Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
tak dneska sem dal konečně dohromady nařezaný kusy OSB desek na mou 70w skřínku ... No poté sem ji zkusil natřit nějakým bílím Primalexem, ale dopadlo to tak jak vidíte na fotce ... takže se ptám, když si koupim například Primalex Polar nebo Mylar, jak to dopadne? ... respektive se ptám, jak to mám natřit :-D ... folie se mi z duvodu dostupnosti nechce pořizovat ...
Nejdříve to natři Bochemitem. To je prostředek proti plísním, používá se to u stavby střech a tak. My doma máme litrovku. A potom tohle je si myslím primalex na zdi. Něco jsem tu četl, že existuje i primalex na dřevo. Proto ti to tak stéká.
A proč nechceš folii? U klečky stojí bílo/černá 3,2x běžný metr (3,2 metrů čtverečních) 69,- http://www.klecka.cz/growshop/Ostat...PE-3200-mm.html když koupíš i nějaké hnojivo nebo něco co budeš taky potřebovat tak už poštovné zas takový cenový skok nebude.
Do tří týdnu taky rozjedu indor a než kupovat barvu za 200,- tak si koupím folii za 69 a rozhodně to dá méně práce než skřín několikrát natírat.
Jestli se pletu s tím na zdi a dřevo tak mě někdo opravte.