Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » skrin a polystyren
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
peca1
Nový Člen

Karma uživatele peca1 - 0% Pěstitelská

skrin a polystyren Příspěvek č. 1

zdar, napadla me takova vec. Uvazuju o tom ze vylozim skrin 1cm polystyrenem. Pro vetsi udrzeni vlhkosti a teploty. Co na to říkate?
Zkoušel to už nekdo???

Old Post 18-10-2006 v 16:40 PM
peca1 je offline   Profil uživatele peca1   Find more posts by peca1   Foto galerie člena peca1   Click here to Send peca1 a Private Message   Add peca1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ferdinand Bongo
Stálý Člen

Karma uživatele Ferdinand Bongo - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

a preco chces udrzat teplotu..? väcsina ludi sa skor boji ci svoju skrinu uchladi...naco by este drzali teplo?

~Ferdinand~ a jeho OUT a WIN 07

majme sa radi a dajme si prdy
~Ferdo Bondžo~

Old Post 18-10-2006 v 16:53 PM
Ferdinand Bongo je offline   Profil uživatele Ferdinand Bongo   Find more posts by Ferdinand Bongo   Foto galerie člena Ferdinand Bongo   Click here to Send Ferdinand Bongo a Private Message   Add Ferdinand Bongo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kavalera
Stálý Člen

Karma uživatele kavalera - 95% PěstitelskáKarma uživatele kavalera - 95% PěstitelskáKarma uživatele kavalera - 95% PěstitelskáKarma uživatele kavalera - 95% PěstitelskáKarma uživatele kavalera - 95% PěstitelskáKarma uživatele kavalera - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

..mozno chalan ma skrinu na balkone a ide zima tak chce udrzat teplo, aj to je mozne. Ale ked nenapise tak tazko o tom diskutovat...

Old Post 18-10-2006 v 17:16 PM
kavalera je offline   Profil uživatele kavalera   Find more posts by kavalera   Foto galerie člena kavalera   Click here to Send kavalera a Private Message   Add kavalera to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Re: skrin a polystyren Příspěvek č. 4

citace:
Původní příspěvek od peca1
zdar, napadla me takova vec. Uvazuju o tom ze vylozim skrin 1cm polystyrenem. Pro vetsi udrzeni vlhkosti a teploty. Co na to říkate?
Zkoušel to už nekdo???

Urcite to tady je!!!!hledej hledej.Pro udrzeni vlchkosti si myslim ze je lepsi tak klasicka bila folie,no a na udrzeni teploty nevim proc to tak chces ale polystyren neni nej reseni.Jestli kvuli prichozi zime,tak to je lepsi to oblozit z venku alespon 8-10mm polystyrenem.

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 18-10-2006 v 17:18 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Než začnete zateplovat své skříně polystyrénem, či čímkoliv jiným, nejdříve se zamyslete nad jednoduchou úvahou: Bude zateplení plnit svou funkci, když je vzduch v pěstírně vyměněn ventilací minimálně 30x za hodinu? Teplotu, kdy lampa nesvítí, ovlivňuje vzduch, který je do pěstírny čerpán. Z tohoto bodu musíte začít, když chcete řídit "noční" teplotu ve skříni

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 18-10-2006 v 17:53 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 6

jenom b ych podotknul, ze to dost dobre hori

Old Post 18-10-2006 v 19:59 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
detlef
Stálý Člen

Karma uživatele detlef - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Také jsem přemýšlel o tepelné izolaci - ale určitě ne dovnitř skříně polystyren... mohl by to být pěkný ohníček. Když tak zvenku - jako se to dělá u baráků

Old Post 18-10-2006 v 20:29 PM
detlef je offline   Profil uživatele detlef   Find more posts by detlef   Foto galerie člena detlef   Click here to Send detlef a Private Message   Add detlef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

citace:
Původní příspěvek od praxer
jenom b ych podotknul, ze to dost dobre hori

jojo, na to jsem myslel, ale zapomněl
Tudy prostě cesta nevede

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 18-10-2006 v 22:25 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
peca1
Nový Člen

Příspěvek č. 9

díky za názory, to odhlučnění je supr nápad

Old Post 19-10-2006 v 03:36 AM
peca1 je offline   Profil uživatele peca1   Find more posts by peca1   Foto galerie člena peca1   Click here to Send peca1 a Private Message   Add peca1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

jelikoz sem zateploval panelaky tak vim ze polystyren nema moc zvukove izolacni ucinky.kdyz uz tak orsil ci rockwoll,ale u tech je zas trochu jinej problem hehe,neni moc prijemnej do mistnosti.Proste skelna vata no
Prodavaj ruzny sirky a velikosti a kdyz by se to pretahlo nakou preklizkou nebo tapetou tak si myslim ze je to lepsi nez polystyren.Ale to uz je na vas..........

Old Post 19-10-2006 v 08:27 AM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
very_hard
Stálý Člen

Karma uživatele very_hard - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

ja som tiez rozmyslal nad oblepenim bedne polystyrenom ale zvonka lebo znutra by to krasne baflo znutra jedine kde mam polystyren je spodok bedne a to iba kvoly tomu aby cez spodok nesla taka zima lebo to mam v pivnici ale jedina moja rada je dat to z vonkajsej strany

Old Post 19-10-2006 v 12:40 PM
very_hard je offline   Profil uživatele very_hard   Find more posts by very_hard   Foto galerie člena very_hard   Click here to Send very_hard a Private Message   Add very_hard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
peca1
Nový Člen

Příspěvek č. 12

myslím si, že když bude polystyren a na tom fólie,že nic nechytne...fólie hoří úplně stejně jako polystyren.
ještě mě napadla jedna věc... místo bílé fólie použít alobal pro větší odraz paprsků světla...co vy na to?

Old Post 19-10-2006 v 14:17 PM
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

doporucene reading
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=9291

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 19-10-2006 v 15:15 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

citace:
Původní příspěvek od peca1

ještě mě napadla jedna věc... místo bílé fólie použít alobal pro větší odraz paprsků světla...co vy na to?

ze si tady asi novej,pac kdyby ne tak by si tohle nikdy nenapsal!!!!alobal NE!!!macka se,neodrazi to sami spektrum ktery na nej dopada,casem strati ten svuj slavnej lesk(koroduje),proste na p.cu

Old Post 19-10-2006 v 16:19 PM
tgm.amster
Smoke2Happy

Karma uživatele tgm.amster - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

ja mam polysterenem oblepenou celou skrin, tloustka asi 2cm, a jeste na nem folie z hydroponieplus.cz, pres noc mi topi do pritahu konvektor 750w na termostatu. Ohne se nebojim, pac vybojky sou v CT.
Btw : a jen sodik to nevytopi, uz minulou zimu sem taky musel zateplovat kdyz i pri svetle ve skrini bylo kolem 5°C

Smoke2Happy Tgm's out 05 Tgm's 1st InDoor 3x 18W Osram Fluora(zarivky)Tgm's 2nd indoor 2x 250W Son-T Pro * 3rd In 2x250W/2x400W * 4th Indoor New aero machine * 5th Indoor summergrow * 6th Indoor * 7th indoor space trip * 8th indoor * 10th indoor Hashberry+GWS * 2012 - 27xChronic,3xShiva Skunk * 2013 - White widow, White russian

Old Post 19-10-2006 v 19:39 PM
tgm.amster je offline   Profil uživatele tgm.amster   Find more posts by tgm.amster   Foto galerie člena tgm.amster   Click here to Send tgm.amster a Private Message   Add tgm.amster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanizek
Stálý Člen

Karma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Moje: Já mám zatím provizorní skříň (nechtěl sem utrácet za barvu když pude za chvíli do ...) a tak sem ji vylepil alobalem. Určitě to není nic extra ale je to lepší, než drátem do oka:-) Musíš to akorát při lepení uhlazovat (třeba houbičkou) a často měnit - při ceně 20kč za roli se to ale dá přežít.
Pokud máš nějakou levnou barvu tak ti taky časem zežloutne...

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 20-10-2006 v 14:56 PM
Hanizek je offline   Profil uživatele Hanizek   Find more posts by Hanizek   Foto galerie člena Hanizek   Click here to Send Hanizek a Private Message   Add Hanizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:17 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás