, výkon neznámý + 2 klipsňáky Světlo 600W PlantaStar Médium hlína od Plagronu Květináče 10L Zvlhčování 5ti membránovej nebler - má až moc extrémní výkon
První 3 fota jsou začátek až třetí týden.
Klony byli docela seklý, zvlhčovač jsem dodal až po tejdnu.
Pokračování bude brzo
Nejdřív hledej, pak se ptej ! Outdoor 2008 - 23 kytek, 7 poli + test hnojiv AH vs. BioBizz Outdoor 2012 - maká se na tom
Zdravim všechny, jo jsou to klony, matka byla ze seed banky. Ale fakt stačí číst :-D
[b]Fujtaxt[b] - dopadlo to fajn to ti řeknu už dopředu :-) Jedinej problém je že nemam u sebe foťák a ani fota takže to dodám kolem Vánoc až se mi foťák vrátí domů.
Jinak kytky měli ve finále kolem 70 cm, jedna náhradnice měla asi 40 a ta byla podložená na stejnou vejšku.
Lámání se větví pod vahou dobroty mi připomýnalo film zelený peklo, ale nakonec jsem to nějak zvládl přivazovat podpírat a tak, uvidíš na fotech z konce.
S EC je to trochu složitější ale začal jsem hnojit po týdnu velmi z lehka a pak přidával podle tý tabulky na flaštičce. Kolem toho 46. dne kdy jsem už přestal hnojit jsem dával 1.8-2.0 , kolem 25. dne jsem orientačně mohl bejt na 1.4 - 1.6
Ufff nějak jsem se rozepsal.
Nejdřív hledej, pak se ptej ! Outdoor 2008 - 23 kytek, 7 poli + test hnojiv AH vs. BioBizz Outdoor 2012 - maká se na tom
Cest banku bohuzel nvm, dostal jsem klony od kamika. Semena ze kterych byla matka byli stary asi 5 let, kamik je tehda privezl z Holandu.
Jinak bylo toho necelych 500g, vůně krásná, palice orošený, spokojenost veliká