Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze cao vsem. Na fore som novy a rad sa podelim o moje 18 rocne outdor a 15 rocne indor skusenosti a tiez si necham rad poradit od skusenych growers.Tak nieco o mojom indore teraz som skoncil Spontanicu celkom good. 2x 400W sodium 1L hranate nodoby pod jednou lampou 27 kusu delam jenom COCO co se osvecilo ako nejmene narocne bez napadani skudcu a zalevani tak kazde 4 dni co je good.Sklizen ze dvou lamp mam tak 4x5L pohare od okurek jenom kvety jeste sem to nevazil nemam baterku ve vazeFoto se budu snazit pripojit jen co na to pridu jak se to dela. Tak zatim cus
Dik Nechavam vzkaz vsem ze mam zalozene 2 thready jeden v fotogalerie indoor a druhej fotogalerie pod sluncem kde se dovite vice. jeste jednou dik vsem kdo de ozval a za karmu