Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » hoj lidi
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Scratt
Nový Člen

Karma uživatele Scratt - 75% Pěstitelská

hoj lidi Příspěvek č. 1

Hoj tady starej dobrej SCRAT jak se tu mate lidi?
no proc sem pisu kdyz uz jsem tu zavedenej skusim takhle verejne jeste jednou pozadat o heslo ke svymu starymu ACC uz jsem to zkousel jednou primo na carlose a jednou prez kamosku jedubabku se kterou sem tu delal jedno tema ... ale bohuzel sem nedokazal ze je to muj acc proto chci pridat fotky ktery sem tu nedal abyste mi uverily ...

GrowerFuture

Old Post 29-06-2007 v 18:47 PM
Scratt je offline   Profil uživatele Scratt   Find more posts by Scratt   Foto galerie člena Scratt   Click here to Send Scratt a Private Message   Add Scratt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás