Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj
hele chlape vys... se ne ten kristalon a kup jsi obič WUXAL super...
je to české hydroponicke hnojivo na rust,250ml=65kč(davam dovkovani 2ml=1lvody
a ta raseliny taky není moc goot na PH pudy....
na toho Shamana se budu chodit koukat
at se ti daří
EDIT:a na kvet bych koupil pouze OBM (taky goot hnojka)
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Takisto sa mne tiež moc nejako ten Krystalon nevyplatil....
Ono to vyzerá sľubne to NPK a to info tam vzadu a možno aj rady od kamošov ktorým sa podľa určitých okolností podarilo vypestovať dobrý matroš aj Krystalonom .....
Ja by som odporúčal niečo biologické,napr. od Plagronu nejaké hnojivo,alebo Phytamin .....nieje to drahé a máš vačšiu istotu že to dopadne lepšie......
Aspoň na ten kvet si zožeň Alga-Bloom od Plagronu,dojde ti to za pár dní,možno aj jeden (slovenskou poštou)
Čiže to ešte stíhaš.....a mimochodom,pri obmedzení flushingu ten Krystalon pri fajčení zvykne zvláštne chutiť,no nie pozitívne , ale to čo vravím nieje prawidlom ..... len rada
Tie rastlinky vyzerajú pekne , nech sa darí,pestuj čo najviac
a s láskou
Sadim ich dosť neskoro...neviem či sa mi to oplatí hnojiť niečím lepším. Potom na kvet mam nejake good hnojivo. A s Kristalonom som hnojil doteraz vždy a bol som celkom spokojný.
...foto rastlin čo mam ešte doma.
Niečo sa na listoch objavilo...
hej nemas nake tenke stonky?!zda se mi ze u to mas vytahle a stonky nic moc hlavne ta psycodelicia myslim ze zafouka vetr a si v ritiale nevim mozna se mi to jenom zda
Dnes som bol kuknúť, a zaniesť substrát na 5 ďalších.Brat to nasadí v priebebu budúceho týždňa, lebo ja odchádzam v pondelok na brigádu tak sa o to bude starať zatial on. Dúfam, že to nedoje** :-)