Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím a pozdravuji. Tak dneska jsem si uz udelal kompletní obrázek o svym fotrovi co je za zmrda. Ráno na mne zavolal policajty, že pěstuju. Normálně hnusně a sprostě mně udal... Takže než jsem se stačil rozkoukat, tak mně běhala po zahradě Kri.pol. A zanedlouho i policejní technik, ba možná i dokonce odborník v oboru toxikologie, který zajistil prý 14 kytek (původně jsem jich sázel 15, jednu tam možná i najdu). Následně mně odvezli na služebnu a sepsali protokol (hodím sem zítra). Docela by mně zajímalo co mi hrozí a nehrozí....
Zmrda fotra najdeš v nejedné rodině, občas tě práskne i přítelkyně. Nj lidi jsou tupci a poslouchaj ty sračky, nedělaj so vlastní názor a pak to tak dopadá. Toho fotra bych chtěl mít doma, dostal by čočku jak ...
No tak tvou situaci ti rozhodne nepreju ale dle mne se nemas ceho bat ... predpokladam ze ty kytky byly vsechny na rustu a tudiz v nich obsah vitaminu THC neprekrocik 0.3% takze na policajty muzes udelat --- nic ti nemuzou
Ta hodnota by musela byt nad 0.3% THC aby to uz bylo trestne ...takhle jsi nedelal nic ilegalniho
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
vyhod fajfky a nehul!
Je dost velka sance se to das jenom s pokutou, kokud budes tvrdit ze to bylo na okrasu, a nic enbude nasvedcovat tvemu uzivani kanabisu.
viz rozhodnuti nejvysiho soudu
Hydrothor: no jako nevim jakou cocku mu muzu davat, v tomhle ma on asi vetsi moznosti. Ale je to fakt husty ze po nejakejch 6ti letech mne nabonzuje...
lupus: taky si myslim. Dokonce jsem ani nechtel souhlasit s odebranim veci, ze se nedopoustim trestniho cinu, tak at si prijdou na podzim... ale nakonec jsem jim to dal, protoze to maj prej pravo zabavit a pak vratit, takze by mi to bylo k nicemu... a pak na podzim uz bych mohl dostat s prehledem vyrobu.
praxer: to uz jsem posral, priznal jsem se sam k uzivani, na tom snad neni nic spatnyho... Treba Epie, kterej je ze stejnyho mesta dostal verejne prospesny, takze se tolik nebojim, ale i alternativni trest je spojenej se zapisem a to je to co by mne eventuelne sralo. Jako docela jsem se divil jak byli ti fizli v pohode, prej to povedou jenom jako prestupek.
tobex - rekni, zes to pestoval pro zahradnicky ucely a ze jsi vubec nemel v umyslu to pouzivat nedejboze nekomu davat .-)
jinac fotr hustej - get out of this house!!
presne tak jakmile v tom technik nenajde zadny THC nejedna se o drogu a muzou najit fajek kolik chces...bylo to technicky konopi na seminka a nedokazou nic
fuck that system
legalize it
dude: no uz jsem rekl ze jsem si to pestoval pro vlastni potrebu, jinak jsem nekolikrat zduraznil, ze jsem to nikomu nikdy nedal ani neprodal, a ze seminka mam z mych mladych let, kdy jsem je nasel v balicku marihuany zakoupenem v praze od neznameho dealera... no takze menit vypoved uz asi nebudu, protoze si myslim ze technik to odebral i rockwoolem, takze by moh zjistit o co jde... a aby se v tom nejak dal nehrabali, i kdyz jako o to nemeli zadnej zajem, dokonce mi i poradili v nejakejch vecech, ale s tim ze jsem to mel i na koureni jsem to posral i kdyz zase kdybych to popiral, tak jsem moh na expertyze skoncit i ja...
chalan...nic si neposral...spravil si to najlepsie ako si mohol...uvidis ze skoncis tak max s verejno-prospesnymi pracami alebo podmienkou { popravde si myslim ze tu podmienku ani nedostanes }...skor by som sa bal tvojho fotra...tata ktory uda vlastneho syna neni snad ani tata..
tobex: chyba - priznal si se k necemu co ti nemuzou dokazat (ze si to pestoval ty a pro kourici potrebu - mel si rict ze to pestuje on)
... uznavam ze po bitve kazdy general ....
pac ale vis kdo te prasknul a je to -tak tohle uz sem si take malem prozil a nerad bych tu zverejnoval slova ktera me napadaji pri vzpomince na ozrateho fotra- tak doporucuju prasknout do bot a nechat mu tam par seminek na pamatku a za patricnou dobu mu udelat to same....