Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Zdar jsem tu NEW!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
PeTeR BoNgEr
Nový Člen

Karma uživatele PeTeR BoNgEr - 0% Pěstitelská

Zdar jsem tu NEW!! Příspěvek č. 1

Čus KOMUNITO....pěstuju INDOOR...mám docela malou skřín...svítim 100w...je to jen pokus o pěstování ale asi po vánocích budu kupovat box 250W.......Snad mi to poroste no...Jinak tahle stranka je výborná...Našel jsem tu plno rad...Na tuto stranku chodím asi pul roku...Až tedka jsem se rozhodl se tu regnout a dostat se do vaší komunity...Budu se snažit sem dávat ruzný obrázky z mích pěstitelských uspěchů..no co bych ještě dodal...Groweru ZDAR...

Naposledy upravil PeTeR BoNgEr 15-11-2008 v 10:28 AM

Old Post 15-11-2008 v 08:57 AM
PeTeR BoNgEr je offline   Profil uživatele PeTeR BoNgEr   Find more posts by PeTeR BoNgEr   Foto galerie člena PeTeR BoNgEr   Click here to Send PeTeR BoNgEr a Private Message   Add PeTeR BoNgEr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

vitam ta tu a prajem vela grow uspechov

Old Post 15-11-2008 v 09:51 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Date1
Stálý Člen

Karma uživatele Date1 - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Hoj tak at to kvete prihod nejake foto

Old Post 15-11-2008 v 10:02 AM
Date1 je offline   Profil uživatele Date1   Find more posts by Date1   Foto galerie člena Date1   Click here to Send Date1 a Private Message   Add Date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Oslovením "VYHULENCI" si moc dobře nezačal, osobně to nemám rád, ale budiž, vítej.. Doufám, že "tvích " pěstitelských úspěchů bude víc, než neúspěchů.. Tak do toho..

R

Old Post 15-11-2008 v 10:23 AM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PeTeR BoNgEr
Nový Člen

Příspěvek č. 5

Tady přikládám nějaký ty obrázky....Jak ze skříně...Tak z minulího roku Outdoor...Snad se někomu aspon bude líbyt

Naposledy upravil PeTeR BoNgEr 15-11-2008 v 15:15 PM

Old Post 15-11-2008 v 14:58 PM
PeTeR BoNgEr je offline   Profil uživatele PeTeR BoNgEr   Find more posts by PeTeR BoNgEr   Foto galerie člena PeTeR BoNgEr   Click here to Send PeTeR BoNgEr a Private Message   Add PeTeR BoNgEr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PeTeR BoNgEr
Nový Člen

Příspěvek č. 6

Další:...Je to kytka vubec nevim jaka ...ale kamoš semínko našel ve Skeru ktery moc dobře skuřovalo asi tak...

Old Post 15-11-2008 v 15:18 PM
ganja
Nový Člen

Karma uživatele ganja - 0% Pěstitelská

Obecné NEW zahradník Příspěvek č. 7

Hoj jsem tu nový a všechny bych rád touto cestou pozdravil

Old Post 17-11-2008 v 10:20 AM
ganja je offline   Profil uživatele ganja   Find more posts by ganja   Foto galerie člena ganja   Click here to Send ganja a Private Message   Add ganja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Nesluší se psát do cizího topicu.. Spíš si založ svůj ve stejné sekci..

Old Post 17-11-2008 v 11:39 AM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:06 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás