Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Moje první 400w - 01
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
investico
Nový Člen

Karma uživatele investico - 0% Pěstitelská

Moje první 400w - 01 Příspěvek č. 1

Zdravím všechny groweri !!!!
Skříň š-1,4m , d-1,5m , v 2,30 ,,,.

Ventilátor - Rk 100L ,225m3/hod.,,,

Lampa zatím není, přes týden pořídim a jestli můžete někdo poradit, jestli koupit jednu univerzální nebo koupit dvě jednu pro růst a jednu na květ,? četl jsem, že se kyti hodněkrát seknou po změně výbojky .. tak váhám.
,
,,Přívod vzduchu prozatím díra:-)) ,,,, semena od sensi seeds- FOUR-WAY + SHIVA SKUNK + možno mít klony.. tak také prosím o radu..

Hnojiva mám od ADVANCED HYDROPONICS -- BLOOD, ENZYMES, GROW, MICRO, GROWTH BLOOM, ROOT SIMULATOR, PH +-, ,,,,,Od PLAGRONU-START UP,PHYTAMIN a PK 13-14. ,,, POTOM: mám ještě od BIO BIZZ - BIO HEAVEN, ROOT JUICE, ALG-A-MIC, BIO GROW a FISH MIX ,,, Hlínu: plagron cocos,,, .. Tak mě čeká hodně čtení a přemejšlení dát nějak ty hnojiva dohromady .
nechcete pomoc? :-) zkusil bych například polovinu kyti zalívat jinak abych mohl využít hnojiva všechny a zjistit rozdíl ,, ... foto skříně příští týden... za rady a připomínky děkuji.

Old Post 22-03-2008 v 12:05 PM
investico je offline   Profil uživatele investico   Find more posts by investico   Foto galerie člena investico   Click here to Send investico a Private Message   Add investico to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

Čusssssssssssssssssssssssss.........................................

Mě se líbí tadyccccc ta je na růst i květtt..........................

Tak ať se dařííííííí.......................

Picccccccccc.............

Je to 400W...................

Old Post 23-03-2008 v 22:29 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flash.grow
Stálý Člen

Karma uživatele flash.grow - 81% PěstitelskáKarma uživatele flash.grow - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Mě by zajímalo.. Kdes vzal tolik hnojek :P
Neříkej, žes všecko kupoval?

Grow your own

Old Post 23-03-2008 v 22:55 PM
flash.grow je offline   Profil uživatele flash.grow   Find more posts by flash.grow   Foto galerie člena flash.grow   Click here to Send flash.grow a Private Message   Add flash.grow to your buddy list     Navštiv homepage uživatele flash.grow! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kasha
Stálý Člen

Karma uživatele Kasha - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kasha - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kasha - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Nazdarek investico jestli je tohle tvuj prvni in tak bude lepsi když si seženeš ty řízky...přece jenom ze semenama je docela dost práce... ted ohledne tech hnojek..... mas jich opravdu přehršel ale newim jestli je všechny použiješ zkus to udelat jak rikas ale rekl bych ze dalsi grow zvolíš jen některá já bych rozhodne volil hnojky od plagron(bio)...a taky by mě zajimalo kde jsi je všechny vzal...jestli jsi to kupoval tak jsi musel vypláznout pěknou pálku.....posilej fota budu sledovat...pěstu zdar

...SVOBODA...

Old Post 24-03-2008 v 09:38 AM
Kasha je offline   Profil uživatele Kasha   Find more posts by Kasha   Foto galerie člena Kasha   Click here to Send Kasha a Private Message   Add Kasha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flash.grow
Stálý Člen

Karma uživatele flash.grow - 81% PěstitelskáKarma uživatele flash.grow - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Mrtvo?

Grow your own

Old Post 13-04-2008 v 19:30 PM
flash.grow je offline   Profil uživatele flash.grow   Find more posts by flash.grow   Foto galerie člena flash.grow   Click here to Send flash.grow a Private Message   Add flash.grow to your buddy list     Navštiv homepage uživatele flash.grow! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 6

Čusssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

investico Jak to jde?????stále pokračuješ????

Picccccccccccccccccc

Old Post 19-04-2008 v 12:36 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
powerjules
Stálý Člen

Karma uživatele powerjules - 93% PěstitelskáKarma uživatele powerjules - 93% PěstitelskáKarma uživatele powerjules - 93% PěstitelskáKarma uživatele powerjules - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

s tema hnojkama by mne to taky zajimalo

Old Post 22-04-2008 v 11:07 AM
powerjules je offline   Profil uživatele powerjules   Find more posts by powerjules   Foto galerie člena powerjules   Click here to Send powerjules a Private Message   Add powerjules to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás