Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 150w ==> 4xC99 a 2xOB <==
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
farda
Stálý Člen

Karma uživatele farda - 80% Pěstitelská

Obecné 150w ==> 4xC99 a 2xOB <== Příspěvek č. 1

Zdravim vsechny happy lidicky

Po prazdinove pauze mam opet velikou radost ze muzu rozjet opet indoor. Je to tak trochu zasluha toho ze za me sklizeli jini out - to byla tak posledni kapka k tomu se do toho pustit. Tentokrate jsem povysil z 50 na 150wJeto tedy muj druhy pokus ale pod veci wattazi.

A tet uz rychle k moji pestirne:

skrin:
dylka x sirka x vyska= 96x57x64 , povrch natren na bilo

vetrani:
8cm vetrak 12V na odtah ze skrine, 2xty sami odtah od stinitka (mam z minula)
na ofuk vetrak na 230V (dostal jsem)

+ pak pridam na kvet vetrak SUNON 12x12x38 6.8W 182m3/h ...fuci docela chuste

svetlo:
150w sodik Philips SON-T , za 300,-jsem ziskal vybojku, objimku, tlumivku, zbytek dokoupil v elkasu
rad se zminim o stinitku.. je to cele homemade.. od kamose jsem ziskal Al plech a za dva dny v dilne vyrobyl.. sami muzete zhodnotit z fotek

model:
4x rizek Cinderella 99 (popelka) - mam matku (z rizku) jen pro vlastni uceli!!! zde prikladam odkaz neco o historii teto genetiky velkej dik pro clena wad
2x California Orange Bud - od jisteho growera a at mu to roste

puda:
prozatim zasazeno v substratu na pokojove rostliny+pisek+perlit (namichano bajvoko)
na presazeni musim nejaky poridit

hnojeni:
na rust: Plagron Alga grow
na kvet: Plagron Alga blute, Final Solution od AHcek

-------------------------------------------------------------------
tak to by byli takove hlavni info...
a ted k samotnemu pesteni..
rezy uz maj mozna tak 1mesic ale byli pod jednou ubohou usporkou takze moc nerostli, vse je jednou zastrihnuto
predpokladam ze je necham na rustu tak 14dni a pak prepnu na kvet, uvidime jak budou moc kotlit

pokud mate jaky koliv pripominky tam sem s nima, budu se v ramci mich moznosti(znalosti) odpovidat

Fotky:
[1]skrin z venku (jeste bez utesnenejch skvir)
[2]skrin z boku
[3]zapojeni zasuvky (trafo na vlacky jiz po rodicich a facha na 100%)
[4]stinitko
[5]odtach od stinitka
[6]stinitko ze spodu
[7]celkovy pohled

mozna si rykate proc tam cpu takovyhle zbytecnosti ale me napr. takovyhle fotky dost pmohli tak to pomuze jako inspirace pro ostatni..

Naposledy upravil farda 30-01-2007 v 13:29 PM

Old Post 28-09-2006 v 22:32 PM
farda je offline   Profil uživatele farda   Find more posts by farda   Foto galerie člena farda   Click here to Send farda a Private Message   Add farda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
farda
Stálý Člen

Příspěvek č. 2

rezy:
ty dva vlevo v tech vecich kvetinacich jsou OB a ty 4 vpravo C99

Old Post 28-09-2006 v 22:46 PM
farda je offline   Profil uživatele farda   Find more posts by farda   Foto galerie člena farda   Click here to Send farda a Private Message   Add farda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Ahoj,osobne mám rád také fotky,inšpirácia je dobrá.Uchladia Ti to tie vetráčiky?

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 28-09-2006 v 23:01 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tutan
Stálý Člen

Karma uživatele Tutan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Cau hele jako pekny ale zda se mi ze na to mas malou skrin...cause ten OB se tahne docela dost..ale pak uvidis sam..jinak hodne zdaru

Old Post 29-09-2006 v 10:42 AM
Tutan je offline   Profil uživatele Tutan   Find more posts by Tutan   Foto galerie člena Tutan   Click here to Send Tutan a Private Message   Add Tutan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jaamal
Stálý Člen

Karma uživatele Jaamal - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Caw, pozor na tu vysku! C99 je celkem extrem sativa. Jel jsem ji z rizku a vynechal jsem rust a v kvetu mi to narostlo asi 60 cm v hline a pres 70cm v hydru. Svitil jsem ale 400W.A jak vidim ty mas skrin 64cm. Takze bacha abys to ukociroval
Pestu zdar

Old Post 29-09-2006 v 11:23 AM
Jaamal je offline   Profil uživatele Jaamal   Find more posts by Jaamal   Foto galerie člena Jaamal   Click here to Send Jaamal a Private Message   Add Jaamal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
farda
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

dik vsem za kacka
expiry_date1: no mam s tim mensi problemy, mam tam okolo 30°C ale jeste to musiim lehce sladit, vetracky nebezi na plno a muzu jim zvednout napeti, taky si rikam ze zacne bejt venku chladnejc, bohuzel to je mala mistnost takze je tam pomerne vedro takze teplota bude asi muj vecny a nekoncici boj ktery asi nikdy nevyhraju

jinak k tomu aby mi to neprerostlo, mam dost velkej prostor na tu 150tku takze se to budu pokouset roztahnout co nejvic do strany, bohuzel nikdy clovek nevi jak to hodne vyleti..

dalsi nedostatek je nizka vlhkost ale to proste budou muset kytky prezit

Old Post 29-09-2006 v 13:11 PM
Dub-Teaser
Stálý Člen

Karma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% PěstitelskáKarma uživatele Dub-Teaser - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Zdar fardo.
stínítko máš provedený dobře,ale pokud chceš vyhrát nad vysokou teplotou,měl jsi udělat odtah zeshora na stínítku,protože největší teplota je samozřejmě nad tim sodíkovym tělískem uvnitř lampy a místo dvou 12v. větráčky bych dal nějakej silnější třeba od sunonu a na přítah vzduchu je dobrej větrák na klipsně průměr asi 12cm,kterej má jen o 4 v. víc a poslouží dostatečně... fakt na těhlech věcech nešetřit. vlhkost se dá pořešit buď levně (mokrý ručníky,vaničky s vodou) nebo dráž (ultrazvukový zvlhčovač). relativně velkou vlhkost budeš potřebovat hlavně v počátečnim růstu,pak jí snížit,jinak plíseň v kwětu přijde ani se nenaděješ. Ale hlavně to větrání,protože freš éér je fakt důležitej! další věc,na kterou si dávej pozor - pokud byly všechny řízky měsíc pod jednou úsporkou,tak budou mít ze začátku trochu problém s adaptací na silnější světlo,jak vysoko máš výbojku? možná hoď přes řezy aspoň na týden mikrotenový sáčky,kteý zevnitř rozpraš vodou(to kvůli tý vlhkosti).
Ještě 14 dní na růstu? pojedeš nějakej free bush,nebo je budeš nějak vychovávat?

Jinak Good Luck myslim,že by to mohl bejt povedenej grow.

Směj se Dub.

Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...

Old Post 29-09-2006 v 22:01 PM
Dub-Teaser je offline   Profil uživatele Dub-Teaser   Find more posts by Dub-Teaser   Foto galerie člena Dub-Teaser   Click here to Send Dub-Teaser a Private Message   Add Dub-Teaser to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
farda
Stálý Člen

Pohodička Příspěvek č. 8

to dub teaser:
teplota bude asi v poho, zvedl jsem napeti na vetrackach, takze nini bezi odtah na 12V a ty dva na stinitku na 10V ---> max. teplota 28°C

vlhkost jsem poresil miskama s vodou, dal jsem i dve na stinitko aby se to rychlejc vyparovalo... na kvet budu mit bez problemu malou vlhkost

Old Post 04-10-2006 v 13:47 PM
farda
Stálý Člen

Pohodička tyden je ten tam a mame tady dalsi info: Příspěvek č. 9

byl jsem nakupovat:
growshopu jsem poridil: rw-kostky, Plagron Alga Bloom, kolinka
baumaxu: 6xkvetnik 14x14x16, 6xmisku, 3x5l substratu pro pokojove rostliny
----------------------------------
po jednom tydnu muzu rict ze kytkam se dari dobre

meli sice mensi problemy si zvyknout na sodik ( opadalo par listu a maji takovou lechce nazelenalou barvu) ale rostou jak zvody tak ze phoda

vsech 6 kytek jsem presadil do kvetinacu 14x14x16 + jeden dalsi co mi bylo lito ho vyhodit
puda: substrat pro pokojove rostliny (PH 5-6,5), pisek, perlit - pomer slozek jsem dal od voka

taky se chci zminit o tom co teda pojedu: no chtel bych Scrog ale nevim jestli to tak dopadne

taky jsem se pokusil narezat naky rezi, uz jsem to parkrat delal a i s 90% uspesnosti ale furt tomu moc neverim, jak na to mam tady z groweru, snad se chytnou

fotky:
[1]jak jsem zbastlil balast
[2]pripravene kvetinace
[3]celkovy pohled
[4]kyti z blizka (omlouvam se za kvalitu fotek, priste to bude snad lepsi)
[5]jeste jednou to sami
[6]2 x OB

Naposledy upravil farda 05-10-2006 v 17:54 PM

Old Post 04-10-2006 v 14:10 PM
farda
Stálý Člen

Dotaz Scrog poradte Příspěvek č. 10

chci ho zkusit. poradte, z ceho nejlepe udelat mrizku? myslite ze je vhodny vlasec? nebude to pak moc pruzny? pls poradte..

Naposledy upravil farda 05-10-2006 v 17:46 PM

Old Post 04-10-2006 v 22:11 PM
Maarius
Stálý Člen

Karma uživatele Maarius - 95% PěstitelskáKarma uživatele Maarius - 95% PěstitelskáKarma uživatele Maarius - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

ty OrangeBudy jsou krásný. Popelky taky budou good.

Podle tebe bych to udělal z vlasce. přijde mi to lepší než drát.
Stačí konstrukce ze dřeva. Přibít hřebíky a na to namotat vlasec,jednoduchý a myslím že i dobrý.

Peace and grow!

1st.grow,70w,OrangeBudPohřbeno

Almara250w-Sklizeno

Almara250w-znova

Nákresy boxů-Přidejte nákresy!!!

Old Post 07-10-2006 v 07:07 AM
Maarius je offline   Profil uživatele Maarius   Find more posts by Maarius   Foto galerie člena Maarius   Click here to Send Maarius a Private Message   Add Maarius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
farda
Stálý Člen

14.dni rust Scrog Příspěvek č. 12

H-SCROG : mriz ma rozmery 70x51cm, velikost ok je 4x4cm, na jeji vyrobu jsem pouzil vlasec a hrebicky

tak jsem se tedy rozhod a uvidme jak to poroste
prvni tyden byly kytky lehce zasekle z toh sodiku ale pak uz zacli rust docela extreme, pridal jsem mrizku
vidim to tak ze do tydne prepnu na kvet, uvidim jak holky rychle zaplnej plochu

v kvetu pridam jeste jeden vetrak na ofuk kyti

Naposledy upravil farda 30-10-2006 v 17:02 PM

Old Post 12-10-2006 v 10:12 AM
farda
Stálý Člen

5.den na kvetu Příspěvek č. 13

celkovy pocet dnu na 18/6 : 18
ted jen doufat aby mi to neprerostlo a bude vse ok

neco k fotkam:
ty prvni jsou jak to vypada celkove, pak tam mame nekolik zaberu stonku - ten prvni je OB a ty ostatni C99
jeste k tem OB.. jsou to strasny jungle takze jsem musel prostrihat listy dole, docela me udivuje tahle genetika

no a ta posledni je z jednoho posezeni u speka nad zapadajici prahou... proste pohoda

Naposledy upravil farda 21-10-2006 v 15:34 PM

Old Post 20-10-2006 v 11:57 AM
farda
Stálý Člen

15.den na kvetu Příspěvek č. 14

tak po dalsim urputnem prostrihavani ve spodnich vrstvach prinasim dalsi fotky... kytky jsem pres vikend nevidel a hned jak jsem prijel tak nasledovalo jejich shlidnuti... a jak jsem cekal tak to taky vypadalo.. konecne ukazali palicky .. konecne nastala ta nejlepsi cast pestovani.. uz se tesim az zacnou palicky kynout...

hnojim tak dvakrat trikrat za tyden jak kdy.. ze zacatku kvetu jsem daval 2ml+2ml alga grow+bloom / 1L, nyni davam 4ml alga bloom / 1L

Pachovy filtr - tak.. rozhod jsem se ze se ho pokusim vyrobit... zatim resim nekolik problemu ale dalo by se rict ze do tydne bych ho moh mit funkcni...
smrad se silne nakoncetruje kdyz necham v pokoji zavreny okno..
takze po vikendu tady byl vcelku velkej oder... a zvlast kdyz pak otevru skrin.. to to pak stoji za to.. nadherna vune.. nechapu jak to muze nekomu smrdet..

Naposledy upravil farda 30-10-2006 v 19:49 PM

Old Post 30-10-2006 v 16:35 PM
farda
Stálý Člen

22.den na kvetu Příspěvek č. 15

no co dodat...

sou to moje

bohuzel nemam fotak s makrem... (teda von ma ale v manualu pisou 20cm a zaostri tak na 10 - 15cm ... ale to je nic moc spis nic nez moc)
tohle musi stacit... pro predstavu...

PS: palicky jsem nepocital... nevim jestli bych to stih v tomhle mileniu

Naposledy upravil farda 06-11-2006 v 22:05 PM

Old Post 06-11-2006 v 21:56 PM
farda
Stálý Člen

36.den kvetu Příspěvek č. 16

ubehlo par dni a palicky se pekne cukrujou...
fotky:
celkovy pohled
pak naky zabery na palicky, ta posledni fotka je udelanej vyrez z ty predposledni
kalendar zalivani a hnojeni

Old Post 20-11-2006 v 22:43 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás