Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ZeeGun Klasicky krásný kytky
Dostal jsem od kámošky řez a dělam si z něj matku HDF takže jsem hodně zvědavej co to bude za mazec jungle..
Na zhul je to dobrý a chut je taky fajn, takže se máte na co těšit vašnosto
Omite 30 je podle mě nej na svilušky best, koupil jse neemoil plg a je úplně na pytel..
Díky,zatím brzo soudit-uvidím až v plnym kvetu.
8ks se celkem táhne a jeden si to jede daleko víc do stran(poslední foto)
Většina je zaštipnutá klasicky,jedna Fimkem a neco není štipnuty vůbec-tak uvidím co dá nakonec nejvíc
Omite šplíchnu ješte jednou a bude to snad v cajku...
Rozhodne hydro je daleko rychlejší,nejsem ted moc spokojenej s rychlostí růstu
koukám že návrat na stromy tím myslím že si se vysral na drip jak říkám já lepší vrabec v hrsti než holub na střeše jinak budu to pečlivě sedovat zajímá mě hlavně model HDF poněvač jsem jí také včera rozjel jinak přeji lepší grow než ten minulí
Původní příspěvek od hary koukám že návrat na stromy tím myslím že si se vysral na drip jak říkám já lepší vrabec v hrsti než holub na střeše jinak budu to pečlivě sedovat zajímá mě hlavně model HDF poněvač jsem jí také včera rozjel jinak přeji lepší grow než ten minulí
Tak chtel sem zkusit zase neco jinyho,ale drip je rozhodne rychlejší v růstu(nemluve o EaF) a na vysledky posledního kola si nestežuju.Brko je to dobry,JH šišky tvrdy jak šutr(akorát z te NL sem opravdu radost nemel)
Docela me překvapilo jak rychle to přes tenhle substrát prokořenuje,ale trochu choulostivy zezačátku na zálivku v tech 11l
Taky sem na tuhle genetiku zvedavej,ty ji máš pod stejnou watáží v hlíne ne?
Čau, zajímalo by mě jaký máš zkušenosti s tím Topmaxem 2ml/l. Jestli to máš už nějak vojetý.
jinak:
citace:
Původní příspěvek od ZeeGun Čau, neni na topmax trochu brzo?? mam zato že je jak gs až v posledních 6týdnech..
= podle BioBizzu se dává TopMax od začátku květu 1ml/1 jednou tejdně s ostatníma hnojkama. Bylo mi to vysvětleno že to má funkci enzymů, tak proto 1ml. 4ml/l od 6 týdne právě jako final. Já bych to respektoval, ale zajímá mě právě jáký s tim máš zkušenosti.
citace:
Hnojky na bloom jen topmax??
hnojky na květ + topmax bude ideální, jelikož to má nahnojený guanem, tak na růst by bylo už moc
dík
Funkci enzymů? Sem netušil(dávám enzymy práve s topmaxem),pokud o tom máš nejaky zajimavy čtení tak sem s ním
Ohledne dávkování: 2-5ml na litr vody(píšou na flašce) při každé zálivce--dávám tu spodní hranici
Zkušenosti nemůžu vůbec posoudit...tenhle mix jedu poprvé. Zatím to nevypadá vůbec zle.
S topmaxem sem začal u všech,ale ted poslední týden sem u 2 kytek vynechal-tady bych počkal se záverem až na konec.
Jak píšeš:je tam naprany guano+supermix od plagronu(obou složek cca 3xvíc než je doporučeny davkování) živin to bude mít až dost(to ec 1,7 bych řekl je ted i zbytečne moc-uberu)
Původní příspěvek od hary TO:Machoman ne jedu 400w ale bude to srovnatelné divím se že tě ten NL nepotěšil já na něj nenechám dopustit jinak co tě na něm zklamalo
Uvidíme,tak pak určite ukaž jak vypadají ty HDF u tebe v hlíne.
Jo ty NL me zklamaly dost-od začátku strašnej růst,skoro žadny šišky (narozdíl od KB-ty byly pefektní)
Ta genetika byla celá nejak pozadu (ale třeba 36 ji mel perfektní) hold nevím kde byl problem...
asi bych to viděl v podmínkách někde musel být chyba a zvláš když se ti nepovedl NL který je mega odolný hold začátky kolikrát já jsem vyhodil genetiku že mě se nepovadla a jiný jí meli perfektní a já pak litoval jinak tady je můj NL 400W hlína https://grower.cz/home/potw.php?acti...&photoid=226670
Původní příspěvek od ZeeGun Čau, tak co jak se daří HDF v teplejším podnebí??
Já mam ted v boxu třeba i 35°C a v pohodě..
Čus,pravdu díš teploty mám ted kolem 30°C a zvládají to s přehledem.Třeba KB co jsem mel minuly kolo byl na vetší teploty víc háklivej
Akorát ty zasrany mušky co lítaj z toho kokosu me serou
Už je to nejakej den co přestal růst a už to jen šiškovatí-začal jsem tomu prát PK13/14 na hodnotu ec 1,3 (zdrojovka 0,45) a Bcuzzem A+B zvetším o 0,3 na konečných 1,6(takže kytky dostávají už jen minimum duíku)