Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Teplota
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
thcman
Stálý Člen

Karma uživatele thcman - 34% PěstitelskáKarma uživatele thcman - 34% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 1

čau zajímalo by mě pěstitelé kolik máte kdo teploty, jak daleko od jakýho zdroje a to hlavní jaký model. Jde mi o to si udělat přehled kolik tepla jaký model vydrží.

Já tam měl 27 a zdálo se mi to málo. Tak teď tam mám 31 a Nebula a Ww se docela držej, spíš se maj teda líp. Vzdalenost je 13 cenťáků od 150diny.

ThC^mAn

Old Post 10-04-2002 v 18:20 PM
thcman je offline   Profil uživatele thcman   Find more posts by thcman   Foto galerie člena thcman   Click here to Send thcman a Private Message   Add thcman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Obecné teplota Příspěvek č. 2

podle mě vydržej všechny modely přibližně stejně, záleží jen na zalévání a větrání

.... ale jestli to chceš vědět- Shiva Shanti II a Orange Bud, 5 cm od 70W, větrání- 1 větrák od PC zdroje

Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 10-04-2002 v 18:57 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
techyes
Stálý Člen

Karma uživatele techyes - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

jestli Te zajimaj minimalni teploty.... nestastnou nahodou mely my slecinky WWidow teplotu v noci celej tejden na 14stupnich a prezily (jen jim lehce zcervenaly vetvicky) . ve dne se teplota pohybuje kolem 25,26 a v noci na 17st. svetlo (250son-t+) pri kvetu nechavam tak 20-25cm od vrcholku

Old Post 11-04-2002 v 12:52 PM
techyes je offline   Profil uživatele techyes   Find more posts by techyes   Foto galerie člena techyes   Click here to Send techyes a Private Message   Add techyes to your buddy list     Navštiv homepage uživatele techyes! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drevonos
Stálý Člen

Karma uživatele drevonos - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Nevite kde bych moh koupit jednoduchej(levnej) termostat, aby se mi odvetravani zapinalo podle teploty? Dik

Old Post 23-04-2002 v 14:52 PM
drevonos je offline   Profil uživatele drevonos   Find more posts by drevonos   Foto galerie člena drevonos   Click here to Send drevonos a Private Message   Add drevonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thcman
Stálý Člen

Karma uživatele thcman - 34% PěstitelskáKarma uživatele thcman - 34% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 5

hele já všechno kupuju v hornbachu, maj tem velkej výběr, třeba vetrák na odsávaání mě stál necelý 600,- a 100m3 za hodinu a tak i östatní věci.Termostat taky budu kupovat pravě na ten větrák, tekže dám dyžtak echo.

ThC^mAn

Old Post 23-04-2002 v 16:40 PM
thcman je offline   Profil uživatele thcman   Find more posts by thcman   Foto galerie člena thcman   Click here to Send thcman a Private Message   Add thcman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Chlapi (a damy), ja se vam divim - to u vas nejsou elektro burzy ? Mezaxial, ktery taha 1m2 za 20 sec (t.j. 3m2 za min => *60 = 180m2) za hodinu vyjde bratru na 100 Kc a je navzdy.... kdyz se 1x rocne trochu promaze

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 24-04-2002 v 08:16 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

V katalogu od Conrada jsem narazil na zajímavé termostaty, snad se to někomu bude hodit.

♦ Hulení v práci ♦ Povolání kuřáků marihuany ♦ Hulení a žravka ♦ Výměna semínek ♦ Axiální ventilátory ♦ Advanced Hydroponics Aqua System ♦ Postavte si EC metr ♦ Postavte si pH metr ♦ Piosova kalkulačka spotřeby ♦ Piosův outdoor 2004 ♦

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 31-01-2003 v 13:28 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

další

♦ Hulení v práci ♦ Povolání kuřáků marihuany ♦ Hulení a žravka ♦ Výměna semínek ♦ Axiální ventilátory ♦ Advanced Hydroponics Aqua System ♦ Postavte si EC metr ♦ Postavte si pH metr ♦ Piosova kalkulačka spotřeby ♦ Piosův outdoor 2004 ♦

Old Post 31-01-2003 v 13:30 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 9

a poslední

Old Post 31-01-2003 v 13:31 PM
rodeo
Stálý Člen

Karma uživatele rodeo - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

PiosOne: Kde se daj koupit od toho Konráda, copak je to za firmu?

Old Post 06-09-2003 v 22:51 PM
rodeo je offline   Profil uživatele rodeo   Find more posts by rodeo   Foto galerie člena rodeo   Click here to Send rodeo a Private Message   Add rodeo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 11

rodeo: přesně jak píše realist, koukni na jejich e-shop

Old Post 08-09-2003 v 07:36 AM
Deda Mraz
Stálý Člen

Karma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% Pěstitelská

pasivní větrání Příspěvek č. 12

Chtěl bych se k tématu chlazení zeptat, jak máte vyřešený díry pro pasivní nasávání vzduchu ve spodní části skříně? Mám na mysli technický provedení-aby tam šlo minimum světla z venku. Používáte ty origo kryty z železářství? Nezdá se mi, že přes ně nebude prosvítat světlo a navíc jsou docela drahý, takže jak jste na tom vy? Jo a i přes větráčky z PC musí docela pronikat světlo, řešíte to nějak? Dík.

Old Post 10-09-2003 v 19:18 PM
Deda Mraz je offline   Profil uživatele Deda Mraz   Find more posts by Deda Mraz   Foto galerie člena Deda Mraz   Click here to Send Deda Mraz a Private Message   Add Deda Mraz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Na ty vetracky se koukni na thread=855, daval jsem tam kdysi obrazek bednickovyho labyrintu - funguje to tak docela dobre.

Old Post 11-09-2003 v 06:20 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deda Mraz
Stálý Člen

Karma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Realist: Mě to taky neva, já jsem myslel spíš aby světlo z místnosti nerušilo kyti když maj noc

viridis: pokud jsem to správně pochopil, tak to zase řeší jenom únik světla ze skříně ven, je to tak?

Old Post 11-09-2003 v 17:37 PM
Deda Mraz je offline   Profil uživatele Deda Mraz   Find more posts by Deda Mraz   Foto galerie člena Deda Mraz   Click here to Send Deda Mraz a Private Message   Add Deda Mraz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:08 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás