Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám Home Box 120x120x200, 600W v cooltubě - chlazené vlastním okruhem vzduchu, UFO 225 m3 napojené na filtr a ven ..
15 ks řízků White Russia ve hlíně od BioBizz - ALL MIX, od neděle svítím 18 hod ..
Teplota cca 28C, vhlkost 80-90 ..
Problém je, že u některých, těch menších řízku mám žluto/zelené listy (tak po 1 na každé) a trošku se kroutí, které pomalu, ale jistě odumírají .. jinak se jim daří dobře ..
Myslíte, že může být problém v té destilované vodě? Podle výrobce zvlhčovače, se tam musí dávat pouze destilovaná voda ..
Tady mě napadlo, že to je šokem, který je po převozu atd.
2Savky: takže zkus popořadě toto: nejprve si změř Ph vody/zálivky, kterou zalejváš kytky. Pokud používáš odstátou vodu z kohoutku je dost možný, že je to Ph dost vysoký. Optimální Ph v hlíně je kolem 6-6,5.
Když to tím nebude podívej se do faqu na "nemoce a škůdce", jsou tam fotky listů, kterejm něco chybí a k tomu i popis o co jde.......
Zatím a ať to roste
23
edit: jinak nejlepší by bylo, kdyby jsi to nafotil a dal sem, protože takhle bez fotky se radí blbě....
Na to Ph si dej bacha, jestli nemáš alespoň ty Ph kapky, tak si je rychle kup, protože moje voda má po odtátí Ph 7.8, což je strašně moc. Po odstátí mi to stoupne z 6.8 na 7.8......
Jde o to od kud bereš vodu.