Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny.Stara me nebavila tak sem postavil novou.Je to box z drevotrisky sila 18 mm.Rozmery V 240cm S 160cm H 160cm.Boky potazene diamantovou folii.Osvetleni Osram Plantastar 600W Faze 2 Osram 600W sodik.Ufo 470 m3/h jede na polovic.2 klipsnaky na ofuk.Osazenstvo 12Herer 2Mazar 2 Nevil v 8 litrovejch kvetinacich.Substrat Royalty-Mix.Zalivka voda.Teplota den 22az24 noc 17az21.Nejake foto.
Hele máš to fakt povedený! Všechno se mi na tom líbí.. Jen já bych osobně tu el. zásuvku dal ven, kvůli vlhku a tak podobně.. Jinak by mě taky zajímalo, na kolik tě vyšla postavit celá skříň z těch desek? Určitě budu sledovat do konce, vypadá to na pěknou sklizeň .. Když se teda nic špatnýho nepřihodí, což bych nepřál..
jj, tak tak..je to hra s ohněm..stokrát ti to vyjde..ale po stoprvní abys nevyhořel..vlkost+zásuvka neni dobrá kombinace..zásuvka do vlhka se ještě dá použít..ale proč neudělat jednoduchá opatření a zásuvku šoupnout ven..??jinak pekné..budem sledovat
Super dost o zasuvkach.Mam jinej problem ja teda ne,ale kamos ma kyti v 6 tydnu kvetu a neco mu zere listy mala vec a vykusuje milimetrovou radku listu nejdriv se zloutnou a pak upadnou.Poradi nekdo.Teplota 27C 35procent.
Zdravim panove posilam 2 foto z 9 dne 12/12. Chtel sem se nekoho optat jak moc je dulezita nocni teplota.mel sem 17az21 a ted tam je 15az19.Podle me by to vadit nemelo.Necham to na vas.Dik za odpoved.