Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus KOMUNITO....pěstuju INDOOR...mám docela malou skřín...svítim 100w...je to jen pokus o pěstování ale asi po vánocích budu kupovat box 250W.......Snad mi to poroste no...Jinak tahle stranka je výborná...Našel jsem tu plno rad...Na tuto stranku chodím asi pul roku...Až tedka jsem se rozhodl se tu regnout a dostat se do vaší komunity...Budu se snažit sem dávat ruzný obrázky z mích pěstitelských uspěchů..no co bych ještě dodal...Groweru ZDAR...
Naposledy upravil PeTeR BoNgEr 15-11-2008 v 10:28 AM
Oslovením "VYHULENCI" si moc dobře nezačal, osobně to nemám rád, ale budiž, vítej.. Doufám, že "tvích " pěstitelských úspěchů bude víc, než neúspěchů.. Tak do toho..