Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak čaute, sa teda predstavujem, som ze Slovakie, konkrétne z Pezinka, a som rád, že som takéto fórum našiel, ani som nevedel, že takéto niečo existuje. Úplnou náhodou som sa zhúlil po 5 rokoch nehúlenia a spomenul som si na časy pestovania, náhodne sa práve sťahujem do podnájmu, kde je krásne slnečné okno na ktoré celý den praží slnko, tak prečo to nevyužiť. A tak som tu......... A zháňam semenááááááááááááááá!!
nazdarek tak taky se tu představim...kourim uz par let a pestuju asi treti rok..letos to chci zkusit na oknem...takze bych k tomu potrebovat par rad...moc se tu neorientuju tak doufam ze mi nekdo poradi..
Ahoj, hulim uz 15let fest, pestuju 13let, plz. pomozte zlute fleky na listech!
Nee, taky zdravim, nove prichozi, snazte se co nejvic cist, radi bychom Vam poradili, ale uz to neni nic prijemneho, kdyz se ptate porad. Kdyz jsem sem prisel, taky jsem nevedel co a jak, grower byl i moje prvni forum, takze sem nevedel ani co znamena PM atd. Hlavnim voditkem ke zdarnemu pestu a ku spokojenosti vsech obcanu zde pritomnych je procteni si FAQ a pozivani Hledani. Nebo zajit na minichat a slusne se zeptat, nebo poprosit o link na dany dotaz, dekuji za cely grower
jo a kdo neposlechne, okamzite mu posilam krásnou bíločernou plíseň na kytky