Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Kolik za elektřinu? /světlo/
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Host
Host

Nápad Příspěvek č. 1

Kolik za elektřinu? /světlo/
Chci se zeptat ...mám sodíkovku 400WATT,mám tam white widow,ale to je jedno....kolik výjde měsíční provoz při režimu 18/6hod.....?

Old Post 07-03-2001 v 21:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jiřík
Stálý Člen

Karma uživatele Jiřík - 64% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 2

asi od 500-700kč,něco mezi tím.Jiřík

Old Post 08-03-2001 v 09:19 AM
Jiřík je offline   Profil uživatele Jiřík   Find more posts by Jiřík   Foto galerie člena Jiřík   Click here to Send Jiřík a Private Message   Add Jiřík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 3

Zjisti si kolik tě stojí kilowatthodina a dosaď sem:

0,4 kW x 18 x 30 x (cena za kilowatthodinu) = ...

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 08-03-2001 v 16:21 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 4

no tak já vám děkuji...ale čekal jsem trošku míň,ale pohoda.... až bude sklizeň tak mi těch pěněz za elektriku nebude myslím líto :-)))

Old Post 08-03-2001 v 19:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jiřík
Stálý Člen

Karma uživatele Jiřík - 64% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 5

nesmíte zapomenout, že potom se svíti 12/12 a ne18/6,to je další úspora el. energie

Old Post 09-03-2001 v 08:10 AM
Jiřík je offline   Profil uživatele Jiřík   Find more posts by Jiřík   Foto galerie člena Jiřík   Click here to Send Jiřík a Private Message   Add Jiřík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

Palec nahoru hhhhhmmmmmmm Příspěvek č. 6

No mě ty ceny taky dost zajímají,myslel jsem si že za provoz 70w sodíku dám měsíčně tak kolem 300 kč ale hmmmm jak tak počítám bude to něco kolem 150 kč.jo tak honem domů a zapojit ještě jednu

[Edited by Koblihostrom on 12-03-2001 at 08:52 PM]

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 12-03-2001 v 19:49 PM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bush-style
Stálý Člen

Karma uživatele Bush-style - 85% PěstitelskáKarma uživatele Bush-style - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

A jak ti to roste pod tou 70W?Ja to chci jenom porovnat.Napis kolik tak cm za tyden.Predem dik.

Bush-style

Old Post 20-04-2002 v 21:23 PM
Bush-style je offline   Profil uživatele Bush-style   Find more posts by Bush-style   Foto galerie člena Bush-style   Click here to Send Bush-style a Private Message   Add Bush-style to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:09 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás