Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Natáhni kolem skříně elektrický agregát a jak bude zase utíkat, tak dostane takovou ránu, že příště si to rozmyslí. Vážně, i u krav to funguje
Já si s tímhle hlavu nedělám - v místnosti, kde mám skříň, se přes noc vůbec nesvítí, takže kytky můžou vklidu spát a jestli to přes den svítí ven, to absolutně neřeším Když sem zkoušel potají amatérský indoor ve skříňce v pokoji, tak sem to vylepoval takovou tou tlustější, šedou, oboustranou, pěnovou lepící páskou (vážně nevím, jak se to jmenuje ) a utěsnilo to ideálně
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Ja bych jeste dodal, ze se delaji i ruzne profilovane, ja driv(dokud jsem nemel zdenou pestirnu s normalnima dvermama a futrama) tak jsem pouzival profil E das je naprosti sobe na kazde kridlo dveri a svetlo nema sanci, a tam kde mas panty to prelep kdyz to mas otevreny kusem odrazove foli, nejlip 2vrstvy. a svetlo zustane vevnitr.
dej tam nejakou překližku, jestli tam mas mezeru, a u tech dveri jaxou panty to pokryj jak rika disaster dvojtou vrstvou odrazovky, paxe zavri do skrine a bude tam tma