Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Další SoG by 23 (zdálo se mi to jako nejvýnosnější metoda pěstění)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
dvojka-trojka
23

Karma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% Pěstitelská

Hlína Další SoG by 23 (zdálo se mi to jako nejvýnosnější metoda pěstění) Příspěvek č. 1

Čau pánové a dámy,
tak jsem se rozhodl ukázat zde další grow, protože mě samotného zajímá co z toho nakonec bude.
Takže 20 klonů je bohužel nevím přesně co, ale myslím, že budou OK a 15 je mix - nějaký A11, PPP, HOG, ST3 - myslím .
Celý to je v tom stanu 1x1x2m, odtah UFO 355m3, přítah nějakej 100m3 větrák z Baumaxu, klasická zvlhčovačka SPS, ofuk 2x nějakej klipsňák taky Baumax. Celý je to pod 600W GIB a většina zas v květináčích 10x10x10cm, pár v PET flaškách. Taky dodělávám takovej pseudodrip, abych se nemusel srát se zalíváním tolika kytek. Hlína převážně Plagron R-mix. Hnojky mám HESI + nějaký doplňky (různej mix Plagron G-senzace, AH kořeňák, HESI Power Zyme a Bio Booster od GHE - toť myslím vše. Vlastně ještě od Plagronu Phyťák na postřik a RIPEN na flushing. Mám i ten druhej od AH, ale nechce se mi hledat a název si nepamatuju .
Zatím je všechno v pohodě, až na to, že některý klony jsem dostal o cca týden později (těch 15) a napoprvé dostaly trochu šok, protože jsem neměl ještě Ph metr a zalil to vodou snad 7,8, ale snad to dám časem dohromady. Teď jsou některý po tom šoku trochu žlutý, ale jak říkám to se srovná. Snažil jsem se je co nejvíc dole ošmikat, aby udělaly jen centrální paldu a neměl jsem tam za chvíli jungle.
Toť teda zatím vše k popisu, přihodím pár fotek pro představu.

23

Naposledy upravil dvojka-trojka 17-12-2008 v 12:02 PM

Old Post 08-12-2008 v 02:33 AM
dvojka-trojka je offline   Profil uživatele dvojka-trojka   Find more posts by dvojka-trojka   Foto galerie člena dvojka-trojka   Click here to Send dvojka-trojka a Private Message   Add dvojka-trojka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psychoXXX
Stálý Člen

Karma uživatele psychoXXX - 38% PěstitelskáKarma uživatele psychoXXX - 38% PěstitelskáKarma uživatele psychoXXX - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

cau, tak sa tesim na tvoj dalsi grow (obzvlast tento :P), verim ze bude na co pozerat
Jo a tych 20 klonov co nevies presne co je, je presne Mazar ) ASi indika nie je prave najidealnejsia na SoG, ale verim ze vsetko vychytas, aby to bolo fajn, tak sa maj, growu zdar

Old Post 13-12-2008 v 15:01 PM
psychoXXX je offline   Profil uživatele psychoXXX   Find more posts by psychoXXX   Foto galerie člena psychoXXX   Click here to Send psychoXXX a Private Message   Add psychoXXX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RadicalEgo
Stálý Člen

Karma uživatele RadicalEgo - 89% PěstitelskáKarma uživatele RadicalEgo - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Jo,jo...sem zvedavej na tu podivanou!Hlavne na 250->600...=]
Hodne zdaru

Aparatůru na tůru!

Old Post 14-12-2008 v 21:24 PM
RadicalEgo je offline   Profil uživatele RadicalEgo   Find more posts by RadicalEgo   Foto galerie člena RadicalEgo   Click here to Send RadicalEgo a Private Message   Add RadicalEgo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dvojka-trojka
23

Karma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% Pěstitelská

fotky Příspěvek č. 4

Tak tady nějaký ty fota........
Nějak mi to blblo při úpravě velikosti......

23

PS:můžu jen 1 fotku a nevím, jak jich tam dát 10, můžete mi poradit?

Old Post 17-12-2008 v 12:06 PM
dvojka-trojka je offline   Profil uživatele dvojka-trojka   Find more posts by dvojka-trojka   Foto galerie člena dvojka-trojka   Click here to Send dvojka-trojka a Private Message   Add dvojka-trojka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dvojka-trojka
23

Příspěvek č. 5

fotky

Old Post 17-12-2008 v 12:09 PM
dvojka-trojka
23

Příspěvek č. 6

FOTKA

Old Post 17-12-2008 v 12:10 PM
dvojka-trojka
23

Příspěvek č. 7

stejně budu muset ty fotky udělat znova je tam toho čtvrtka

23

Old Post 17-12-2008 v 12:12 PM
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

dvojka-trojka:
rada je příště založit topik v kategorii kam patří.

Nech si to přesunout.

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Naposledy upravil Calzone 17-12-2008 v 12:18 PM

Old Post 17-12-2008 v 12:12 PM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dvojka-trojka
23

Příspěvek č. 9

2Calzone: jj, dík už mi to carlos přesunul..........

23

Old Post 17-12-2008 v 13:07 PM
dvojka-trojka
23

Hlína fotky Příspěvek č. 10

fotky

Old Post 17-12-2008 v 13:08 PM
Host
Host

Příspěvek č. 11

pokračování bude?

Old Post 07-02-2009 v 15:45 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás